Vesele devedesete...

ako nisi izvukao nikakvu pouku iz proslosti onda...
ps. pametan uci iz svojih ali i tudjih gresaka, budala ni iz svojih ni iz tudjih

Jedino sto sam naucio iz proslosti je to da je zivotinja-zivotinja,i da ako pobesni treba je "umiriti",a ne ko onaj Sloba da uzgaja svasta pa nam danas drzava od Kosmeta do juga Srbije slici na zoloshki vrt.

пда, са еуроблоком:mrgreen:

Cenis?:think:

пише 250г
сад, истина, и на тараби пише "чувај се пса" па...

I na MC-u je narctana soliter pljeskavica,pa ti daju 2 parceta hleba,1 krastavac i 2,5 gr kereceg mesa.

E da i 11 zrnaca susama.

Nije izvorno hrvatsko bilo nikad,Kraš je uvek bio malo i srpski.:mrgreen:''Mira Cikota'' iz Prijedora,sada samo ''Mira'' pravi jedan povelik deo ''Krašovog'' asortimana keksa i ko zna još čega.Tako je bilo i za vreme Juge a jednim delom se radilo i za vreme rata.

Da li neko pamti neki kremipan koji je radio Agrokomerc Velika Kladusa? Ja sam to kao dete obozavala,ali...Babo zglajzao, a sa njim i kremipan..:mrgreen:

Nije izvorno hrvatsko bilo nikad,Kraš je uvek bio malo i srpski.:mrgreen:''Mira Cikota'' iz Prijedora,sada samo ''Mira'' pravi jedan povelik deo ''Krašovog'' asortimana keksa i ko zna još čega.Tako je bilo i za vreme Juge a jednim delom se radilo i za vreme rata.

Kraš je vlasnik Mire Cikote 75,7%.
Osim toga, kakve veze ima Prijedor sa Srbijom? Nikakve! :mrgreen:

Preprodavci na uličnim i pijačnim tezgama nude hranu, kozmetiku i odeću po cenama mnogo povoljnijim nego u prodavnicama

image.jpg

Upola cene... Prehrambreni proizvodi jeftiniji nego u prodavnicama

Јел има тога и по Београду и где се налазе?

Back