Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma najače mi što su sebe ubedili da su neke glavne ličnosti na forumu, čuj na forumu :lol:
Izvini a jel mozes citirati "nekog od njih"gde oni to kazu...!?
Iskreno meni se cini da te Sale malo saljivo (dez) informisao s jednim njegovim komentarom i ti kao ti,odjednom skontala da ti covek prezentira cinjenicu i to procesuirala kao da je neko od nas reko...
Kao sto rekoh,ponekad zenska mashta zaista radi svashta. :D

Izvini a jel mozes citirati "nekog od njih"gde oni to kazu...!?
Iskreno meni se cini da te Sale malo saljivo (dez) informisao s jednim njegovim komentarom i ti kao ti,odjednom skontala da ti covek prezentira cinjenicu i to procesuirala kao da je neko od nas reko...
Kao sto rekoh,ponekad zenska mashta zaista radi svashta. :D
E ako si mi reko šta Sale misli i radi :D
Bez tebe meni bi to teško pošlo za rukom ipak ti ga poznaješ a ja ne 😆

dete tebi nema pomoći
samo ti piši i grčevito proveravaj šta ćeš robiju napisati
nemoj dozvoliti da pomisli kako nemaš argumenata
a za nas slobodno mislite kako nemamo argumente ni za šta i zato ne pišemo ili nas nema na forumu
neko mora i da živi život :D
Primjetićeš da ja nisam napisao da drugi nemaju argumenata već da tako izgleda.

Primjetićeš da ja nisam napisao da drugi nemaju argumenata već da tako izgleda.
Da bi neko nesto primetio sta je zapisano taj mora da prvo procita predmetni materijal sto znaci da ce ti ovo ocekivanje ostati neispunjeno...
...ali se ne sekiraj,ona ni mene ne cita tako da sto god kazemo za nju nema nikakav znacaj.
...dobro mozda se malo nervira sto ne konta ono sto pisemo ali je to ipak kolateralna steta. :D

Da bi neko nesto primetio sta je zapisano taj mora da prvo procita predmetni materijal sto znaci da ce ti ovo ocekivanje ostati neispunjeno...
...ali se ne sekiraj,ona ni mene ne cita tako da sto god kazemo za nju nema nikakav znacaj.
...dobro mozda se malo nervira sto ne konta ono sto pisemo ali je to ipak kolateralna steta. :D
Jel ti primećuješ da nam nekako služiš za sprdnju?

1692014505625.png
tekst.jpg

A čime sam to zaslužio sprdnju?
shvati sprdnju kao alat da se oslobodiš sujete...kad si opterećen time šta drugi misle o tebi tome je verovatno uzrok sujeta...pokušavaš da imaš višu vrednost u očima drugih...pazi se kad pišeš uticaja sujete...uvek imaj na umu da li pišeš nešto što bi koristilo drugima ili pišeš da bi stekao ugled i poštovanje..slična stvar je i sa ljubavlju...ne trebaš da radiš nešto da bi te drugi voleli, nego da razvijaš svoju ljubav prema drugima ne očekujući ljubav zauzvrat...

e sad lako je to reći...ali i ja uhvatim sebe kako često obraćam pažnju na lajkove i srca i smajlije kao komentar na moje poruke...znači nisam se oslobodio sujete i želje da budem voljen... ali eto trudim se...

shvati sprdnju kao alat da se oslobodiš sujete..
Dakle da pojacamo sprdnju na maksimum kako bi nekima pomogli da rese problem sa suetom...!?
Malo mi nelogicno al mi moze posluziti kao dobar izgovor za neku buducu "akciju sprdanja"...
Pozvacu se na tebe,da znas pa me onda ti pravdaj. :D
.kad si opterećen time šta drugi misle o tebi tome je verovatno uzrok sujeta...pokušavaš da imaš višu vrednost u očima drugih...pazi se kad pišeš uticaja sujete...uvek imaj na umu da li pišeš nešto što bi koristilo drugima ili pišeš da bi stekao ugled i poštovanje..slična stvar je i sa ljubavlju...ne trebaš da radiš nešto da bi te drugi voleli, nego da razvijaš svoju ljubav prema drugima ne očekujući ljubav zauzvrat...
A ako nisi opterecen s tim mislima a ipak ti drago da si drugiuma drag...!?
Jel trebamo nase prijhatrelje kuditi sto nas mozda simpatisu onakvi kakvi jesmo...!?
e sad lako je to reći...ali i ja uhvatim sebe kako često obraćam pažnju na lajkove i srca i smajlije kao komentar na moje poruke...znači nisam se oslobodio sujete i želje da budem voljen... ali eto trudim se...
A zar po tebi ne trebamo obreacati paznju na lajkove...!?
Daj onda iniciraj peticiju da se iskljuci ta opcija na forumu.

Dakle da pojacamo sprdnju na maksimum kako bi nekima pomogli da rese problem sa suetom...!?
Malo mi nelogicno al mi moze posluziti kao dobar izgovor za neku buducu "akciju sprdanja"...
Pozvacu se na tebe,da znas pa me onda ti pravdaj. :D
vidiš kako napreduješ...sa pozivanja na Bibliju prelaziš na pozivanje na moje izjave :p
A ako nisi opterecen s tim mislima a ipak ti drago da si drugiuma drag...!?
Jel trebamo nase prijhatrelje kuditi sto nas mozda simpatisu onakvi kakvi jesmo...!?
treba da ti bude drago ako te neko voli i prihvata takvog kakav si...ne treba da menjaš to kakav si da bi se svideo drugima...ako se menjaš menjas se zbog toga što želiš da budeš bolji čovek...a bolji čovek bićeš kao i svako samo tako što smanjuješ sujetu a povećavaš bezuslovnu ljubav prema Bogu, sebi i drugima
A zar po tebi ne trebamo obreacati paznju na lajkove...!?
Daj onda iniciraj peticiju da se iskljuci ta opcija na forumu.
vidi ako ti lajk podstiče sujetu trebaš ga ignorisati...ako ti je samo orjentir kako drugi reaguje na ono što si rekao a ne na tebe i tvoju vrednost onda je ok...
mislim da mnogi ljudi razviju zavisnost od foruma upravo zbog lajkova...to ti je kao kockanje...navučeš se na povremene neočekivane dobitke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back