- Poruka
- 46.570
Ne vredjaju te,samo moraju da te opomenu kada skrenes s puta
ja skrenula sa puta nisam, drzim se Hristovog puta
a u okultizam necu da idem
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vredjaju te,samo moraju da te opomenu kada skrenes s puta
Ova mrmotkinja je rekorder po otvaranju imbecilnih tema.
Zaboravio si da kazes da u proslom veku zatvori bili puni vernicima, gde su ih trpali ateisti...
Nemam al Bog ima zato mu se i obracaju nakon sagledavanja svojih nedela
Ova mrmotkinja je rekorder po otvaranju imbecilnih tema.
kamen spoticanjaPa kad si kušač
Kakve ovo sad ima veze sa moralom? Ti uostalom, jesi li pravoslavka ili mormonka?
Danas u Kini , ateisti i dalje ubija vernike i pune zatvore njima, koju savet i svest imaju ateisti ?
Naravno da u Kini ima vise u zatvoru vernika, kada ih ateisti trpaju tamo.
Ti da otvoris temu niko ti ne bi ni dosao, sektasu.
Imas nadimak crni djavo, a pricas o Hriscanstvu....
Kakva je korelacija između suštine i deklaracije, tj. etikete?
Zar nisu trpali ateisti vernike u zatvore ? To se nikada nije ni desilo....sta znaci kada od ga od malena uce da voli vise tita od mame i tate...ispran mozakU bre, da zapišem ja ovo negde? Kad mi dođe da lupam neargumentovano, pa kad se uzjogunite, čisto da imam kontra-primer
komunizam=ateizamTo su komunisti, zato je izmedju ostalog, komunizam zlo.
Ti da otvoris temu niko ti ne bi ni dosao, sektasu.
Za tebe je istina provokacija, uzmi Bibliju da citas, a ne samo manifest kpKoliko te plaćaju za ove internet provokacije?
ja skrenula sa puta nisam, drzim se Hristovog puta
a u okultizam necu da idem
i ? sta je pisac crni djavo hteo da kaze ?Kakva je korelacija između suštine i deklaracije, tj. etikete?
Hrišćanstvo još kaže:
- Čuvajte se onih, koji dolaze u ovčijem odelu, jer su iznutra grabljivi vuci.
Za tebe je istina provokacija, uzmi Bibliju da citas, a ne samo manifest kp
Zar nisu trpali ateisti vernike u zatvore ? To se nikada nije ni desilo....sta znaci kada od ga od malena uce da voli vise tita od mame i tate ...ispran mozak
Ajde otvori temu, nece ti niko ni doci, a cim ja nesto napise trcis odmah.Jakako, jakako.
komunizam=ateizam
Vernici su moralniji od ateista. Vernici postuju sitem vrednosti, koji polazi od Isusa, i principa ljubavi,vere i nade. Vernik ne laze,ne krade,ne vredja...postuje deset bozijih zapovesti. Sta postuje ateista ? Postuje samo negaciju Bogu, da li on sme da laze,krade,vredja....imali smo primer videti na delu ateiste u 20. veku koji su unistavli sistem obicaja,navika i normi u ''ime'' novog bezboznog poredka. Moral se oslanja na svest i savest, na cega se oslanjaju ateisti ?
Filozofska disciplina se bavi moralom, sta je u ateizmu moralno ? Negirati Boga i ceo sisitem tradicije kao sto je ispravno,dobro i pravedno.
Ateisit pre podsecaju na trgovce koji spekulisu sa cenom, najbolji primer su ateisit Srbije, koji jedan dan su protiv izgradnju verskih hramova, a drugi dan nisu...
A znas li ti da se najbogatiji ljudi ove zemlje predstavljaju kao vjernici ?Da, ali ateista lakse sklizne u laz svake vrste nego vernik. Vernik je "istreniran" jacinom volje da prepoznaje laz i da joj se suprotstavi na vreme.
A ovi cesto "lutaju u magli" ceo zivot.
Zaboravila si Klintona. Za njegovog predsednikovanja je u zatvorima bilo samo 0,2% ateista i 99,8% vernika.ateisti sto se ne hvalite kako su u proslom veku zatvori bili puni vernika , kada su ih tamo trpali lenjin,staljin,pol pot,titio....?
To vam ide u prilog da je bilo vise vernika u zatvoru nego ateista u proslom veku...