Dobrodosao,
Da sam neki advokat onda bih ti rekao 'ma moze sve', al posto nisam onda cu ti reci da 'naravno' postoji sansa da te odbiju. Na tebi je da dobro pripremis dokumentaciju, a ono na cemu ti mogu zameriti je i sledece:
- licno upoznavanje (to ces vec resiti uskoro)
- namera da zivite zajedno (bilo bi bolje kada bi proveli neko vreme ziveci zajedno, i da skupljas dokaze o tome, racuni, slike i slicno)
- finansijske transakcije izmedju vas (iako mi na to gledamo kao 'sponzorstvo' njima je to dokaz bliskosti)
- socijalni zivot (da i drugi priznaju vasu vezu, slike, izjave)
- namera da se vencate (morate zakazati vencanje)
Hvala vlado na iskrenim savetima..elem ona nije mogla da dodje zbog posla za ovih dve godine koliko se cujemo..pa ce sad uzeti odmor i bice tu mesec dana ..toliko mozemo provesti vremena zajedno razlog toga je sto mora nazad zbog posla ima obaveza oko placanja kuce i sve i ne moze ostati duze... joj bilo je finasiske transakcije ali nisam sacuvao one papire preko western uninona..da li postoji mogucnost da izvadim to nekako u banci da mi daju na osnovu moje licne karte koliko je puta uplaceno? reci mi vencanje se zakazuje posle predaje papira za verenicku vizu? i zajednicki racun jel to moze ona da izvadi tamo ili ovde kad dodje da izvadimo zajednicki racun..nisam upucen u vezi banaka kako to ide..hvala puno svima