Idite u ime boga (allaha),borite se ali ne cinite vjerolomstvo,ne osakacujte,ne ubijajte decu."Niko nije smijo biti ubijen,osim onoga ko je nosio oruzje protiv muslimanske vojske.
selam
selam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Abdurrahman:timm.. dobro si rekao, samo imas jednu malo-veliku greskuA to je da u BiH niti u bivsoj SFRJ nije bio gradjanski rat vec Agresija, jer napadnute drzave, HR, BiH su bile priznate drzave u svijetu, pa su onda napadnute...
ali ovo je tema religije, vjera
Abdurrahman:Ako su dolazli Mudzahidi iz Islamskih zemalja u Dzihad u BiH, pa dolazili su i Rusi i Rumuni i Ukrainci ...
A vi nadjite i recite mi gdje je koji Mudzahid silovao srpskinju ili hrvaticu, nadjite mi gdje je Mudzahid ubio civila ...
bujrum.
Abdurrahman:Oni koji vjeruju u Allaha istinski i Mudzahidi ja ti GARANTUJEM da nisu oni to uradili, ako je istina sto si naveo opce, jer MUDZAHIDI koji se bore na Allahovom putu, se drze granice Allahovih zabrana!
Allah je zabranio da se iko kaznjava pa cak i zivotinja vatrom! Zasto ? Jer samo Gospodar kaznjava vatrom !
A kazes da ostavimo vjeru, pa Bosnjaci su 99 % bili ostavili vjeru, ali to nije pomoglo nista da nebudemo napadnuti i da nebudu ubijani po najvise oni koji nikad nisu uvirili u dzamiju..
U BiH NIJE BIO NIKAKA GRADJANSKI RAT, na BiH je izvrsena brutalna agresija od strane prve Srbije i Crne gore ili tzv JNA koja nije imala nista narodno osim oruzje kupljeno narodnim parama, kao i Hrvatnska poslije.
Cijeli svijet zna koje napao BiH i sta seje desilo, ali mnogi i nece da znaju, odnosno da priznaju istinu.
Pobjednika takodje u BiH ima !!!
Ali ovo je tema o vjeri, necemo sad i ratnih - politickih prica ovdje !
Abdurrahman:Ako su dolazli Mudzahidi iz Islamskih zemalja u Dzihad u BiH, pa dolazili su i Rusi i Rumuni i Ukrainci ...
A vi nadjite i recite mi gdje je koji Mudzahid silovao srpskinju ili hrvaticu, nadjite mi gdje je Mudzahid ubio civila ...
bujrum.
Abdurrahman:Preporucujem ti knjigu pod nazivom "VELIKA PREVARA" pisac je francuz, a prevedena je na srpski jezik.
Pogledaj kako to muslimani ''ubijaju'' amerikance, a neki dan je jedan izjavio amerikanac koji je bio jedan od glavni u senatu u Vasingtonu, koji se je povukao iz politike i iz tog senata zato sto se nije slagao sa politikom i odnosom americki i zapadni odnosa prema Islamu i Islamskome svijetu, rekao je, da je ovaj rat na Irak spreman godinama, ali da je tek sad ispala sansa preko oboh Busa da napadnu, tako isto za Ny i Pentagon, gdje su ostaci aviona u Pentagonu?
Kakva je samo to laz i citav se ej svijet uvjerio u to, a nabrajaas muslimane kako ubijaju okupatore nevjernike, a neces da nabrojis krscane koji po nekoliko stotina tona bombe bacaju po muslimanima i ruse njihove drzave, gradove, dzamije i ubijaju im djecu i siluju,
Pitam te da li si vidio slike silovani muslimanki u Iraku od strane britanaca i amerikanaca tih gadova?
Ako nisi, a nisi sigurno, onda ti preostaje da cutis i da ne pricas ono sto ne znas,a i sam predsjednik Finske je rekao bushu da trazi ribu u svom moru a ne u tudjem, povod ovve recenice je napad na NY i P.
Nebudi onaj koji zeli laz da prosiri vec istinu.
www.bosnaislamskadrzava.com
Pozivam u islam da predjes.
sara81:Pa stani,sta je sad Isus Bog ili Boziji sin??? Ako mozes objasni jer neko kaze Bog neko Boziji sin.Zar i vas Hriscane to ne zbunjuje?
sara81:Ako je Isus sin Boziji onda je on sin(Boziji), naravno da nije Bog. Tvoj otac je tebi otac ,ali ti nisi on(otac) vec njegov sin, i tu su dvije osobe i ti nikako ne mozes biti svoj otac. I nije mi i dalje nista jasno jer ja tu ne vidim logiku![]()