verujete li da Kostunica ima veze...

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Eto ni danas posle 8 godina niko ne zna ili nece da se zna ko je ubio Djindjica...Odjednom je postalo aktuelno to da je Kostunica umesao svo je prste...nesto o cemu se pre samo suskalo sad se glasno izgovara...sta mi obican svet znamo o politici? tek sad vidim nista bas nista...samo se prepucavamo a drugi vuku konce...jel ma nesto u ovome sto se prica? verujete li da je Kostunica mogao da bude taj koji stoji iza svega...

Eto ni danas posle 8 godina niko ne zna ili nece da se zna ko je ubio Djindjica...Odjednom je postalo aktuelno to da je Kostunica umesao svo je prste...nesto o cemu se pre samo suskalo sad se glasno izgovara...sta mi obican svet znamo o politici? tek sad vidim nista bas nista...samo se prepucavamo a drugi vuku konce...jel ma nesto u ovome sto se prica? verujete li da je Kostunica mogao da bude taj koji stoji iza svega...

Наравно да нема ниакве везе. Желе да му униште странку, па се баве клеветама, али на перфидан начин кроз питања која су сугестивна да тобоже он има велике везе са убиством,а ради се о класичном делу страних служби уз сарадњу Ђинђићеве непосредне околине. О убиству много више знају Чеда, Тадић, Живковић, Михајловић и други.

Не верујем.

Требају да се обрате на следеће адресе - Чеда Јовановић , Беба Поповић, ЦИА, ЈСО... И да прате трагове новца и виде ко је највише профитирао после Зорановог убиства.
Ал од тога нема ништа зато што ће тако доћи до БоРаТА и његовог окружења.

Koštunica je moron, on ne bi mogao da stoji ni iza mnogo jednostavnijih stvari :mazi:

Trebalo bi pohapsiti i njega i njegove pomoćnike zbog kriminala u Kolubari, koji je počeo njegovim "premijerstvom" ...

A to prećutno odobravanje" zvuči kao deo optužnice u staljinovim čistkama. Đinićić je ološ, koji se slizao sa zapadnim i obaveštajnim službama i kriminalcima, mogao je završiti samo kao pas, što je i bio ...

Poslednja izmena:
Naravno da ima veze.. zato sto mu je DOS dao sve 2000-te (kakva greska) doveli su ga za ruku do vlasti za koju nije bio spreman niti dovoljno ambiciozan..Djindjic se brzo pokajao i to je bilo ocigledno ali kasno.. Kostunjavi je igrao da sacuva poziciju ali pojima nije imao koliko je ozbiljna situacija (nije obavesten) nesvesno je pomogao celu stvar oko ubistva Djindjica.. Niko ne zna ko je Vojislav Kostunica..on je jedan mracan i povucen lik sa tikovima ..e da, voli macke ( to je pozitivno)

Ne bi me čudilo, da je Čedomor, bio pomagač ubica. Smešno je kako su neuverljivo napakovalil zemunskom klanu. Đinđićevo ubistvo je delo CIA ili BND i njegovih najbližih saradnika, koji su jednim udarcem odstranili i njega i zemunski klan, sa kojim su tesno sarađivali. Čedomor je išao kod Dušana Spasojevića, zato su uništili kompjutere iz njegove rezidenije, smešno ...

Poslednja izmena:
sigurna sam da ima veze. najmanje precutno odobravanje likvidacije

а какве је ингеренције имао савезни председник над јединицом којом је командовала Ђинђићева влада?
И да ли ти је евентуално сумњиво то што су неки његови блиски сарадници били више него блиско са Кумом и Шиптаром?

Naravno da ne , Cak mislim da treba biti slabouman pa pomisliti tako nesto .
A i ne suska se , nego se urla na sav glas . Narvno da medju urlacima nema ni postenih ni normalnih .

Koštunica ne bi mogao da organizuje ni pijanku u pabu...:lol:
Ne mislim ni da bi Čeda,Beba i td.mogli imati direktne veze sa ubistvom,ali to da su svi znali šta se sprema, (kad kažem svi mislim i na strance) to je više nego jasno,e sad zašto niko nije ni prstom mrdnuo da se to spreči,odnosno,zašto je Đinđić pušten niz vodu,to,po svemu sudeći,nikada nećemo saznati...:neutral:

Ма ево шта има везе - скинуо сам са сајта вести:

http://srb.time.mk/read/NONE/d5e7614907/index.html

Anketa

Da se sada održavaju izbori u Srbiji, za koga biste glasali?

DS
8.77%

DSS
26.61%

SNS
11.8%

SRS

22.23%

G17

7.58%

SPS

1.94%

PUPS

0.52%

LDP

6.85%

NS

1.55%

Neću glasati

12.1%

:hahaha::hahaha::hahaha:.............:rotf::rotf::rotf:............:super::super::super:

Poslednja izmena:
Коштуница да стоји иза убиства Ђинђића :eek:

Да није смешно, било би тужно :dash:

Пре ћу поверовати да је још увек невин него ово.

Па он нема појма шта је то атентат, нико му још није објаснио шта је то.

Немојте да уплићете Коштуњавог, ... пустите човека да на миру чаврља са својом Корнелијом !

DS je dovoljno dugo na vlasti! Da su svi koji su na visokim položajima u toj stranci čisti ta stvar bi već odavno bila detaljno ispitana!
Od prvog dana suđenja znalo se da se sudi samo izvršiocima a ne i nalogodavcima.
Prema tome, nalogodavci su ili u vrhu DS ili su mu veoma bliski!

Koštunica svakako nije ni jedno ni drugo!

Није нимало логично да су у атентат истовремено уплетени Чеда, Беба&компанија и са друге стране Коштуница.
А пошто је Коштуњ неспосбан, јел, онда је очигледно ко је организовао ликвидацију.

Сви они скупа стоје иза Ђинђићевог убиства.

А, иначе, ни после 143 године не зна се тачно политичка позадина убиства Кнеза Михаила, тако да...

Ипак, остаје оно опште место:

И кнеза Михаила и Ђинђића убили су непријатељи Србије.

Back