Verovatno će uskoro opet biti vanrednih izbora. Za koju opciju biste glasali ili ste za bojkot?

Za koju opciju biste glasali ili ste za bojkot?

• Vučić, Dačić - SNS/SPS

glasova: 8 14,3%
  • Đilas, Marinika, Ponoš - SSP/Srce

glasova: 10 17,9%
  • Ćuta, Milivojević, Aleksić - EK/DS/NPS

glasova: 2 3,6%
  • Savo Manojlović - Kreni promeni

glasova: 6 10,7%
  • Miloš Jovanović - NDSS/POKS

glasova: 7 12,5%
  • Branimir Nestorović - Mi snaga naroda

glasova: 9 16,1%
  • Saša Radulović - DJB

glasova: 1 1,8%
  • Neki drugi pokret/stranka

glasova: 6 10,7%
  • Bojkot

glasova: 7 12,5%

• Ukupno glasova
    56
Problem je lazna opozicija koja radi u korist rezima.
Kaznice i nju narod. Nisu SVI lazna opozicija.

_______

Nikako bojkot, to je ludost. Vucuca ne zanima sa koliko pobedjuje, on je ionako samo predsenik svojoj partiji, mozda jos i penzionerima, a druge ljude oseca kao strance i nepozeljne.

Da prosle godine nije bilo bojkota, mozda bi opozicija pobedila, jer je u mnogim opstinama u vecim gradovima bila pobeda SNS "za dlaku".

Tako da, stavila sam sada Milosa na anketi, ali on ili Sava za sada su mi favoriti.

Nije on vise predsednik SNS-a.
Nije ali se ponasa kao d ajeste, ide u njihove kampanje za lokalne izbore iako je predsednik i kaobajagi vanstranacka licnost.
Ja ti kazem uvek ce pobediti, pa makar izasli i 100% glasaca sa ovakvim izbornim uslovima i kradjama.
Bas zato treba. Ja sam to shvatila i juna kad je najveci poziv na bojkot bio, da on sigurno nista ne donosi. I bila sam u pravu, za malo je falilo.

Osvestite se, jedino na izborima masovnost izlaska moze da srusi rezim.

Tako da, stavila sam sada Milosa na anketi,
показао је своје лице у другм кругу локалних избора у нс током јуна , када је од одличног резултата у децембру за опозицију, дошло до огромне шамарчине на изборима и дебакла опозиције. Разлог : месец дана пре другог круга јоваовић се удружио са србомрсцима , чедима удбе, брјаном брковићем његовом десном руком погачарем, динком грухоњићем, аном лалић, чанком ...
То народ у нс није прогутао и оштро је казнио!

а убачени су им по налогу удбе да их упропасте. да није из исте кухиње јовановић би се дистанцирао и то одбио макар изашавши из те ''опозиције''
удба је једно кад устреба, рецимо попут летошње подршке србомрцу динку грухоњићу када су потрчали да га подрже мариника, борко стефановић, пајтић,чанак, драшковић. Тада су показали своје лице.
исто је било и када су се удружили бошко двери и чеда прашак држећи се под руку, када је чеда дао подршку бошку у протестима да би овај прешао цензус...
ali on ili Sava za sada su mi favoriti.
глупост.

показао је своје лице у другм кругу локалних избора у нс током јуна , када је од одличног резултата у децембру за опозицију, дошло до огромне шамарчине на изборима и дебакла опозиције. Разлог : месец дана пре другог круга јоваовић се удружио са србомрсцима , чедима удбе, брјаном брковићем његовом десном руком погачарем, динком грухоњићем, аном лалић, чанком ...
То народ у нс није прогутао и оштро је казнио!

а убачени су им по налогу удбе да их упропасте. да није из исте кухиње јовановић би се дистанцирао и то одбио макар изашавши из те ''опозиције''
удба је једно кад устреба, рецимо попут летошње подршке србомрцу динку грухоњићу када су потрчали да га подрже мариника, борко стефановић, пајтић,чанак, драшковић. Тада су показали своје лице.
исто је било и када су се удружили бошко двери и чеда прашак држећи се под руку, када је чеда дао подршку бошку у протестима да би овај прешао цензус...

глупост.
Nije se udruzio s njima, ali tacno je, pretrpeo je samar i treba da ga pretrpi. Malo me nervira, ali opet...

A Sava je doktor pravnih nauka takodje i sasvim normalna osoba.

Nije se udruzio s njima, ali tacno je, pretrpeo je samar i treba da ga pretrpi.
јесте се удуржио. јер није изашао са ЛИСТЕ у дургом кругу када су ови додани. захваљујући томе сада су у скупштини новосадској ти србомрсци погачар и брковић...

морао се дистанцирати али није. говорим о јовановићу. није се дистанцирао - дакле јасно.
Sava je doktor pravnih nauka takodje i sasvim normalna osoba.
... зашто се ниеј дистанцирао ? јер је из исте кухиње.
сећамо се једног са носом ко бабура, доктора права, чедо удбе, продукт мике шпијка, кум шефа кабинета мике шпијка,тобо љути противник тита и титоиста како нам је дошао главе и заблудео нас...

после надстрешнице и после хапшења директора граса у новом саду рецимо за режим би гласали искључиво само активисти снс и понешто пензионерске популације још слепе код очију али је све мање и мање чак и њих ...
Takvi su i do sada glasali za njih. Ne vidim kako se išta mijenja.

потом погледај протест у новом саду онај први 05.11.2024 кад је 22 000 изашло , и чим смо увидели оно лупање градске куће повукли смо се
TO je tacno ali to je ono što sam pisao da nema kritične mase za nasilne proteste.

и остали су на протесту до данас само активисти (чеда удбе) маринике, групе став, динко грухоњић, брајан брковић. погачар да рпаве лом што одговара режиму да протест представи лошим и деструктивним...али бес народа од надстрешнице и свега овог како се тај протест покушава каналисати разводњавањем и глупим потезима маирнике и опозиције све више јача народ да не одустзане од одговорности за убиство суграђана...
петак и 15 минута ће трајати све док вучевић не поднесе оставку.
Vučević je nebitna marioneta.

како ствари стоје режим иде у суноварат са њим. уколико га се не одреккну и уколико не буде сносио одговорност - суноврат је неминован.
Neće biti nikakvog sumovrata ukoliko opozicija, koja god, ne kanališe nezadovoljstvo u izbornu pobjedu. Kao DOS 2000.

требају нам нови људи без икакве контроле удбе . како ? тешко. али друго решења нема. јерсе никада нећемо заиста ослободити талога титоистичке удбе.

рецимо први млади кадар који има мастер са просечном оценом 9. па полако напред...
I odmah bi u Informeru izašlo da je taj neko ubica, silovatelj, pedofil, poslali bi mu batinaše itd.

Takvi su i do sada glasali za njih. Ne vidim kako se išta mijenja.
и слепи прогледаше после настрешнице. и посл директора нарко картела... псоле раѕводњавања протестаи србомрзаца погачара брковића грухоњића...
TO je tacno ali to je ono što sam pisao da nema kritične mase za nasilne proteste.
не треба нама насиље, огромни протести не гину ако вучевић не да оставку. нови сад ће му кад тад читав стати.
Vučević je nebitna marioneta.
тако причаше и за кокезу... па оп ла приче о атентату а знамо да се осилио...
Neće biti nikakvog sumovrata ukoliko opozicija, koja god, ne kanališe nezadovoljstvo u izbornu pobjedu. Kao DOS 2000.
опозиција не постоји. чеда удбе.
I odmah bi u Informeru izašlo da je taj neko ubica, silovatelj, pedofil, poslali bi mu batinaše itd.
свињформер небитан.

и слепи прогледаше после настрешнице. и посл директора нарко картела... псоле раѕводњавања протестаи србомрзаца погачара брковића грухоњића...
Ko nije progledao poslije milion afera upitno je da li će i poslije ovog. Ali nadam se da si u pravu.

не треба нама насиље, огромни протести не гину ако вучевић не да оставку. нови сад ће му кад тад читав стати.
Evo odmah ću ti reći da je neće dati i već je to javno rekao.

Niš je bio tesan, NS i još neka druga mesta takođe. Da nije bilo ovog zbunjivanja u BG koje je priredio Đilas, verovatno bi i tamo opozicija izašla u većem broju.

Ne postoji "tesno", Vučić dopuni onoliko koliko mu fali. Uvek će da bude tesno i uvek će opozicija da izgubi.

Na prošlim izborima nije bilo strategije "za bojkot", već "borimo se za izborne uslove i ne pristajemo da učestvujemo u fingiranim izborima", i to su svi zajedno dogovorili, ne samo Đilas. Onda su Lazović i Grbović odlučili da prekrše dogovor i da uslovi nisu bitni. Zato se koalicija i raspala. Đilas je samo ispoštovao dogovoreno.

Jedini način da opozicija pobedi je da se ujedini. Ne postoji drugi način, bez obzira na kombinatorike.

Čak i ako nekim slučajevima i neverovatnom srećom uspeju da imaju dovoljan zbir, moraće da se udruže da bi formirali vlast.

Znači moraju zajedno pa moraju.

Nije ali se ponasa kao d ajeste, ide u njihove kampanje za lokalne izbore iako je predsednik i kaobajagi vanstranacka licnost.

Bas zato treba. Ja sam to shvatila i juna kad je najveci poziv na bojkot bio, da on sigurno nista ne donosi. I bila sam u pravu, za malo je falilo.

Osvestite se, jedino na izborima masovnost izlaska moze da srusi rezim.
Sve dok su ovakvi uslovi uvek ce biti zamalo.

Ko nije progledao poslije milion afera upitno je da li će i poslije ovog. Ali nadam se da si u pravu.

Evo odmah ću ti reći da je neće dati i već je to javno rekao.
мај ок реће одмах даћу је...

такав то неће рећи. образа ко ни гуица. велико зло.

даће је. неће имати друге. ниси из нс и не видиш ти то осим како ти се презентује...

у нс ти све протесте после оног величанственог 05.11.2024 води титоиситчка удба, погачар брковић грухоњић - србомрсци доказани (грухоњићу је тетак азем власи и он ниеј случајну послат у нс 1992 из босне током рата да ровари) ...
народ се дистанцирао и гледа активисте маирнике и брковића како праве циркус , блокирају суд, а протесте искључиво недењом када нећеш ништап одстићи...

народ се дистанцирао али кључа незадовољство јер се народу пдомећу глупа објашњења и кривци попут шурлана ...
све док не прелије ...

вучевић је ореол енстурчности дунстера, и похлепе. недвано хапшњење директора граса ти све говори.

не позанјш ситуаицју у нс , али ћеш увидети о чему говорим. Ако вучевић не да оставку земљ иде у агонију. Отићи ће овако или онако

...i glasju za SNS????

E jbg.... resenje je da se ostane kuci i ne glasa?
неће народ нову лакрдију и поновне изборе после годину дана који ништа не мењају.

ако их организују иће побуна масовна.

ти избори ништа не доносе у оваквим колностима који су годинама.

Ja ti kazem uvek ce pobediti, pa makar izasli i 100% glasaca sa ovakvim izbornim uslovima i kradjama.
Dabome, kandiduješ marionetu Ponoša od 17% i nema šta da brineš. Mora da se čeka, bilo je nužno da Đilas ne potroši sav kredit protiv AV.

Drugosrbijanstvo kao nuspojavu ima i ovakav korov, rasteraš svoje potencijalne birače a njihovi uredno glasaju.

Ne prihvatam odgovornost za transfer blama:
9C27DE58-678B-4766-A869-73C88C488866.jpeg

FE46915C-0A28-44EB-91BB-9812BCCF9092.jpeg

jedino se slazem sa programom branimira nestorovica sad da li je on covek od av kao sto neki govore je drugi par opanaka
чедо удбе.

програми су ту да привуку овчице... удба је дипломирала у томе. сети се ''четника'' и тобож противника комуизма- шешеља и драшковића...

ђак и продук мике шпијака

Зашто избори?

Били су избори у децембру 2023. године.

Били су и у јуну 2024. године,

Били су и 2022. (можда маја, заборавих)

Били су и 2020. године.

Сваке године неки избори? У нормалним земљама, избори су на четири године.

мај ок реће одмах даћу је...

такав то неће рећи. образа ко ни гуица. велико зло.

даће је. неће имати друге. ниси из нс и не видиш ти то осим како ти се презентује...

у нс ти све протесте после оног величанственог 05.11.2024 води титоиситчка удба, погачар брковић грухоњић - србомрсци доказани (грухоњићу је тетак азем власи и он ниеј случајну послат у нс 1992 из босне током рата да ровари) ...
народ се дистанцирао и гледа активисте маирнике и брковића како праве циркус , блокирају суд, а протесте искључиво недењом када нећеш ништап одстићи...

народ се дистанцирао али кључа незадовољство јер се народу пдомећу глупа објашњења и кривци попут шурлана ...
све док не прелије ...

вучевић је ореол енстурчности дунстера, и похлепе. недвано хапшњење директора граса ти све говори.

не позанјш ситуаицју у нс , али ћеш увидети о чему говорим. Ако вучевић не да оставку земљ иде у агонију. Отићи ће овако или онако
Evo kako se naveliko rasteruju opozicioni birači, pomoću ove ovde koju plaća NVO pod zahontenom nazivom ‘Nisma e të rinjve për të drejtat e njeriut’, tj izvesna ‘Inicijativa mladih za ljudska prava’:

8191F039-0ECA-49C7-97E3-7D2F80D7B6D0.jpeg

593BD17D-5229-430A-ABC8-59AD208666B7.png

Back