- Poruka
- 16.579
prestani se klanjati i drmni nekuIdem svuda po malo![]()
ovde je to dobro
piješ a ne napiješ se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prestani se klanjati i drmni nekuIdem svuda po malo![]()
Ma da, mnogo su blazeni u ovom svetu... nema meni bez dokaza vere. No kako sad znam, verujem...Blaženi su oni koji ne vidješe a vjerovahu.
ili subotarKo zdravog razuma može postati JS?
To je moj novi smajli e za ovog se neko buniprestani se klanjati i drmni neku
ovde je to dobro
piješ a ne napiješ se![]()

Naravno.ili subotar
Ne, sad se klanjamštaaa?
nema više ovaj![]()

zar je to toliko bitno?Još malo pa će mjesec od mog priključivanja.
Kad ih naučila ,recimo, kako se prasići vare. Pojedeš prase a ono izađe "potpuno anatomski nepromenjeno". Ko bi tu mogao da nađe zamerku?I to hrišćani koji su veoma kritični, ali kada se radi o knjigama Elen Vajt, e tu
zamerku nisu mogli da nađu..koje fore jbt.. da ne veruješ..
to što ti pišeš su fideisti.Ne slazem se sa njim. Postoji teista agnostik, koji ne veruje da se moze dokazati, ali ipak veruje.
Drugo, ne mozes verovati u Boga, kao Ocu, ako ne znas da postoji. Slepa vera, je zatucanost.
Pravda je slepa u drugom smislu, nego da verujes u sve sta pise u nekom svetom spisu... no kad saznas, druga je prica. Pocnes i taj spis da ispitujes,to što ti pišeš su fideisti.
pravda je slepa a nije zatucana.
bog je osećaj, to ne znači da ne postoji ali ja nemam način da ti dokažem da postoji. kao kad bi ti opisivao kako mene nešto boli ti ništa ne bi osećao i rekao da bol ne postoji.
pa čemu da se ubeđujemo u nešto što ne možemo dokazati.
a drugo su religije, dogme i tumačenja nečijeg mišljenja.
vidi, ja ne verujem da je mojsije bukvalno razdvojio more, a imaš ljudi koji veruju. zašto, zato što ne dovode u pitanje božiju moć. oni to ne mogu da dokažu i zato veruju da je neko video i to zapisao.Pravda je slepa u drugom smislu, nego da verujes u sve sta pise u nekom svetom spisu... no kad saznas, druga je prica. Pocnes i taj spis da ispitujes,
protivu logike i saznanja...
A sto tolko loso biti subotar ?ili subotar
E sad si dobio opravdanje,ako te jednom Bog upita zasto nisi drzao Njegovog zakona mozes mu odgovoriti - "...pa jer mi .Gogilli.tako rekla "..."Naravno.
Imas mitova od Sumera, pa ne veruju... u ta vremena, ljudi su imali mastu, pa to koristili...vidi, ja ne verujem da je mojsije bukvalno razdvojio more, a imaš ljudi koji veruju. zašto, zato što ne dovode u pitanje božiju moć. oni to ne mogu da dokažu i zato veruju da je neko video i to zapisao.
Loše je kad si glup toliko da ne vidiš što toliko loso.A sto tolko loso biti subotar ?
Stvarno ne vidim razlogfa za vredjanje ali hajde nek ti bude - eto takav sam i ne vidim sta je toliko loso biti subotar!?Loše je kad si glup toliko da ne vidiš što toliko loso.

Paaa, uskladio sam mišljenje sa Božjim mišljenjem.Stvarno ne vidim razlogfa za vredjanje ali hajde nek ti bude - eto takav sam i ne vidim sta je toliko loso biti subotar!?
Jel mi mozes konacno pojasniti o cemu se radi ili mozda i sam ne znas pa cekas da ovo pitanje neko drugi odgovori...!?![]()
oćemo kako ćemo mače
Prazna @.Gogilli. , nema kafane.Nema @.Gogilli. , prazna kafana...