Do pre nekoliko godina muskarcima je bila cast da idu u vojsku, kako bi branili svoju ’otadzbinu’ i davajuci zakletvu kao da su odavali vernost svojoj zemlji da ce je cuvati! A sada ili izbegavaju odlazak u vojsku ili davajuci zakletvu, umesto da kazu svoje ime, oni izgovaraju imena nama dobro poznatih crtanih junaka, jer ne zele da se obavezuju da ce cuvati nesto sto i ne postoji! Ili se obavezu na vernost svojoj zemlji, a posle su joj neverni... Hmmmm! Dalje, ako svaki muskarac koji je odsluzio vojsku ’pobegne’ u inostranstvo, zar ne vara svoju zemlju?
Mislim da je veoma glupo postavljati pitanje vernosti, jer to nije stereotip o kome treba raspravljati, vec je pitanje osobe koja se obavezuje ili ne na vernost... Ako neko ne upozna svoju voljenu osobu u potpunosti, mislim da je veoma glupo zameriti joj sto se ne ponasa onako kako mi ocekujemo ili prizeljkujemo, vec se iznenadimo kada cujemo sta nam radi ’iza ledja’...
Panta rei – sve tece, sve se menja, zar ne? Pa pre par desetina godina bila je sramota da devojka koja nije nevina udje u brak, pa su se obicno te takve zvale drolje i sl. A sada? Mislim da mozda samo 5% devojaka na ovom svetu udje u brak kao nevina, ali to je opet njen licni izbor, zar ne?
Kao sto ni sve devojke nisu iste, tako ni svi muskarci nisu isti... Pa kakav bi bio zivot ako bismo znali u potpunosti kakav je ko, onda ne bismo uzivali u otkrivanjima i ispitivanjima osobina neke osobe!? Dakle, svako ima pravo izbora, pa ako se neko opredeli na vernost, on ce zaista biti veran do kraja!
A koje su devojke bolje verne ili neverne? Mislim da je zaista glupo pitanje! I u kom smislu bolje? Moze neka verna devojka da bude nesposobna po svakom pitanju, a ti da je volis samo zato sto je verna, a s druge strane razmisli samo da li si i koliko puta pozeleo da budes sa nekom devojkom koja je vec u vezi sa nekim? I sta bi bilo da ste oboje osetili neku neverovatnu privlacnost? Mislis li da biste oboje odolevali iskusenju koje predstoji?
Najpre treba da upoznamo sebe, pa tek onda da osudjujemo druge zbog njihovih dela i sl. I zaista su me oduvek nervirali ljudi koji su uvek vecu brigu vodili o tudjim zivotima, ne pitajuci se da li je njihov takav kakav oni ocekuju od drugih!?