dale92
Domaćin
- Poruka
- 4.147
veronauka ali sluzi samo za spavanje jer imam prvi cas...ili mozda ostanem kuci jer ne upisuje u dnevnik odsutne...a i to sma na neki nacin hteo...nisam bas neki vernik ali eto...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno ...i ni jedan ni drugi predmet ne ulaze u realne ocene....ne ocenjuju se brojevima,vec opisno,a naravno VERONAUKA.Mislim naucimo svasta....a gradjansko-sta to mi nije potrebno!!!
Ponovo se Ben Adam osetio prozvanim mislim cim me citira....
VERONAUKA jer misli mda je to OK,ne kazem ja nista za gradjansko...OK ko voli,ali cim moze da se bira,svako bira ono sto vise vOli...
Aaaa kako je bilo dosadno na gradjanskom...neki su morali da glume neke gluposti ... Milsim nisu to gluposti, ali je mnogo smorno i ona Jadranka se dere.... eeeee....
E sad mi kazi koja si Kristina mada pretpostavljam da znam .... Ima bre slogiran glas xD...
Ja znam ja znam ja znam ja znam ja znam!!! Po rodjendanuE sad mi kazi koja si Kristina mada pretpostavljam da znam .... Ima bre slogiran glas xD...
Ja znam ja znam ja znam ja znam ja znam!!! Po rodjendanu
To neki TEŠKI bolid???
@ Tema
I'šo na građansko, mada je taj čas više služio da se uradi domaći iz Engleskog, Mate i sličnih predmeta, koje me mrzelo da radim kod kuće...
Da, da... Kret...