Alexxandar
Ističe se
- Poruka
- 2.776
Da li idete na Veronauku ili Gradjansko i zašto???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexxandar:Da li idete na Veronauku ili Gradjansko i zašto???
Electra:Cekaj, cekaj... nemoj mi reci da cu morati i na drugoj godini?!?
Tatjanushka:ja idem na gradjansko, jer nikad nisam bila neki vernik, a i 'antihrist' sam- tako nas zove veroucitelj u mojoj gimnaziji... 8)
znaci, on je govorio momcima i devojkama iz mog razreda da se ne druze sa nama, da treba da idu u crkvu svaki dan, da ne izlaze i ne komuniciraju sa svetom koji ne postuje ta neka 'hriscanska nacela'.
govorio om je da ne koriste mobilne telefone('to je greh'-a on sam ima neku nokiu sa color ekranom )
sve u svemu, zgadio mi se totalno...
a sto se tice gradjanskog, nisam odusevljena casovima, ali bolje i to nego razglabanja o tome kako je sujeverje vezano za petak 13. nastalo tako sto je neko snimio horor koji se tako zvao(jos jedna vrhunska mudrost cenjenog veroucitelja)
Keeper:da je mene dokachilo ishao bih na veronauku jer bi bilo zanimljivo kachiti se sa vero-nauchnicima
postali su mi ti ljudi zanimljivi kad sam chuo shta oni sve mlate mladim ljudima, chudo jedno
Actress:Da se ja pitam ,ukinula bih oba predmeta jer su čisto gubljenje vremena.
ja smatram da je 'zatupljivanje' jednako i na gradjanskom i na veronauci, samo sto te zatupljuju drugim temama... a i dalje ostajem pri svom da nikad ne bih isla na veronaukuErnesto_Che:to ce me dokaciti i idem na veronauku...
necu da me tamo na gradjanskom neko zatupljuje!
khm khm...vera nije zatupljivanje!Tatjanushka:ja smatram da je 'zatupljivanje' jednako i na gradjanskom i na veronauci, samo sto te zatupljuju drugim temama... a i dalje ostajem pri svom da nikad ne bih isla na veronaukuErnesto_Che:to ce me dokaciti i idem na veronauku...
necu da me tamo na gradjanskom neko zatupljuje!