Uzmi Bibliju u ruke bice ti odmah bolje.
Zato si ti prestala da piješ lekove?
"Bolje" ti je od Biblije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi Bibliju u ruke bice ti odmah bolje.
Kojih se pravila pridrzavaju egnostici ? Da li slede deset bozijih zapovesti ? Ili sami izmisljaju sta je moralno ?Meni sad nije jasno: ako su vernici moralni a ateisti nisu, jesu li agnostici srednje moralni tj. srednje nemoralni?
Tako je, pokaži koliko ste vi tzv. vernici u stvari licemerni.
Чекај, то је особа која се сваком подсмева због правописа! Успут, нисам ја баш сигурна у Арлингтона, где живи и чиме се бави...
Sto je rovario po celom svetu i zamolo treci svetski rat da nije poceo zbog hruscova, a da ne pricamo o konce. logorima po Sibiru. da ?Koje ideologije?
Uzgred, čini mi se da je SSSR, ako računamo i građanski, učestvovao u 3 rata - rat u Avganistanu i Drugi svetski rat, da?
Nemas odgovor ni na jedno pitanje,i onda daj da pisem bilo sta...bicu nekom interesantna valjda
Ti podrzavas ubijanje ljudi, ja ne.Ali zato podržavaš NATO koji ubija ljude.
Ja samo kazem da ona to ni precutno nije rekla.
Nema tebi boljeg leka od Biblije da speres te manifeste sto si citao.Zato si ti prestala da piješ lekove?
"Bolje" ti je od Biblije?
Kojoj sekti pripadas ?Ја опет тебе питам, шта ме питаш?
Питај, одговорићу.
Nisi cuo za Slobodana Milosevica ?Nisi čula za Mita Romnija?
Nisi čula za Mita Romnija?
Sto je rovario po celom svetu i zamolo treci svetski rat da nije poceo zbog hruscova, a da ne pricamo o konce. logorima po Sibiru. da ?
Nema tebi boljeg leka od Biblije da speres te manifeste sto si citao.
Nisam, znam samo da je valjda neki senator bio...
Nisi cuo za Slobodana Milosevica ?
E pa malo se informiši, mene je sramota kad čitam kakve gluposti pišeš.
A mene je sramota sto uopste razgovaram s osobom koja veruje u vanzemaljce i brani Envera Hodzu.
Branim Envera Hodžu?
Kojih se pravila pridrzavaju egnostici ? Da li slede deset bozijih zapovesti ? Ili sami izmisljaju sta je moralno ?
Loša analogija.
Slika koju si ti postavila ne oslikava mene. Slika koju sam ja postavio oslikava tebe.
Kojoj sekti pripadas ?