Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zdravo ljudi brzinski mi treba pomoc, koja od ove dve masine je laksa za upotrebu Gorenje ili Hisense znaci da je sto laksa za upotrebu, moze i neki treci primer u ovom budzetu pliz
Zdravo ljudi brzinski mi treba pomoc, koja od ove dve masine je laksa za upotrebu Gorenje ili Hisense znaci da je sto laksa za upotrebu, moze i neki treci primer u ovom budzetu pliz
Pa zašto ne odeš u neku prodavnicu bele tehnike i pogledaš na licu mesta.. pa koja ti se najviše svidi za rukovanje..
Meni lično su sve jednostavne.. tako da ne znam šta bih ti tu rekla..
zavisi kakav motor ima, sa cetkicama traje krace. Drug ima Miele masinu, na popustu uzeo za 70k traje 10god ni jedan kvar nije imala. Uvek mozes da uzmes dobru a polovnu ( imas da kupis masine za 300e polovne a nove pre 3god kostale 1000e+)