Sapica mala
Primećen član
- Poruka
- 568
Ja nego ...100%Па ти си мирна, онда!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nego ...100%Па ти си мирна, онда!
Ah sta dase radi hmJa zastupam izvorno hriscanstvo i izucavalac Biblije sam
a ti vidim ...
Biblija te razotkriva
Pa reko jel moguće i to da radeHmm čitam čitam i zadnju reč pogrešno pročitam
Konkretnije molim?А ко си ти, Шапица?
Вероватно ниси нова на форуму?Konkretnije molim?
Po mom verovanju deca koja se osisaju pre krstenja budu skinsi posle krstenja, kao ja npr. živa istina iz mog primera. Mada opet ja ne znam ni da li sam kršten uopšte jer nemam koga da pitam.
Ozbiljno?Po mom verovanju deca koja se osisaju pre krstenja budu skinsi posle krstenja, kao ja npr. živa istina iz mog primera. Mada opet ja ne znam ni da li sam kršten uopšte jer nemam koga da pitam.
Jel to bitno?meni bitno dase družimo i razmenimo mišljenja uz mali humorВероватно ниси нова на форуму?
Апсолутно се слажем. Него је у току епидемија отварања нових профила, па сам радознао!Jel to bitno?meni bitno dase družimo i razmenimo mišljenja uz mali humor
Ček ček ček iz tvog primera mada neznaš dali si kršten,pa kako bato onda?Po mom verovanju deca koja se osisaju pre krstenja budu skinsi posle krstenja, kao ja npr. živa istina iz mog primera. Mada opet ja ne znam ni da li sam kršten uopšte jer nemam koga da pitam.
Potpuno nova he he igrom slučaja sam ušla na ovu stranicu i kada sam videla gdesam ušla vise neizlazimАпсолутно се слажем. Него је у току епидемија отварања нових профила, па сам радознао!
Ганц нова!Potpuno nova he he igrom slučaja sam ušla na ovu stranicu i kada sam videla gdesam ušla vise neizlazim
Ganz neuГанц нова!
А да те видимо??Ganz neu
Aaa ne ne urekli bi me i onda moram da idem dami odbrajaju nesto dabih bila opet "wie neu"А да те видимо??
Nema da hvali nesto jelИма овде и екипа за одбројавање, не секирај се!!
Ovako nesto kao ja jos nisi vidooo veruj miЈок јок
Фото/видео??Ovako nesto kao ja jos nisi vidooo veruj mi
Зар нису све теме тог формата??ovo vam je cet tema jel da
А да те видимо??