- Poruka
- 62.864
napisah ti šta sam pročitao u kuranuDati život u borbi nije isto što i svesno se ubiti!
A ubijanje uglavnom civila od strane tih bombaša nije dati život u borbi!
a ko kako tumači pojma nemam
napisah ti šta sam pročitao u kuranuDati život u borbi nije isto što i svesno se ubiti!
A ubijanje uglavnom civila od strane tih bombaša nije dati život u borbi!
Nije izraelska propaganda jer oni se dižu u vazduh i van Izraela.To da se oni ubijaju radi vere je izraelska propaganda...
Bombashi su vojna strategija, izmishljena da slabije
zemlje nanesu shtetu jakima... izmedju ostalog
koji je ono nash hajduk pucao u dzebanu i digo
se u vazduh sa Turcima. Pa i heroj Tepitj je skoro
uradio isto u Sloveniji...
Ja sam slušala muftiju beogradskog, onog starog, inače vrlo mudrog čoveka,kako najdetaljnije objašnjava taj deo iz Kurananapisah ti šta sam pročitao u kuranu
a ko kako tumači pojma nemam
Znash kako, to je vojna strategija. Ne znam sad da li ihNije izraelska propaganda jer oni se dižu u vazduh i van Izraela.
To je iskrivljenje vere zarad politike i opravdavanja terorizma
mudri su oni niko i ne kaže da nisuJa sam slušala muftiju beogradskog, onog starog, inače vrlo mudrog čoveka,kako najdetaljnije objašnjava taj deo iz Kurana
I deca, što je još strašnije....Znash kako, to je vojna strategija. Ne znam sad da li ih
pripremaju tako shto im obetavaju raj i 72 device,
jer pola od tih bombasha su zhene...
Poenta je da sam tumačenje čula od stručnjaka, nisam ga sama istripovalamudri su oni niko i ne kaže da nisu
kako si krenula ispašću islamofobPoenta je da sam tumačenje čula od stručnjaka, nisam ga sama istripovala
Pa to sam isto i ja rekla!kako si krenula ispašću islamofoba ništa sem što napisah da u političke svrhe koriste lakoverne ko i u svakoj religiji.
Pazi, seti se kamikaza, to je ista strategija. Ne mozhesh retji da su se Japanci zakucavali u americhke brodove iz vereI deca, što je još strašnije....![]()
I to je navodno religiozno jer su Kamiji duhovi veoma bitni u Šinto religiji, autentičnoj japanskoj veri, gde je glavno božanstvo Amaterasu, boginja sunca!Pazi, seti se kamikaza, to je ista strategija. Ne mozhesh retji da su se Japanci zakucavali u americhke brodove iz vere![]()
Znash kako, muslimani kad treba da prodju kroz smrtnu opasnost kazhu "Alahu Ekber", u smislu da ginu za Alaha. E sad ja sam to istoI to je navodno religiozno jer su Kamiji duhovi veoma bitni u Šinto religiji, autentičnoj japanskoj veri, gde je glavno božanstvo Amaterasu, boginja sunca!
Otud sunce na njihovoj zastavi
ahahaha.. kako smešno..
Pa jesi li primetila da sam postavio na neozbiljnu temu.?ahahaha.. kako smešno..
Jel si primetio da je muzika naknadno nasnimljena?
Kakvi su ono šatori iza? Da nisu ovo statisti u nekom filmu?
Jesu statisti i jeste muzika naknadno nasnimljena.Zasto bi to morali da budu satori statista?
Postavio sam na neozbuljnu temu.Jesu statisti i jeste muzika naknadno nasnimljena.