Dominus +
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U onu ljubav koju sam idealizovala u tinejdzerskim godinama - sve manje. Zasto ? Zato sto joj desavanja u stvarnom svetu ne idu u prilog. Ali, zato shvatih da postoje razne vrste ljubavi, nacini, intenziteti... Pa se po nesto i nauci s vremenom. To ne znaci da mi se dopada sto su moje slike iz maste ipak, samo masta, ali je sve sto nam se desava, verovatno, deo odrastanja. Steta sto su bajke samo bajke, ali... Tako mu nekako dodje
![]()
.
U onu ljubav koju sam idealizovala u tinejdzerskim godinama - sve manje. Zasto ? Zato sto joj desavanja u stvarnom svetu ne idu u prilog. Ali, zato shvatih da postoje razne vrste ljubavi, nacini, intenziteti... Pa se po nesto i nauci s vremenom. To ne znaci da mi se dopada sto su moje slike iz maste ipak, samo masta, ali je sve sto nam se desava, verovatno, deo odrastanja. Steta sto su bajke samo bajke, ali... Tako mu nekako dodje
![]()
.
Zivot je magicniji od bilo koje bajke...i to se nauci vremenom
![]()
..do 100-te otprilike![]()
hahaha...pa samo jako mladi mogu biti uzasno ozbiljni i zivot shvatati tragicno.Neces valjda do 100-te ostati mlada........
![]()
kazes samo verujem i produzis![]()
Rec naravno mora posebno da se naglasi..posto mnogi samo se.rakaju i ne ulazu poseban trud u to da je osete...
Ako u nesto, nekoga vec u stratu ne verujes ili to odbijas zbog jednog ili par losih iskustava..pa ne znamm....detinjasto i inatljivo...