Veseli Spust - Kraljevo

• Začetnik teme Začetnik teme KV
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EEEj pa ja nisam videla ovde temu za veseli spust pa otvorila novu u ostalim sportovima... :oops: tja stjupid wuman!!!!! ali uglavnom ja dolazim sa jos desetak ljudi iz sapca i beograda i naostrili smo se da se dobro provedemo :wink: ......

pa vidimo se ondak!!! :D

Branka B.:
EEEj pa ja nisam videla ovde temu za veseli spust pa otvorila novu u ostalim sportovima... :oops: tja stjupid wuman!!!!! ali uglavnom ja dolazim sa jos desetak ljudi iz sapca i beograda i naostrili smo se da se dobro provedemo :wink: ......

pa vidimo se ondak!!! :D

Vazi, mi smo jos u petak u Maglicu, kao i svake godine. Bice ludo i nezboravno. Ako budete hteli da se druzite sa nama, slogan nam je "Sve moj do moga" pa nas potrazite...Trazi Profesora..Vidimo se...Pozdrav,,, :) :wink:

Ajooooj dobar vam je slogan. 8)

E a koliko ljudi obicno bude i koje starosti?

Mi jos nismo smislili slogan ali u putu cemo smisliti... Ali posto imamo jednog ludovica koji nosi jedno 28 stapova za pecanje necete nas promasiti ili bar i ako nas promasite u guzvi on sigurno nece promasiti prolaznike koji ce mu biti rezervni ulov ako nema ribe... tako da.....
Imas neku savet sta za nikako propustiti? Ipak smo mi prvi put dole :!:

Cao :arrow:

Branka B.:
Ajooooj dobar vam je slogan. 8)

E a koliko ljudi obicno bude i koje starosti?

Mi jos nismo smislili slogan ali u putu cemo smisliti... Ali posto imamo jednog ludovica koji nosi jedno 28 stapova za pecanje necete nas promasiti ili bar i ako nas promasite u guzvi on sigurno nece promasiti prolaznike koji ce mu biti rezervni ulov ako nema ribe... tako da.....
Imas neku savet sta za nikako propustiti? Ipak smo mi prvi put dole :!:

Cao :arrow:

Ako dodjete u petak necete nista propustiti, Ali ponesite klope i pica dosta i dobar splav ili camac. Vidi na sajtu www.kraljevo.com Imas ceo program veeselog spusta, i td. Pozdrav. Kolege... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back