ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.363
Прија, ко будали шамарkako su forumski hrišćani puni ljubavi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прија, ко будали шамарkako su forumski hrišćani puni ljubavi![]()
Eto ti @milance19 . On je zadovoljan i sa povećanjem plate od 5%....a da povecam platu ...ma sta da povecam,ocu da dupliram bre samo da me ne otkacis,gde cu da nadjem takvu uciteljicu...!?![]()
kod tebe je to lako uočiti čim se baviš i tudjim avatarima od početka nečijeg postojanja ovdeТи знаш шта је чији живот...
Мали је Босанац за медаљу...došo ziki ovde na odmor jer ga maki nakantao na onoj temi
Само сам пунђаву слику запамтио...kod tebe je to lako uočiti čim se baviš i tudjim avatarima od početka nečijeg postojanja ovde
nema jevreja ni helenaМали је Босанац за медаљу...
Тамо где си ти као модератор био прво Православац, па онда паганин - боље није ни могло...oglas
ako ne želite biti hrišćani samo dođite na krstin pdf religija i čitajte hrišćane
a ti to došao ovde da daješ ljudima dijagnoze?Само сам пунђаву слику запамтио...
Сад видим - чаробњачка шизофренија... па се поплаших за твоје ментално здравље...

У Христу нема...nema jevreja ni helena
znači
nema srba ni bosanaca
Svi ljudi su zli, samo je Bog dobar.kako su forumski hrišćani puni ljubavi![]()

Nema ovde morbidnih likova, bio je jedan mali, jako morbidan, idol mu je bio Miroljub Petrovic, no otisao je...oglas
ako ne želite biti hrišćani samo dođite na krstin pdf religija i čitajte hrišćane
i dalje sam pravoslavac. to što su istočni hrišćani ćapili izraz je druga stvar.Тамо где си ти као модератор био прво Православац, па онда паганин - боље није ни могло...
Људи су пре слаби него зли... не знају како са невољом да се носе Хришћански...Svi ljudi su zli, samo je Bog dobar.![]()
...cuj ,nije sve do parama,kad vec dajem 5 dacu jos 95% i eto ti uciteljice i dalje u mom timu...Eto ti @milance19 . On je zadovoljan i sa povećanjem plate od 5%.
Plus čovek profesionalac. Kud ćeš bolje..

Католичанске је сковани превод... Мораш са грчког, а не са латинског да правиш србске кованицеi dalje sam pravoslavac. to što su istočni hrišćani ćapili izraz je druga stvar.
ti si sekta saborne (katoličke) crkve.
što ga onda zoveš "bosanac"У Христу нема...
У антихристу има и те како... свако себи, ко рогови у врећи...
...cuj ,nije sve do parama,kad vec dajem 5 dacu jos 95% i eto ti uciteljice i dalje u mom timu...![]()

Сестро, ватај неку позитивну особу, чим не можеш да се бориш са собом...Meni ovaj post ništa dobro ne ide.
Postim, ali sam mnogo razdražljiva u kući, konkretno oko stvari koje imaju svoje mesto, ali nisu tamo.
Sprovodim pasivnu agresiju, izgleda!
Napolju sam dobro raspoložena i nasmejana, sve je super.
Kući me nervira jer stvari nisu na svojim mestima. LIKE... hiljadu puta primerom pokazujem, trebalo bi da je jasno... i ništa nije na svom mestu i dalje.
Ne znam šta ću!![]()
nije šija neg je vratКатоличанске је сковани превод... Мораш са грчког, а не са латинског да правиш србске кованице
Koliko sam uvreda pokupio ali mora se priznati kreativnih.što ga onda zoveš "bosanac"
ti kao zilot ne bi trebao da gledaš nikakvu regiinalnu ili nacionalnu pripadnost
Hebali te grcite..Католичанске је сковани превод... Мораш са грчког, а не са латинског да правиш србске кованице

Босанац значи глуп и наиван на Србском...što ga onda zoveš "bosanac"
ti kao zilot ne bi trebao da gledaš nikakvu regiinalnu ili nacionalnu pripadnost