pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 36.433
DA !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krag:DA LI VERUJETE SVOM PARTNERU JA VERUJEM
Bravo Marlon tacno tako!marlon:Zavisi od osobe i koliko dugo ste zajedno. Ukoliko partner ili partnerka na pocetku odnosa ne odise iskrenoscu, tesko da kasnije moze od toga da se nesto ozbiljnije izrodi. Doduse, treba neki put i razumeti...ima ljudi koji su se dosta puta opekli u zivotu pa cuvaju intimu kao zmija noge. Kada se u odnosu pocne sa lazima, gotovo je. Partner se zaplice i to je kraj. Znaci ostaje samo iskrenost i istina. Pa ako partner shvati, shvati. Ako ne, nije ni dostojan da bude partner.
lili289:Bravo Marlon tacno tako!
krag:DA LI VERUJETE SVOM PARTNERU JA VERUJEM
Hahahahahahhahaha ti si potpuno u pravu!PLESsitnihDEMONA:Kome jel verujem? Partneru...pa moram da mu veruje covece,od njega mi zavisi zivot. Moramo da verujemo jedan drugom u istim smo govnnima.![]()
hahahaah super rastesHeBePoBaTaH_:Kad mi je sumnjiva, ja Ane postavljam pitanja i kažem "Odgovori"
a ona se ona smeje i kaže "Naci koncept, a?"
Kasnije je tucamo, i naravno ne dobijem nikad odgovor na postavljeno pitanje, tako daaaaaaaa - naravno da joj verujem.