DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 49.247
DRzavnik , ne znate vi sta je drzavnik ....drzavnik je bio De Gol, Miteran, Gandi, Gadafi ....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што не разумеш како политика функционише. Драгаш је битанга, нпр. Само да те обавестим.Sto sam naivan sto podrzavam normalne ljude?
Nije Dragas jedini osnivac, ako ne valja mars .....a ne ko vi uzdizite i pravite kult od jednog coveka, u tome je razlika izmedju mene i vas.Што не разумеш како политика функционише. Драгаш је битанга, нпр. Само да те обавестим.
Svako ko glasa na laznim i neustavnim izborima je izdajnik!Politički trendovi u Srbiji
Govoreći o političkoj sceni u Srbiji, Bogosavljević je ukazao na važnost indikatora "u kom pravcu ide zemlja" koji, kako ističe, predstavlja ključnu metriku za procenu političke situacije. Prema poslednjim istraživanjima, većina građana Srbije smatra da zemlja ide u dobrom pravcu.
"Time se stvara kontekst u kojem vlast nema veliku opasnost od promene, a opozicija ima ograničene šanse", naglašava Bogosavljević.
Podsetio je da su i prethodne vlasti, poput one iz doba Miloševića i Tadića, izgubile izbore kada je više od 70 odsto građana verovalo da zemlja ide u lošem pravcu. U ovom trenutku, međutim, čak 46 procenata građana, kako kaže, veruje da Srbija ide u dobrom smeru.
"Kada ljudi veruju da zemlja ide u dobrom pravcu, to znači da opozicija nema veliki prostor za uspeh. Podrška Vučiću je izuzetno visoka, a uverljivost lidera koji bi mogli da mu se suprotstave je na izuzetno niskom nivou", zaključuje Bogosavljević.
Takođe je naglasio da većina građana koji su protiv aktuelne vlasti, ne znaju za koga bi glasali, jer opozicija trenutno nema jasnu i koordinisanu političku platformu.
Подржавам те да бојкотујеш!Svako ko glasa na laznim i neustavnim izborima je izdajnik!
Подржавам те да бојкотујеш!
О каквим наркоманима прича ова особа?
To je vasa Srbija....narkomanska.
Miketic jeste dzanki ali i vucic salje narkomane neke klince koje nemaju ni 50 kila sa maskama, a ovi Bosanci i Kosovari sa velikim glavama vise ne smeju da se izlazu javno jer su razotkriveni svi i ko su i sta su i cime se bave.О каквим наркоманима прича ова особа?
Једини доказани наркоман кога ја знам са тих протеста је онај Микетић, о чему постоји и сам видео снимак његовог дрогирања.
Имаш ли ти доказе да су ти клинци наркомани, као што постоје докази да Микетић јесте?Miketic jeste dzanki ali i vucic salje narkomane neke klince koje nemaju ni 50 kila sa maskama, a ovi Bosanci i Kosovari sa velikim glavama vise ne smeju da se izlazu javno jer su razotkriveni svi i ko su i sta su i cime se bave.
Neko ko urla, malatara rukama, nosi maske, vredja, psuje sigurno nije u vinklu i da je pod dejstvom neke jeftine i lose gudre.Имаш ли ти доказе да су ти клинци наркомани, као што постоје докази да Микетић јесте?
То су твоје претпоставке. Као и то да их Вучић ,,шаље". Све то нема никакву тежину.Neko ko urla, malatara rukama, nosi maske, vredja, psuje sigurno nije u vinklu i da je pod dejstvom neke jeftine i lose gudre.
И шта сте то ви сазнали?Takodje i ti narkomani vucicevi sto su lomili po Novom Sadu i posle im isplacivali za to po 200 evra, ima dokaza za to ne brini, sve mi saznamo.
ima snimka pricas napamet, i vide se kako ih isplacuju kad su zavrsili posao.То су твоје претпоставке. Као и то да их Вучић ,,шаље". Све то нема никакву тежину.
Док је снимак Микетића јасан .
Na svu sreću pa su lokalizovani na Krstarici, u stvarnosti retko kad naidjem na neku živčanu dileu...Погледај само како се облизују. Рептилска посла! Све против Мајке Србије!
Neko će dati sve od sebe da upadne u opštinu a neko će dati sve od sebe da mu smanje kaznu...Takodje i ti narkomani vucicevi sto su lomili po Novom Sadu i posle im isplacivali za to po 200 evra, ima dokaza za to ne brini, sve mi saznamo.
Дај да видимо те снимке?ima snimka pricas napamet, i vide se kako ih isplacuju kad su zavrsili posao.
rusi mu rekli da izda opoazicju? imas link?To je čak i direktan poziv nama. Čak smo i imali neke kontakte sa nekim ljudima iz…. Hajde da kažemo, ljudima iz ruske administracije koji su nam sugerisali da podržimo ovu opciju (Srpsku naprednu stranku prim.aut). Ja mislim da za sad nema potrebe, mislim da nije ugrožena vlast u Srbiji. Ja ne vidim da je ugrožena vlast u Srbiji, jer ova grupa koja hoće da destabilizuje Srbiju je suviše slaba“, rekao je Nestorović.
Наравно да су му рекли. Извор је теби омиљена Нова СС. Нестор је то више пута говорио, има и снимак.rusi mu rekli da izda opoazicju? imas link?
jel su rusi isto rekli i milici lazljvici?