Veronauka ili Gradjansko?

Veronaka ili Gradjansko?

• Ukupno glasova
    20
  • Anketa je zatvorena .
Tacno ...i ni jedan ni drugi predmet ne ulaze u realne ocene....ne ocenjuju se brojevima,vec opisno,a naravno VERONAUKA.Mislim naucimo svasta....a gradjansko-sta to mi nije potrebno!!!

Pa ja bash mislim da je i gradjansko potrebno.Dodushe meni nije toliko, ja se uglavnom smaram,sada kad radimo predrasude,stereotip i diskriminaciju,jer mi je sve to izuzetno poznato,ali vidim da pola njih pojma nemaju ni sta je to,ni o cemu se radi,tako da...Potrebna je...

Kad smo radili te stereotipe itd, imali smo da napisemo na nekom papiricu kojoj grupi ljudi ne pripadamo. I jedan je napisao da ne pripada ateistima. Ovi ostali su trebali da napisu svoje misljenje o njima i kad smo citali bilo je: "satanisti", "narkomani", "drogiraju se", "NE"... Nisam mogla da verujem :shock:...

Pa da...potreba za predmetom...iskreno,ne znam sve sta se uci na gradjanskom,znam onoliko koliko sam cula od drugarica...ali veronauka je potpuno OK...ne ucimo ono da se krstimo i to sto svi znaju,kao svi misle samo to se na verskoj uci...ucimo zavete...svasta!!!Zanimljivo je!!!

Znam ja shta se uchi na verskoj nastavi, sve to shto se na njoj uchi ja moram i iz istorije, samo mnogo pametnije i korisnije, sa nauchne strane. Dok na verskoj nastavi imash doktrine, i to je to.
S druge strane, a donekle i sa iste, nisam vernik, te me ne zanimaju neke svari koje se moraju uchiti, a na gradjanskom dobijam one stvari navedene u temi bliznakinji...

mene jedino nervira na veronauci zato sto oni ne gledaju opsirnije neke stvari znaci imaju kao svoju teoriju i to je zakon a nece ni malo da se osvrnu na neka naucna istrazivanja nego samo bog ovo bog ono...to svaki nastavnik veronauke prica...

HELLO, MARGE :grin::grin::grin:

c009.gif

Back