Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jeste li culi za nas Veseli Spust? Dodjite da se druzimo 4. jula... Ludo i nezaboravno,,, rekom Ibar od Maglica do Kraljeva .... razni splavovi i camci...
Dodi te...!
EEEj pa ja nisam videla ovde temu za veseli spust pa otvorila novu u ostalim sportovima... ops: tja stjupid wuman!!!!! ali uglavnom ja dolazim sa jos desetak ljudi iz sapca i beograda i naostrili smo se da se dobro provedemo :wink: ......
EEEj pa ja nisam videla ovde temu za veseli spust pa otvorila novu u ostalim sportovima... ops: tja stjupid wuman!!!!! ali uglavnom ja dolazim sa jos desetak ljudi iz sapca i beograda i naostrili smo se da se dobro provedemo :wink: ......
Vazi, mi smo jos u petak u Maglicu, kao i svake godine. Bice ludo i nezboravno. Ako budete hteli da se druzite sa nama, slogan nam je "Sve moj do moga" pa nas potrazite...Trazi Profesora..Vidimo se...Pozdrav,,, :wink:
Mi jos nismo smislili slogan ali u putu cemo smisliti... Ali posto imamo jednog ludovica koji nosi jedno 28 stapova za pecanje necete nas promasiti ili bar i ako nas promasite u guzvi on sigurno nece promasiti prolaznike koji ce mu biti rezervni ulov ako nema ribe... tako da.....
Imas neku savet sta za nikako propustiti? Ipak smo mi prvi put dole
Mi jos nismo smislili slogan ali u putu cemo smisliti... Ali posto imamo jednog ludovica koji nosi jedno 28 stapova za pecanje necete nas promasiti ili bar i ako nas promasite u guzvi on sigurno nece promasiti prolaznike koji ce mu biti rezervni ulov ako nema ribe... tako da.....
Imas neku savet sta za nikako propustiti? Ipak smo mi prvi put dole
Ako dodjete u petak necete nista propustiti, Ali ponesite klope i pica dosta i dobar splav ili camac. Vidi na sajtu www.kraljevo.com Imas ceo program veeselog spusta, i td. Pozdrav. Kolege... :wink: