anajade
Elita
- Poruka
- 17.395
Vazno da ja zivim posle smrti a to da li ce me vaskrsnuti pa i nevazno mozda se i nece desiti
Slaba vera.
Slaba vera.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I koji je konteskt sreco ?А што би и једно и друго? Ваљда се значење изјаве извлачи из њеног контекста а не нечијих жеља.
Pa ono što sam rekao. Hristova nadmoć nad smrću.I koji je konteskt sreco ?
Kakav nebulozan zaključak.Vazno da ja zivim posle smrti a to da li ce me vaskrsnuti pa i nevazno mozda se i nece desiti
Slaba vera.
Simvol vereKakav nebulozan zaključak.
Jel piše i to u Simvolu vjere ili si ti to dodala?Simvol vere
Чекам васкрсење мртвих.
И живот будућег века. Амин.
Nema izmedju nista.Spavas neko ko beba da li u hristivom narucju ili maminom to ne znam i to je to.
Ovo zadnje ja.Jel piše i to u Simvolu vjere ili si ti to dodala?
I onda zašto učitavaš nešto čega nema? Vaskrsenje mrtvih se ne protivi učenju da mrtvi poslije smrti ostaju u svjesnom stanju. Protivi se upravo obrnutom učenju kako sam već detaljno pojasnio i čak otvorio temu za to. Ako mrtvi poslije smrti prestaju postojati onda nema vaskrsenja već ponovnog stvaranja klonova mrtvih ljudi. Dakle neće ustati anajade već njen klon sa istim sjećanjima i karakteristikama.Ovo zadnje ja.
Pa bas da su skrenuli nisu
Uz svo duznio postovanje,to sto is rekao uopste nije primarni kontekst - Lazar je bio bolestan i zatim je umro pa je Isus delovao shodno Njegovoj proceni o tome sta treba uciniti za svog prijatelja dok se sve ostalo desavalo adekvatno rerakcijama prisutnih.Pa ono što sam rekao. Hristova nadmoć nad smrću.
Spavati se kaze usnio i to sta znaci objasnio ignjatije.I onda zašto učitavaš nešto čega nema? Vaskrsenje mrtvih se ne protivi učenju da mrtvi poslije smrti ostaju u svjesnom stanju. Protivi se upravo obrnutom učenju kako sam već detaljno pojasnio i čak otvorio temu za to. Ako mrtvi poslije smrti prestaju postojati onda nema vaskrsenja već ponovnog stvaranja klonova mrtvih ljudi. Dakle neće ustati anajade već njen klon sa istim sjećanjima i karakteristikama.
Apostol kaže drugačije.Spavati se kaze usnio i to sta znaci objasnio ignjatije.
Isto ko u zivotu kad spavas.Samo nema bydjenja dok ne zatrubi onaj gore.
Da, i baš je odlučio da ih tada pouči o stanju mrtvih poslije smrti. Uvjerljivo nema šta.Uz svo duznio postovanje,to sto is rekao uopste nije primarni kontekst - Lazar je bio bolestan i zatim je umro pa je Isus delovao shodno Njegovoj proceni o tome sta treba uciniti za svog prijatelja dok se sve ostalo desavalo adekvatno rerakcijama prisutnih.
I nasa pravoslavna crkva kaze ovako kad neko umre.Primer jedan.Apostol kaže drugačije.
Kao sto sam ti cesto govorio,za sve primedbe na Isusa najbolje ti da to s Njim rascistis,ja ti samo iznosim Biblijske cinjenice.Da, i baš je odlučio da ih tada pouči o stanju mrtvih poslije smrti. Uvjerljivo nema šta.
I jel baš kaže da je nesvjestan poslije smrti? Što se onda molimo svetiteljima?I nasa pravoslavna crkva kaze ovako kad neko umre.Primer jedan.
Na badnji dan, usnio je u Gospodu iguman manastira vujan
I ako je usnio kako je svestan da je ziv