Verovatno će uskoro opet biti vanrednih izbora. Za koju opciju biste glasali ili ste za bojkot?

Za koju opciju biste glasali ili ste za bojkot?

• Vučić, Dačić - SNS/SPS

glasova: 8 14,5%
  • Đilas, Marinika, Ponoš - SSP/Srce

glasova: 10 18,2%
  • Ćuta, Milivojević, Aleksić - EK/DS/NPS

glasova: 2 3,6%
  • Savo Manojlović - Kreni promeni

glasova: 5 9,1%
  • Miloš Jovanović - NDSS/POKS

glasova: 7 12,7%
  • Branimir Nestorović - Mi snaga naroda

glasova: 9 16,4%
  • Saša Radulović - DJB

glasova: 1 1,8%
  • Neki drugi pokret/stranka

glasova: 6 10,9%
  • Bojkot

glasova: 7 12,7%

• Ukupno glasova
    55
Sve je tacno i litijum za koji direktno lobiraju i uzeli su velike pare, nato avioni koji ce biti beskorisni, jednom recju hrpa gvozdja, sankcije su uveli Belorusiji i municiju, rakete prodaju Ukrajincima.
Све је лаж. Литијум је бизнис који је економски исплатив за Србију и који нема везе са политиком.
Друго, санкције Белорусији су биле под притиском.
Треће, ниједан метак, а камоли ракете, Србија није продала Украјини. То су демантовали и Срби и Руси и Украјинци чак.
Само Сорош опорба шири те лажи.

Све је лаж. Литијум је бизнис који је економски исплатив за Србију и који нема везе са политиком.
Друго, санкције Белорусији су биле под притиском.
Треће, ниједан метак, а камоли ракете, Србија није продала Украјини. То су демантовали и Срби и Руси и Украјинци чак.
Само Сорош опорба шири те лажи.
Litiijum nije isplativ uopste a da ne govorimo o zagadjenju ali vi lazovi i poltroni to ne smete to da spomenete.
Nema tu pritiska, sto nisu uveli Rusima, isto je bilo pritiska.
Prodaju itekako, nisu dzabe hapseni srpski drzavljani koji su trgovali oruzjem.

Litiijum nije isplativ uopste a da ne govorimo o zagadjenju ali vi lazovi i poltroni to ne smete to da spomenete.
Nema tu pritiska, sto nisu uveli Rusima, isto je bilo pritiska.
Prodaju itekako, nisu dzabe hapseni srpski drzavljani koji su trgovali oruzjem.
Економске анализе кажу да јесте. О загађењу ће испитивати стручна комисија која се тиме бави.
Има притиска, све ово што нам раде (па чак и покушаји Мајдана од стране прозападне опорбе) је у сврху притиска на власт.
Не, Србија никада ниједан метак није Украјини продала. То што се ти ме разумеш у војну индустрију и трговину је твој проблем..
Али, Руси и Укри то боље знају, зато су чак и они демантовали ту лаж.

Не, Србија никада ниједан метак није Украјини продала. То што се ти ме разумеш у војну индустрију и трговину је твој проблем..
Nije prodala rakete koje su bile neispravne pa su morali da vrate 55 miliona evra?

U kojim ti bajkama zivis Dule.
Ти живиш у бајкама, момче. Да те едукујем- продаја оружја Украјини би било ако би Србија испоручила директно Украјини оружје, муницију, итд. Србија то никада није учинила. Србија је продавала оружје другим државама, а то што су оне касније то продале Украјини, није одговорност Србије.
Не може Србија сада да укине своју војну индустрију и трговину због тога што ће нека трећа земља можда продати оружје наше производње Украјини. Разумеш?
Битно је да ми директно не продајемо оружје Украјини. А шта други раде, нити ми можемо да одлучујемо нити ће нас они питати. Али не можемо да укинемо војну индустрију, од које Србија као држава има велики профит. То ниједна држава на свету не би урадила, па ни Русија.

То можда звучи сурово, али тако функционише трговина оружјем. Дарк Мон, време је да одрастеш.

U kojim ti bajkama zivis Dule.
Или ево овако- Хамас је седмог октобра напао Израел украјинским оружјем. Одакле украјински оружје Хамасу, кад су Украјина и Израел део истог блока?

Па тако, то је трговина оружјем. Ту нема љубави, само интерес. Или шта мислиш, чији су били калашњикови, увезени преко Мађарске, којим су Хрвати убијали Србе деведесетих?

Дарк Мон још једном, одрасти човече.

Ти живиш у бајкама, момче. Да те едукујем- продаја оружја Украјини би било ако би Србија испоручила директно Украјини оружје, муницију, итд. Србија то никада није учинила. Србија је продавала оружје другим државама, а то што су оне касније то продале Украјини, није одговорност Србије.
Не може Србија сада да укине своју војну индустрију и трговину због тога што ће нека трећа земља можда продати оружје наше производње Украјини. Разумеш?
Битно је да ми директно не продајемо оружје Украјини. А шта други раде, нити ми можемо да одлучујемо нити ће нас они питати. Али не можемо да укинемо војну индустрију, од које Србија као држава има велики профит. То ниједна држава на свету не би урадила, па ни Русија.

То можда звучи сурово, али тако функционише трговина оружјем. Дарк Мон, време је да одрастеш.
Ukrajini su vratili 55 miliona evra i mani me tih bajki.

У бајкама живиш ти, јер се ништа не разумеш у политику. Ни светску, ни домаћу. Зато и подржаваш Мобу. :lol:
A ti se razumes ko Marica u kriv qurac, prvo MOBU su osnovali strucnjaci i ljudi sa velikim radnim iskustvom za razliku od sns "strucnjaka" sa kupljenm i laznim diplomama, drugo medju osnivacima nema preletaca iz drugih stranaka i trece oni se zalazu da se politicari ukinu i da se uvede potpuno drugaciji sistem vladavine.

Lepo kaze Slobodan Komazec jedan od osnivaca MOBE, uzimamo strane kredite, tim stranim kreditima dajemo subvencije stranim firmama koji najveci deo prihoda vraca u njihove zemlje a nama ne ostane skoro nista....slican primer kao i za rude pogotovo zlato sto Kinezi vade u Boru, nama ostaje mali deo prihoda a oni su do sada izneli oko 8 milijardi evra zlata u toj vrednosti.

A ti se razumes ko Marica u kriv qurac, prvo MOBU su osnovali strucnjaci i ljudi sa velikim radnim iskustvom za razliku od sns "strucnjaka" sa kupljenm i laznim diplomama, drugo medju osnivacima nema preletaca iz drugih stranaka i trece oni se zalazu da se politicari ukinu i da se uvede potpuno drugaciji sistem vladavine.
Ја сам ти буквално нацртао како ствари функционишу, а ти тераш по своме. Има једна народна изрека за то, али нећу сад није пристојно.
Углавном, ти твоји из Мобе везе немају са политиком, трговином, мозгом.
Да имају, били би неко и нешто. Овако су само пар дебатних беспосличара који седе и дробе о стварима о којима појма немају.
Чуј, зову се Моба, а кладим се да ниједан од њих не уме ни косу, а ни вилу у рукама да држи. А погледај како наш Председник меша чварке:

1733399438499.jpeg

Прави Домаћин, ови твоји из ,,Мобе" и не знају шта су чварци... :D

Ја сам ти буквално нацртао како ствари функционишу, а ти тераш по своме. Има једна народна изрека за то, али нећу сад није пристојно.
Углавном, ти твоји из Мобе везе немају са политиком, трговином, мозгом.
Да имају, били би неко и нешто. Овако су само пар дебатних беспосличара који седе и дробе о стварима о којима појма немају.
Чуј, зову се Моба, а кладим се да ниједан од њих не уме ни косу, а ни вилу у рукама да држи. А погледај како наш Председник меша чварке:

Pogledajte prilog 1652751
Прави Домаћин, ови твоји из ,,Мобе" и не знају шта су чварци... :D
Zna vucic i sta je vino od 10 000 evra pa mu nije problem da za noc iskesira par 10tina hiljada evra nasih para koje je pokrao.
Hvalis profesionalnog politicara , citaj lazova koji nema ni dan radnog staza :super: :hahaha:

Zna vucic i sta je vino od 10 000 evra pa mu nije problem da za noc iskesira par 10tina hiljada evra nasih para koje je pokrao.
Hvalis profesionalnog politicara , citaj lazova koji nema ni dan radnog staza :super: :hahaha:
Вучић је способан политичар и државник, шта су ти твоји из Мобе?

Back