Veruj ili bezi...

Jeste-prestao je da igra kladionicu kada je video da cemo se razici ako nastavi... inace to mu je jedini porok(bio)...ne pusi, ne pije kafu, bavi se sportom... jedino sto voli vikendom da popije kad izadje sa drustvom... jos i to kad bi prestao prosto bi bio savrsen(za mene)...
Vise sam ja uspela da se promenim na bolje uz njega...

pa kao npr. postao je uredniji,poceo je da pere sudje i slicno.
ali to bi ja sve mogla i da tolerisem da nije i dalje ostao "mamin" sin.
a to je ono sto sam zeljela da promijeni:(

Ako vec nije pedantan po pitanju nereda onda ga moras navesti da to radi zbog tebe, zato sto to tebi smeta i zato sto te voli... moj momak je jako pedantan pa mi pomaze zato sto i on ne moze da podnese nered...dok moj tata nije pedanterija ali usisa, opere sudje(ponekad), nekad nesto zbrcka, sredi kupatilo iza sebe ali to sve radi zbog mame i mene... jer zna da nam to smeta... i da cemo svi da vristimo jedni na druge ako je npr.kupatilo prljavo...
Ako npr. ostavi carape pored kreveta, ti mu reci da ces ih baciti u smece i to i uradi... tako smo mog brata odvikli od te navike...:lol::lol::lol:
A to sto je "mamin sin"... ne znam sta da ti kazem... bori se... svim sredstvima...(a najbolje je sex)...:D:D:D

Jeste-prestao je da igra kladionicu kada je video da cemo se razici ako nastavi... inace to mu je jedini porok(bio)...ne pusi, ne pije kafu, bavi se sportom... jedino sto voli vikendom da popije kad izadje sa drustvom... jos i to kad bi prestao prosto bi bio savrsen(za mene)...
Vise sam ja uspela da se promenim na bolje uz njega...

hahah pa je l sme da dishe...
pazi mozda je tu "negativnu" energiju kanalisao u tajni razvrat

Back