kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 49.392
браво лутко!Problem je lazna opozicija koja radi u korist rezima.
видиш како умеш.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
браво лутко!Problem je lazna opozicija koja radi u korist rezima.
Kaznice i nju narod. Nisu SVI lazna opozicija.Problem je lazna opozicija koja radi u korist rezima.
Nije on vise predsednik SNS-a.Nikako bojkot, to je ludost. Vucuca ne zanima sa koliko pobedjuje, on je ionako samo predsenik svojoj partiji,
Nije ali se ponasa kao d ajeste, ide u njihove kampanje za lokalne izbore iako je predsednik i kaobajagi vanstranacka licnost.Nije on vise predsednik SNS-a.
Bas zato treba. Ja sam to shvatila i juna kad je najveci poziv na bojkot bio, da on sigurno nista ne donosi. I bila sam u pravu, za malo je falilo.Ja ti kazem uvek ce pobediti, pa makar izasli i 100% glasaca sa ovakvim izbornim uslovima i kradjama.
показао је своје лице у другм кругу локалних избора у нс током јуна , када је од одличног резултата у децембру за опозицију, дошло до огромне шамарчине на изборима и дебакла опозиције. Разлог : месец дана пре другог круга јоваовић се удружио са србомрсцима , чедима удбе, брјаном брковићем његовом десном руком погачарем, динком грухоњићем, аном лалић, чанком ...Tako da, stavila sam sada Milosa na anketi,
глупост.ali on ili Sava za sada su mi favoriti.
пада без избора.Osvestite se, jedino na izborima masovnost izlaska moze da srusi rezim.
Nije se udruzio s njima, ali tacno je, pretrpeo je samar i treba da ga pretrpi. Malo me nervira, ali opet...показао је своје лице у другм кругу локалних избора у нс током јуна , када је од одличног резултата у децембру за опозицију, дошло до огромне шамарчине на изборима и дебакла опозиције. Разлог : месец дана пре другог круга јоваовић се удружио са србомрсцима , чедима удбе, брјаном брковићем његовом десном руком погачарем, динком грухоњићем, аном лалић, чанком ...
То народ у нс није прогутао и оштро је казнио!
а убачени су им по налогу удбе да их упропасте. да није из исте кухиње јовановић би се дистанцирао и то одбио макар изашавши из те ''опозиције''
удба је једно кад устреба, рецимо попут летошње подршке србомрцу динку грухоњићу када су потрчали да га подрже мариника, борко стефановић, пајтић,чанак, драшковић. Тада су показали своје лице.
исто је било и када су се удружили бошко двери и чеда прашак држећи се под руку, када је чеда дао подршку бошку у протестима да би овај прешао цензус...
глупост.
јесте се удуржио. јер није изашао са ЛИСТЕ у дургом кругу када су ови додани. захваљујући томе сада су у скупштини новосадској ти србомрсци погачар и брковић...Nije se udruzio s njima, ali tacno je, pretrpeo je samar i treba da ga pretrpi.
... зашто се ниеј дистанцирао ? јер је из исте кухиње.Sava je doktor pravnih nauka takodje i sasvim normalna osoba.
Takvi su i do sada glasali za njih. Ne vidim kako se išta mijenja.после надстрешнице и после хапшења директора граса у новом саду рецимо за режим би гласали искључиво само активисти снс и понешто пензионерске популације још слепе код очију али је све мање и мање чак и њих ...
TO je tacno ali to je ono što sam pisao da nema kritične mase za nasilne proteste.потом погледај протест у новом саду онај први 05.11.2024 кад је 22 000 изашло , и чим смо увидели оно лупање градске куће повукли смо се
Vučević je nebitna marioneta.и остали су на протесту до данас само активисти (чеда удбе) маринике, групе став, динко грухоњић, брајан брковић. погачар да рпаве лом што одговара режиму да протест представи лошим и деструктивним...али бес народа од надстрешнице и свега овог како се тај протест покушава каналисати разводњавањем и глупим потезима маирнике и опозиције све више јача народ да не одустзане од одговорности за убиство суграђана...
петак и 15 минута ће трајати све док вучевић не поднесе оставку.
Neće biti nikakvog sumovrata ukoliko opozicija, koja god, ne kanališe nezadovoljstvo u izbornu pobjedu. Kao DOS 2000.како ствари стоје режим иде у суноварат са њим. уколико га се не одреккну и уколико не буде сносио одговорност - суноврат је неминован.
I odmah bi u Informeru izašlo da je taj neko ubica, silovatelj, pedofil, poslali bi mu batinaše itd.требају нам нови људи без икакве контроле удбе . како ? тешко. али друго решења нема. јерсе никада нећемо заиста ослободити талога титоистичке удбе.
рецимо први млади кадар који има мастер са просечном оценом 9. па полако напред...
и слепи прогледаше после настрешнице. и посл директора нарко картела... псоле раѕводњавања протестаи србомрзаца погачара брковића грухоњића...Takvi su i do sada glasali za njih. Ne vidim kako se išta mijenja.
не треба нама насиље, огромни протести не гину ако вучевић не да оставку. нови сад ће му кад тад читав стати.TO je tacno ali to je ono što sam pisao da nema kritične mase za nasilne proteste.
тако причаше и за кокезу... па оп ла приче о атентату а знамо да се осилио...Vučević je nebitna marioneta.
опозиција не постоји. чеда удбе.Neće biti nikakvog sumovrata ukoliko opozicija, koja god, ne kanališe nezadovoljstvo u izbornu pobjedu. Kao DOS 2000.
свињформер небитан.I odmah bi u Informeru izašlo da je taj neko ubica, silovatelj, pedofil, poslali bi mu batinaše itd.
Ko nije progledao poslije milion afera upitno je da li će i poslije ovog. Ali nadam se da si u pravu.и слепи прогледаше после настрешнице. и посл директора нарко картела... псоле раѕводњавања протестаи србомрзаца погачара брковића грухоњића...
Evo odmah ću ti reći da je neće dati i već je to javno rekao.не треба нама насиље, огромни протести не гину ако вучевић не да оставку. нови сад ће му кад тад читав стати.
Niš je bio tesan, NS i još neka druga mesta takođe. Da nije bilo ovog zbunjivanja u BG koje je priredio Đilas, verovatno bi i tamo opozicija izašla u većem broju.
Sve dok su ovakvi uslovi uvek ce biti zamalo.Nije ali se ponasa kao d ajeste, ide u njihove kampanje za lokalne izbore iako je predsednik i kaobajagi vanstranacka licnost.
Bas zato treba. Ja sam to shvatila i juna kad je najveci poziv na bojkot bio, da on sigurno nista ne donosi. I bila sam u pravu, za malo je falilo.
Osvestite se, jedino na izborima masovnost izlaska moze da srusi rezim.
мај ок реће одмах даћу је...Ko nije progledao poslije milion afera upitno je da li će i poslije ovog. Ali nadam se da si u pravu.
Evo odmah ću ti reći da je neće dati i već je to javno rekao.
неће народ нову лакрдију и поновне изборе после годину дана који ништа не мењају....i glasju za SNS????
E jbg.... resenje je da se ostane kuci i ne glasa?
Dabome, kandiduješ marionetu Ponoša od 17% i nema šta da brineš. Mora da se čeka, bilo je nužno da Đilas ne potroši sav kredit protiv AV.Ja ti kazem uvek ce pobediti, pa makar izasli i 100% glasaca sa ovakvim izbornim uslovima i kradjama.
чедо удбе.jedino se slazem sa programom branimira nestorovica sad da li je on covek od av kao sto neki govore je drugi par opanaka
Pokazao je da jeste kad nije oborio SNS vlast u Beogradu.jedino se slazem sa programom branimira nestorovica sad da li je on covek od av kao sto neki govore je drugi par opanaka
промени мантру.Dabome, kandiduješ marionetu Ponoša
Dabome, kandiduješ marionetu Ponoša od 17% i nema šta da brineš. Mora da se čeka, bilo je nužno da Đilas ne potroši sav kredit protiv AV.
Drugosrbijanstvo kao nuspojavu ima i ovakav korov, rasteraš svoje potencijalne birače a njihovi uredno glasaju.
Ne prihvatam odgovornost za transfer blama:
Pogledajte prilog 1652175
Pogledajte prilog 1652176
Evo kako se naveliko rasteruju opozicioni birači, pomoću ove ovde koju plaća NVO pod zahontenom nazivom ‘Nisma e të rinjve për të drejtat e njeriut’, tj izvesna ‘Inicijativa mladih za ljudska prava’:мај ок реће одмах даћу је...
такав то неће рећи. образа ко ни гуица. велико зло.
даће је. неће имати друге. ниси из нс и не видиш ти то осим како ти се презентује...
у нс ти све протесте после оног величанственог 05.11.2024 води титоиситчка удба, погачар брковић грухоњић - србомрсци доказани (грухоњићу је тетак азем власи и он ниеј случајну послат у нс 1992 из босне током рата да ровари) ...
народ се дистанцирао и гледа активисте маирнике и брковића како праве циркус , блокирају суд, а протесте искључиво недењом када нећеш ништап одстићи...
народ се дистанцирао али кључа незадовољство јер се народу пдомећу глупа објашњења и кривци попут шурлана ...
све док не прелије ...
вучевић је ореол енстурчности дунстера, и похлепе. недвано хапшњење директора граса ти све говори.
не позанјш ситуаицју у нс , али ћеш увидети о чему говорим. Ако вучевић не да оставку земљ иде у агонију. Отићи ће овако или онако
Slažem se, ali se onda nameće pitanje gdje je desnica na protestima. Nisu valjda svi kupljeni?Evo kako se naveliko rasteruju opozicioni birači, pomoću ove ovde koju plaća NVO pod zahontenom nazivom ‘Nisma e të rinjve për të drejtat e njeriut’, tj izvesna ‘Inicijativa mladih za ljudska prava’:
Pogledajte prilog 1652177
Pogledajte prilog 1652178