Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo tako, da nije pshijatara, nikad ne bih bio Krolijevac. Na svaki nacin su hteli da me sprece da se zamonasim.
To je moglo tada, sada bi bilo protiv zakonito, jer sam bio miroljubiv.
Е мој добри Максо... не криви оне који не знају шта раде, већ криви себе што си хтео духовност по сваку цену... Тако се брже оздравља...

Нико ти није објаснио да прво мораш да се испразниш од свог хтења и мњења, па тек онда да се самоусмераваш ка аскези...

Е мој добри Максо... не криви оне који не знају шта раде, већ криви себе што си хтео духовност по сваку цену... Тако се брже оздравља...

Нико ти није објаснио да прво мораш да се испразниш од свог хтења и мњења, па тек онда да се самоусмераваш ка аскези...
Bio sam jurodiv, kod katolika jurodivi ne smeju da se diraju, kod nas je moglo, nazalost. Mislim ono zatvore me u Lazu
i uce me da Bog ne postoji :worth:

Mono ti li si 😁
Ona o projekcijama pa sad ovaj zilot 😆
Ал ти и јеси ВирЏина овог пдф форума... промашила си сопствени пол

Преузела си неку мушку '' таф'' улогу, јер је око тебе гомила оцвалих дечака и млакоња...

Замисли пдф где је Сале једни глас разума мужевности, па се нађи као принудни асистент

Ал ти и јеси ВирЏина овог пдф форума... промашила си сопствени пол

Преузела си неку мушку '' таф'' улогу, јер је око тебе гомила оцвалих дечака и млакоња...

Замисли пдф где је Сале једни глас разума мужевности, па се нађи као принудни асистент
Saleta mogu da zamislim kao jedini glas razuma
Tebe već ne mogu
Inače jel to ja treba da se osetim uvredjenom od strane jednog "vrlog hrišćanina" ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back