VERSKI RATOVI

mangas

Zainteresovan član
Poruka
125
Idite u ime boga (allaha),borite se ali ne cinite vjerolomstvo,ne osakacujte,ne ubijajte decu."Niko nije smijo biti ubijen,osim onoga ko je nosio oruzje protiv muslimanske vojske.
selam

evo sad cemo, batitze, samo shto nismo 8)
c c c c c c ...................... dobro, zamolishe nas da se ne vredjamo ovde i ja svakako necu, mada mislim da bi trebalo u ovom sluchaju samo da te oteram tamo gde sunce ne sija. ali znas sta hocu da kazem. :wink:

pa jesmo batitze, svi smo nashi, samo sto retko ko sme da prizna, zar ne? ........

i bash zato necu da slusham nikakve priche o machevima i ratovima, zar nas istorija nije nichemu nauchila? ......... mnoge ochito nije.

Izgleda da vera još duboko utiče na večinu nas i da nas čak ni nedavni građanski rat nije opametio.Siguran sam da ako opet dođu budale na vlast sledi repriza.ŽALOSNO :cry:

timm.. dobro si rekao, samo imas jednu malo-veliku gresku :) A to je da u BiH niti u bivsoj SFRJ nije bio gradjanski rat vec Agresija, jer napadnute drzave, HR, BiH su bile priznate drzave u svijetu, pa su onda napadnute...

ali ovo je tema religije, vjera

Abdurrahman:
timm.. dobro si rekao, samo imas jednu malo-veliku gresku :) A to je da u BiH niti u bivsoj SFRJ nije bio gradjanski rat vec Agresija, jer napadnute drzave, HR, BiH su bile priznate drzave u svijetu, pa su onda napadnute...

ali ovo je tema religije, vjera

E postajem alergican na ovakvo sirenje mrznje.
O kakvoj agresiji pricas? Pa i jesi u pravu. Dolazili su belosvetski sa svih strana, raznorazni teroristi sa turbanima na glavama, da ubijaju one ciji preci vekovima zive u Bosni.
A njih je pozivala i dovodila zlocinacka vlada zlikovca Alije Izetbegovica.
Da, bila je i agresija NATO pakta. Letele su "demokratske" bombe iznad glava moje dece.

Jel ti bese onaj sto se boris za istinu? E pa druskane, pokusaj da vidis istinu, pa makar ona bila i protiv tebe.

Ako su dolazli Mudzahidi iz Islamskih zemalja u Dzihad u BiH, pa dolazili su i Rusi i Rumuni i Ukrainci ...

A vi nadjite i recite mi gdje je koji Mudzahid silovao srpskinju ili hrvaticu, nadjite mi gdje je Mudzahid ubio civila ...

bujrum.

mozete vi da pisete sta god hocete o vasoj veri,o svemu i svacemu da kakite,cinjenica je da je 80 posto muslimana stoka nepismena i nekrstena,pa stoga bi vam bilo bolje da njih prosvecujete nego sto ovde gubite vreme

Abdurrahman:
Ako su dolazli Mudzahidi iz Islamskih zemalja u Dzihad u BiH, pa dolazili su i Rusi i Rumuni i Ukrainci ...

A vi nadjite i recite mi gdje je koji Mudzahid silovao srpskinju ili hrvaticu, nadjite mi gdje je Mudzahid ubio civila ...

bujrum.

Moj brat od ujaka je naisao na ljude koje su ti vasi mudzahedini ispekli na raznju. Nabili ih na kolac i ispekli na raznju ko jagnje ili prase.
Dolazili su sa raznih strana raznorazni belosvetski. Kao i u Spaniju za vreme spanskog gradjanskog rata. Ali to ne menja situaciju:
- U Bosni se vodio tragicni gradjanski verski rat, najveca glupost koja se mogla dogoditi.
- Tu nema agresora, pobednici su fukara, sljam i lopovi na sve tri strane, a porazen je narod.
E kada to uspete da shvatite, onda ce da prestane mrznja, i onda cemo da krenemo da zivimo normalno.

Ima li vece gluposti od verskog rata? Hriscanima Bog kaze: "Ne ubij. Voli bliznjega svoga kao sebe. Ako ti neko opali samar, a ti mu okreni i drugu stranu.".
Sta kaze Alah? Koliko sam cuo od onih pravih, iskrenih vernika dosta slicno ovome.
Jesmo li pravi vernici? Onda budimo vernici i zivimo u miru.
Nismo pravi vernici? Sta je onda to sto nas deli? Pa jedino vera koju ne postujemo. Odbacimo tu veru i sta ostaje? Jedan narod.
Zaista, ko bi mogao po etnickim, jezickim ili drugim osobinama da razlikuje Bosanca islamske, pravoslavne ili katolicke veroispovesti? Mozda im pise na celu sta su?

Oni koji vjeruju u Allaha istinski i Mudzahidi ja ti GARANTUJEM da nisu oni to uradili, ako je istina sto si naveo opce, jer MUDZAHIDI koji se bore na Allahovom putu, se drze granice Allahovih zabrana!

Allah je zabranio da se iko kaznjava pa cak i zivotinja vatrom! Zasto ? Jer samo Gospodar kaznjava vatrom !

A kazes da ostavimo vjeru, pa Bosnjaci su 99 % bili ostavili vjeru, ali to nije pomoglo nista da nebudemo napadnuti i da nebudu ubijani po najvise oni koji nikad nisu uvirili u dzamiju..

U BiH NIJE BIO NIKAKA GRADJANSKI RAT, na BiH je izvrsena brutalna agresija od strane prve Srbije i Crne gore ili tzv JNA koja nije imala nista narodno osim oruzje kupljeno narodnim parama, kao i Hrvatnska poslije.

Cijeli svijet zna koje napao BiH i sta seje desilo, ali mnogi i nece da znaju, odnosno da priznaju istinu.

Pobjednika takodje u BiH ima !!!

Ali ovo je tema o vjeri, necemo sad i ratnih - politickih prica ovdje !

Abdurrahman:
Oni koji vjeruju u Allaha istinski i Mudzahidi ja ti GARANTUJEM da nisu oni to uradili, ako je istina sto si naveo opce, jer MUDZAHIDI koji se bore na Allahovom putu, se drze granice Allahovih zabrana!

Allah je zabranio da se iko kaznjava pa cak i zivotinja vatrom! Zasto ? Jer samo Gospodar kaznjava vatrom !

A kazes da ostavimo vjeru, pa Bosnjaci su 99 % bili ostavili vjeru, ali to nije pomoglo nista da nebudemo napadnuti i da nebudu ubijani po najvise oni koji nikad nisu uvirili u dzamiju..

U BiH NIJE BIO NIKAKA GRADJANSKI RAT, na BiH je izvrsena brutalna agresija od strane prve Srbije i Crne gore ili tzv JNA koja nije imala nista narodno osim oruzje kupljeno narodnim parama, kao i Hrvatnska poslije.

Cijeli svijet zna koje napao BiH i sta seje desilo, ali mnogi i nece da znaju, odnosno da priznaju istinu.

Pobjednika takodje u BiH ima !!!

Ali ovo je tema o vjeri, necemo sad i ratnih - politickih prica ovdje !

Ej, ovo prelazi u politiku.
I nemoj tako. JNA je bila regularna vojna sila tadasnje SFRJ. Ja sam u to vreme sluzio u Sarajevu i znam ko su i koje su nacionalnosti bili oficiri, pa te price o nekakvoj agresiji jedne vojne sile na sopstvenu zemlju su prava pravcata glupost i uopste nisu dobronamerne.

I kada kazes da to nisu uradili pravi muslimani, ja cu onda da kazem da nijednog coveka nije ubio pravi hriscanin. Pravi hriscani ne ubijaju.
Pa posto po tome niko nije ubijen, onda nije ni bilo rata i hajde budi ti meni ziv i zdrav, pa neka ti Bog da da vidis i sagledas sta je prava istina.

Abdurrahman:

bujrum.

Po pitanju savakog rata ja sam ogorceno protiv i nisam hteo da se ukljucujem u ovo, ali ...

Jerusalim bombasi samoubice - zrtve zene, deca, civili
Irak bombasi samoubice - zrtve, zene deca i civili i to sopstvene vere

Nju Jork 4000 mrtvih - zene, deca, civili.

Mislis li da na ovom kopmjuteru ima mesta da najbrojim sve gde su mudzahedini ili borci za islam mucki, kukavicki, iz zasade masakrirali one koji ne nose oruzje niti predstavljaju bilo kakvu opasnost.

Idi bre ...

Preporucujem ti knjigu pod nazivom "VELIKA PREVARA" pisac je francuz, a prevedena je na srpski jezik.

Pogledaj kako to muslimani ''ubijaju'' amerikance, a neki dan je jedan izjavio amerikanac koji je bio jedan od glavni u senatu u Vasingtonu, koji se je povukao iz politike i iz tog senata zato sto se nije slagao sa politikom i odnosom americki i zapadni odnosa prema Islamu i Islamskome svijetu, rekao je, da je ovaj rat na Irak spreman godinama, ali da je tek sad ispala sansa preko oboh Busa da napadnu, tako isto za Ny i Pentagon, gdje su ostaci aviona u Pentagonu?

Kakva je samo to laz i citav se ej svijet uvjerio u to, a nabrajaas muslimane kako ubijaju okupatore nevjernike, a neces da nabrojis krscane koji po nekoliko stotina tona bombe bacaju po muslimanima i ruse njihove drzave, gradove, dzamije i ubijaju im djecu i siluju,

Pitam te da li si vidio slike silovani muslimanki u Iraku od strane britanaca i amerikanaca tih gadova?

Ako nisi, a nisi sigurno, onda ti preostaje da cutis i da ne pricas ono sto ne znas,a i sam predsjednik Finske je rekao bushu da trazi ribu u svom moru a ne u tudjem, povod ovve recenice je napad na NY i P.

Nebudi onaj koji zeli laz da prosiri vec istinu.

www.bosnaislamskadrzava.com

Pozivam u islam da predjes.

Abdurrahman:
Preporucujem ti knjigu pod nazivom "VELIKA PREVARA" pisac je francuz, a prevedena je na srpski jezik.

Pogledaj kako to muslimani ''ubijaju'' amerikance, a neki dan je jedan izjavio amerikanac koji je bio jedan od glavni u senatu u Vasingtonu, koji se je povukao iz politike i iz tog senata zato sto se nije slagao sa politikom i odnosom americki i zapadni odnosa prema Islamu i Islamskome svijetu, rekao je, da je ovaj rat na Irak spreman godinama, ali da je tek sad ispala sansa preko oboh Busa da napadnu, tako isto za Ny i Pentagon, gdje su ostaci aviona u Pentagonu?

Kakva je samo to laz i citav se ej svijet uvjerio u to, a nabrajaas muslimane kako ubijaju okupatore nevjernike, a neces da nabrojis krscane koji po nekoliko stotina tona bombe bacaju po muslimanima i ruse njihove drzave, gradove, dzamije i ubijaju im djecu i siluju,

Pitam te da li si vidio slike silovani muslimanki u Iraku od strane britanaca i amerikanaca tih gadova?

Ako nisi, a nisi sigurno, onda ti preostaje da cutis i da ne pricas ono sto ne znas,a i sam predsjednik Finske je rekao bushu da trazi ribu u svom moru a ne u tudjem, povod ovve recenice je napad na NY i P.

Nebudi onaj koji zeli laz da prosiri vec istinu.

www.bosnaislamskadrzava.com

Pozivam u islam da predjes.

Ne, ne, ne prijatelju necemo tako. To je druga tema. O lazima amerikanaca, zlocinima takozvanih hriscana mogao bi takodje da se ispuni jedan poveci hard disc. Medjujtim ti si u svojoj samopravednosti trazio da ti navedem barem jedno mesto gde su mudjahedini ubili nevine, nabrojao sam ih nekoliko, ali i jedno je dovoljno da pokaze kako slepo branis svoj militarizam i pogresnost ucenja islama.

Ja tebe Abdurahmane pozivam da se okanes oruzja i lazi i da se obratis Isusu koji je Bog Svemoguci koji ce Duhom Svetim obnoviti tvoju dusu da bi mogao da steknes nebeski stan kod Oca Naseg i Stvoritelja koji je na Nebu.

sara81:
Pa stani,sta je sad Isus Bog ili Boziji sin??? Ako mozes objasni jer neko kaze Bog neko Boziji sin.Zar i vas Hriscane to ne zbunjuje?

Ako je Bozji Sin zar onda nije Bog?
Evo primer kojim ucimo nasu decu a koji nam je Bog dao da bude najvidljiviji i najjasniji.

Voda moze da bude tekuca, ali moze da bude i para - gasovito stanje, ali i dalje ostaje vode, moze da bude i led - crsto stanje,ali i dalje ostaje voda.
Para je nastaje iz vode, led nastaje od vode. Bes obzira na postojecu manifestaciju voda je voda, ali moze da bude tekuca, gasovita ili cvrsta.
Bas kao i Bog. Jedna sustina a tri licnosti koje su jedno.

Malo jasnije?

Ako je Isus sin Boziji onda je on sin(Boziji), naravno da nije Bog. Tvoj otac je tebi otac ,ali ti nisi on(otac) vec njegov sin, i tu su dvije osobe i ti nikako ne mozes biti svoj otac. I nije mi i dalje nista jasno jer ja tu ne vidim logiku :(

He, Ja Rabb, kako su ljudi zalutali, Pozivam vas da vjerujete u Boziju Knjigu-Kur'an, pozivam vas da vjerujete u Boga JEDNOG, pozivam vas da vjerujete u posljednjeg Poslanika Muhammeda savs.

Kako mozete drzati Boga da je Isus, pa znate li vi koje Isus? Pa to je Boziji poslanik, pa to je obican covjek, zar moze covjek da vjeruje da covjek moze biti Bog ?

Svasta...

sara81:
Ako je Isus sin Boziji onda je on sin(Boziji), naravno da nije Bog. Tvoj otac je tebi otac ,ali ti nisi on(otac) vec njegov sin, i tu su dvije osobe i ti nikako ne mozes biti svoj otac. I nije mi i dalje nista jasno jer ja tu ne vidim logiku :(

Evo Jovo nanovo, ali da bismo se postedeli nekih stavari i da postedimo druge molim te obidji malo ovaj forum vec smo u nekoliko navrata obilato i iz svih ugolova razmatrali ovu temu. Kad to zavrsis onda postavi neko ozbiljno pitanje.

Osim toga Abdurahman je jedva docekao da tema bude promenjena jer je priteran uz zid i nema odgovora o svojim mudjahedinima i religiji koja zastupa ubijanje, lagagnje i manipulisanje drugima ako nisu iste vere kao on.
Zato bi bilo dobro da se vratimo na temu.

Back