Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 231.798
A izvinte nisam znao da se primaju cestitke..recite kad koverte da spremamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala narode...
Baš ste divni... kad čitam vaše čestitke, osećam se baš onako u duhu svadbe...
Čitajući vaše savete i slušajući priče oko mene, mislim da ću ja to darivanje obaviti na veridbi... samo moram se postideti... za darivanje mm sam skroz zaboravila...nekako mi je u svim tim običajima on bio poslednji na pameti...
Ove nedelje moram otići po gradu i naći te košulje i materijale... možda čak umesto košulja kupim parfem... ko što Tijana reče... jer se bojim da ne potrefim broj košulje...
Nadam se samo da ću sve stići i da neću ništa omašiti...
Šta da obučem ne znam...
Jeste se vi baš skockavale za veridbu?... meni nešto bezveze da se sredim, ako ćemo biti u stanu... pod sredim mislim haljina i tako to...
I još jedno pitanjce, šta mislite, da li da pravimo u stanu ili da idemo negde na večeru? Biće nas 14-oro.
Hvala vam dame moje...![]()
Честитам
Ја сам само дошла да кажем да је све врсте окупљања не подносим, посебно кад треба сама да будем звезда вечери.
Што се мене тиче, неће бити ни веридбе ни свадбе.
Само он, ја и свдоци.
Маме и тате (ако буду живи) ће добити разгледницу.
Мали чичак, ако већ не знаш које обичаје применити, онда не експериментиши, да не испадне накарадно и без стила. Уради онако како сама осећаш да треба.
Hvala narode...
Baš ste divni... kad čitam vaše čestitke, osećam se baš onako u duhu svadbe...
Čitajući vaše savete i slušajući priče oko mene, mislim da ću ja to darivanje obaviti na veridbi... samo moram se postideti... za darivanje mm sam skroz zaboravila...nekako mi je u svim tim običajima on bio poslednji na pameti...
Ove nedelje moram otići po gradu i naći te košulje i materijale... možda čak umesto košulja kupim parfem... ko što Tijana reče... jer se bojim da ne potrefim broj košulje...
Nadam se samo da ću sve stići i da neću ništa omašiti...
Šta da obučem ne znam...
Jeste se vi baš skockavale za veridbu?... meni nešto bezveze da se sredim, ako ćemo biti u stanu... pod sredim mislim haljina i tako to...
I još jedno pitanjce, šta mislite, da li da pravimo u stanu ili da idemo negde na večeru? Biće nas 14-oro.
Hvala vam dame moje...![]()
Drage moje, pomagajte...
Dogovorili smo termin veridbe, a ja nemam pojma o običajima...
Šta ko kome kupuje i daruje...
Sve vezano za običaje i svadbu bi mi značilo...
Moj tata je katolik... ali ja slabo poznajem običaje bilo koje vere...
Sve što znate pišite....
Hvala...
Ako ima slična tema... prilepite-nisam je mogla naći...
![]()
Drage moje, pomagajte...
Dogovorili smo termin veridbe, a ja nemam pojma o običajima...
Šta ko kome kupuje i daruje...
Sve vezano za običaje i svadbu bi mi značilo...
Moj tata je katolik... ali ja slabo poznajem običaje bilo koje vere...
Sve što znate pišite....
Hvala...
Ako ima slična tema... prilepite-nisam je mogla naći...
![]()
Jedini recept za srecu je...ne obracaj paznju na tradicije. Nista se ne mora. Veridbena proslava se ne mora. Svadba se ne mora. Cinite ono sto vas usrecuje. Ljudi koji vas vole ce se radovati sa vama, sta god da uradite. Oni koji zamere nedostatak zurkicice, haljinice, ovog onog...oni nisu bitni. Ali zaista!
Потпис.
Чему све те запетљанције око почетка заједничког живота у виду костимирања, даривања, гошћења, чашћења...Никада ми то неће бити јасно.
Ја сам свој живот максимално поједноставила и све то игнорисала.