gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
@djavolja nevesta
ne,
autosugjestija i placebo su čudo
i to je realna slika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@djavolja nevesta
ne,
autosugjestija i placebo su čudo
Za Davolju Nevestu,
Ako si meni uputila post #225 ...
Ovde ucestvujem da bih popunio neke predstave o reagovanjima ljudi na ovakve teme.
Inace za svoje stavove imam razradjenu metodologiju
i tacno precizirane odgovore za svaku bitnu stvar pomenutu u Bibliji.
Samo forumi nisu mesta za dokazivanja ispravnosti stavova,
nego za susrete misljenja.
Ono sto sam zeleo da kazem u prethodnim postovima to je da
klasicni ateizam moze od veka do veka insistirati na
inauguraciji vernika/svestenika za autore Biblije,
a MrFunny se od veka do veka moze tome smejati.
Te ako je to toliko interesantno - samo nastavite.

i to je realna slika?

I gde tu piše da su školovani ljudi obavezno ateisti?Ovo si ti napisao, to sam citirao i van okvira toga nisam izlazio zato nemoj da brljaš samo da bi ispao pametan.
Ljudi se uglavnom dele u dve kategorije. I te dve kategorije su
- školovani ljudi
- ljudi koji od ateista zahtevaju da im jednim ubistvenim postom nadoknade sve školske lekcije koje su propustili

Zazjavalo,
proveri gde je Olimp u Maloj Aziji,
ali ne bilo koji, nego bas onaj ispod koga je veciti plamen!
Plus sto su tamo i Kerberove glave na ulasku u podzemni svet.
Bogovi Olimpa nisu bili to zato sto su bilo gde pekli kokice i zato sto svuda postoji po neka planincina.
A sto se grckog Olimpa tice kako su grci odrzali saveze sa bogovima tako su odrzali i lokaciju Olimpa.

Ali kada sociologija tvrdi (a vi pratite njenu tvrdnju) ......Ne mozete vi sa sve sociologijom uveriti CITAOCE
...... sociologija je zakljucala temu rekavsi citaocima - vi ste autori! ...... ta svojina nije vasa, niti je svojina sociologije! .....
U matorom sveckom poretku mogla su se prodavati mooda kao bubrezi. U novom neće moći jer su mooda označena žigom zveri - jedinstvenim DNK kodom.Kakvo otpadnistvo, a sta ce tek biti pred kraj sveta? Bice jos vece zlo, da ce bedni ljudi zbog tehnologije
i Antihristovih obmana, neverovati u postojanje Svete Trojice.
Tada ce oni malobrojni koji ostanu u veri i spasavaju duse svoje, dobiti veliku nagradu od Boga,
jer ce na Zemlji vladati veliko otpadnistvo od vere i od dobrih dela i bice malo dobrih pastira.
Kafici to su antihhristove sluzbe, a moderna tehnologija je masinerija djavolska koja vodi
ka tome "...da niko ne moze kupiti ni prodati...", pametan ce shvatiti Sveto Pismo se obistinjuje.
Svetom ce zavladati kompjuteri i covek bez njih nista nece moci ciniti.
Oni koji prihvate "moderno doba" i sistem Novog Svetskog Poretka, izgubice osecaj za dusevni
zivot, bice duhovno mrtvi i nece se moci prekrstiti.
Pa se sad vi segacite bezboznici i citajte paula koelja.

Najzad mi je jasno... tvoja definicija sociologije je malo šira, pa obuhvata i sociologiju i ono što nema veze sa sociologijom. Pošto je definicija takva kakava jeste, možeš reći da sociolozi vrše prognozu vremena, da sociologija proučava stepske lišajeve kao i da je sociologija stoji iza NWO i belosveckih zavera.Na zalost i tvoju i moju, pitanja onoga sto se zove "religijama" je trenutno u domenu resora sociologije.
A svoju sociologiju imala je svaka epoha, i to ne po jednu.
Jer ljudi su postavljali sebi pitanja o ljudima i postojanju, te imali i institucije za davanja odgovora
na ta pitanja poodavno. Ne zna se tacno od kada.
Nisi na vreme uplatio porudzbinu da ti sacuvaju dokumente. A ja nisam imao slajpik pri sebi, pa...

Najzad mi je jasno... tvoja definicija sociologije je malo šira, pa obuhvata i sociologiju i ono što nema veze sa sociologijom. Pošto je definicija takva kakava jeste, možeš reći da sociolozi vrše prognozu vremena, da sociologija proučava stepske lišajeve kao i da je sociologija stoji iza NWO i belosveckih zavera.
Naravno, ovo sve nije tačno, ali tebi olakšava debatovanje, pa nema potrebe da revidiraš stavove o tome čime se to zapravo bavi sociologija, i gde leže njeni pozitivistički, prosvetiteljski koreni.![]()
Aha. Uglavnom u SAD. U Juti, Vašingtonu i kod San Franciska.Ima po svetu vise planina sa imenom Olimp.

O, došlo vreme da se... menja terminologija.A sto se grckog (ljudskog) tice on sluzi tome
da bi bogovi bili kulturna bastina ljudi.

A ako ne uspem da nađem stanovnike Olimpa, mogu da pitam pokojnog Vesu berberina.Ali ako pitas stanovnike bozanskog Olimpa oni su uvek tvrdili da su ljudi njihova neuspela bastina.

Ja znam bar jedan stari tekst koji ne tvrdi da su ljudi neuspešna tvorevina olimpskih bogova. Zove se Biblija.Tako to bar tvrde svi stari testovi. Pa valja da znas. A da se slozis ne moras.

Ne zvuči sablažnjivo. Zvuči glupo.Da ove reci ne bi zvucale sablaznjivo, seti se da su uvek jaci narodi kreirali slabije,
a visi slojevi drustva kreirali one nize. I uvek su oni dole nazivani ljudima,
dok su oni gore nazivani drugacijim terminima.

Ne znaš ni ko su, ni šta su, ni gde su, Grci koji su ih izmislili su ih se odrekli, ali ti sasvim pouzdano znaš kako su sebe nazivali. Blago tebi.Jer, bar u slucaju "grckih bogova" (mada oni sebe tako nikada nisu zavali) rec je o necemu cega su se Grci odrekli,
te ih se odavno ne tice: ni ko su - ni sta su - ni gde su.

Kakve veze ima. Olimp je po tebi ionako u Turskoj.Uzgred, Grci su dosljaci u Grckoj, skorasnjiji od gozbi Bogova po Olimpu.

Kakvo otpadnistvo, a sta ce tek biti pred kraj sveta? Bice jos vece zlo, da ce bedni ljudi zbog tehnologije
i Antihristovih obmana, neverovati u postojanje Svete Trojice.
Tada ce oni malobrojni koji ostanu u veri i spasavaju duse svoje, dobiti veliku nagradu od Boga,
jer ce na Zemlji vladati veliko otpadnistvo od vere i od dobrih dela i bice malo dobrih pastira.
Kafici to su antihhristove sluzbe, a moderna tehnologija je masinerija djavolska koja vodi
ka tome "...da niko ne moze kupiti ni prodati...", pametan ce shvatiti Sveto Pismo se obistinjuje.
Svetom ce zavladati kompjuteri i covek bez njih nista nece moci ciniti.
Oni koji prihvate "moderno doba" i sistem Novog Svetskog Poretka, izgubice osecaj za dusevni
zivot, bice duhovno mrtvi i nece se moci prekrstiti.
Pa se sad vi segacite bezboznici i citajte paula koelja.
Taj spartanski, dvosmisleni odgovor može da znači između ostalog i da je on želeo da vidi razgolićene cice.... nikad se ne zna....kad su rekli patrijarhu pavlu da ne ide gsp-om jer tamo ima razgolicenih zena, on im rece svako vidi ono sto zeli da vidi.

Taj spartanski, dvosmisleni odgovor može da znači između ostalog i da je on želeo da vidi razgolićene cice.... nikad se ne zna....![]()

Može biti, može biti...eto i ti mislis onako kako mislis, pa mislis i da je pavle tako mislio
sta ti je predrasuda![]()

Hajde Milane - ne bilo ti mrsko - reci mi šta je za tebe sociologija? Al' probaj da ne odlutaš opet na Olimp i u Mesopotamiju, nego budi konkretan, pa odgovori na pitanje. Ovo je bitno da ne bi upali u klin-ploča konverzaciju.Savremena sociologija nije prvi Edip na ovom svetu kaji se zezao sa sopstvenim korenima.
Može biti, može biti...![]()
Lupao Pajce svasta, moglo mu se u ono zatucano vreme.ne mere ba nikako
pavle nije pokazao predrasude i ako ih je imao![]()
Јачи је мртав Човек, него жив нечовек - rece pavle![]()
On kao i Pajce, - ziv mi Todor da se cini govor! Nije vazno sta se valja, vazno je da se valja.Može biti, može biti...
Hajde Milane - ne bilo ti mrsko - reci mi šta je za tebe sociologija? Al' probaj da ne odlutaš opet na Olimp i u Mesopotamiju, nego budi konkretan, pa odgovori na pitanje. Ovo je bitno da ne bi upali u klin-ploča konverzaciju.
Mlinu E, Jasno je zašto "gubiš vreme na moje komentare". Ne znaš kako da se izvučeš iz neprilike. Lupio si da Olimp nije u Grčkoj i sada to pokušvaš da zatrpaš gomilom bezveznih rečenica o koještarijama, mada si se bezuspešno nadao da ću ti to progledati.Zazjavalo,
Samo gubim vreme na tvoje komentare, ali posto mi se to iz nekih razloga moze...
.