- Poruka
- 98.635
Samo kukate na suprotni pol, smeta vam sve i svasta...a sta vas veseli i sta volite? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kukate na suprotni pol, smeta vam sve i svasta...a sta vas veseli i sta volite?![]()
da cuti i pusi![]()
pa samo na to i vatam nema lepopromeni potpis podhitno
Iš sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,追逐太陽who cares..ako cete digrate kolo to ne drzimo
Samo kukate na suprotni pol, smeta vam sve i svasta...a sta vas veseli i sta volite?![]()
ko kuka djabice jel imas ti temperaturu?
ja vas vorsipujempogotvo tebe
![]()
emocionalno su stabilniji od zena, ne smaraju i ne opsedaju nekih sitnicama oko kojih su zene u stanju da naprave citave drame
racionalnije posmatraju stvari i savrsena su protivteza zenskoj emocionalnosti. drze nas pod kontrolom ne u negativnom kontekstu
mi njima dajemo toplinu i cinimo ih etericnijim, manje krutim. .
emocionalno su stabilniji od zena, ne smaraju i ne opsedaju nekih sitnicama oko kojih su zene u stanju da naprave citave drame
racionalnije posmatraju stvari i savrsena su protivteza zenskoj emocionalnosti. drze nas pod kontrolom ne u negativnom kontekstu
mi njima dajemo toplinu i cinimo ih etericnijim, manje krutim. .