GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.116
Da je ta priča kako su vernici moralniji iole tačna, u zatvorima bi bilo bar 70% ateista, a kao što vidimo daleeeeeko je od toga.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozemo i narodski da se izrazimo, nisu nam potrebni eufemizmi.
Pa kaže:
Da je ta priča kako su vernici moralniji iole tačna, u zatvorima bi bilo bar 70% ateista, a kao što vidimo daleeeeeko je od toga.
Pa nije to nista smesno,sto je veci greh to je vece pokajanje.Ko zna koliko ih Tojaga nosi na dusi,ko zna u kakvom li je on paklu a tebi je to stvar za ismejeavanje.
Pa evo makar po ovome (ali hvala Bogu nije tako i u RL vec samo na Krstarici) se vidi ko je moralan ko nije. Vernici se vama ne mesaju u neverovanje, a vi "crkoste" da "opljunete" po necijoj veri ili Isusu Hristu.
Ali, neka govore dela (pisanja) a ne ove moje reci.
tek kad dodju u zatvor tad se pokaju i postaju vernici a do tad su svi bili ateisti
“Biti Srbin znači biti obavezno pravoslavac… Srbin ne može biti ateista… Srbin nekršten ne biva”. (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, 1998, list Vreme.)
To je prica za malu decu,zna se ko je pocinio, a zazi je poceo prvi to da podmece, samo bezuspesno... kao sto rekoh dzukele laju, a karavani prolaze...
Vernici su moralniji od ateista. Vernici postuju sitem vrednosti, koji polazi od Isusa, i principa ljubavi,vere i nade. Vernik ne laze,ne krade,ne vredja...
Statistika sa wikip. ???
imaš li ti neku validniju, ili onako napamet lupetaš?Statistika sa wikip. ???
Zaboravio si da kazes da u proslom veku zatvori bili puni vernicima, gde su ih trpali ateisti...Nije sa wikipedije nego od federalnog biroa, već ti je rečeno
Ah, ti imaš moć da vidiš svakom od njih šta im se zbiva u glavi?
Imas nadimak crni djavo, a pricas o Hriscanstvu....Hrišćanstvo još kaže:
- Ako Te neko udari po jednom obrazu, okreni mu i drugi.
- Blagoslovi one koji Te mrze.
- Voli svoje neprijatelje.
Hrišćanstvo još kaže:
- Ako Te neko udari po jednom obrazu, okreni mu i drugi.
- Blagoslovi one koji Te mrze.
- Voli svoje neprijatelje.
Ti prvo naucis napemet, a tek onda lupas ?imaš li ti neku validniju, ili onako napamet lupetaš?
Mene uglavnom pravoslavci vredjaju
jel to moralno?
Da, ali ateista lakse sklizne u laz svake vrste nego vernik. Vernik je "istreniran" jacinom volje da prepoznaje laz i da joj se suprotstavi na vreme.
A ovi cesto "lutaju u magli" ceo zivot.
Pa nije to nista smesno,sto je veci greh to je vece pokajanje.Ko zna koliko ih Tojaga nosi na dusi,ko zna u kakvom li je on paklu a tebi je to stvar za ismejeavanje.
Mene uglavnom pravoslavci vredjaju
jel to moralno?
Svi lutamo u magli.
Da li lakse "sklizne" , o tome bi se bas dalo diskutovati. To je vise stvar karaktera...a ne "svjetonazora"
Mislim da to tvditi je odlazak u krajnost koja nikad ne donosi dobro.
Čovek je ono što je važno kada je moral u pitanju, a ne velika grupa ljudi. Čim imaš to "mi smo ovakvi, a oni onakvi" verovatno grešiš