Veoma mi je vazno

mikajo

Zainteresovan član
Poruka
118
Naime pre par dana sam imao izlive besa i blagu manijakalnu depresiju...vratio sam se kuci iz kafica i poludeo...vikao sam na roditelje...sada se ne secam nicega posle tofga...kao da sam sad druga licnost...mozda sam poludeo....sad pijem neke lekice od kojih mi se spava...i kao smiruju me...a nesto ne bi bas reko...roditelji su me uzeli pod svoje i brinu kad sta da pijem i ja im se protivim u vezi toga...izgubio sam potenciju delimicnoi...sastav sperme mi se promenio...nekako je postala zelatinasta i zuckasta...da li je to od lekova ili sta? da li mogu da se izvucem i sta da radim...

Koji su lekovi u pitanju?
Ako je neki antidepresiv, pogotovu triciklicni, moze izazvati promene na spermi, koje su prolazne i bezopasne.
Imaj u vidu da ako pijes antidepresive, njihov pun efekat nastupa tek nakon par nedelja aplikacije, tako da pokusaj da budes sto je vise moguce u kuci, sa prijateljima i tako to.
Pozz.

mikajo:
Naime pre par dana sam imao izlive besa i blagu manijakalnu depresiju...vratio sam se kuci iz kafica i poludeo...vikao sam na roditelje...sada se ne secam nicega posle tofga...kao da sam sad druga licnost...mozda sam poludeo....sad pijem neke lekice od kojih mi se spava...i kao smiruju me...a nesto ne bi bas reko...roditelji su me uzeli pod svoje i brinu kad sta da pijem i ja im se protivim u vezi toga...izgubio sam potenciju delimicnoi...sastav sperme mi se promenio...nekako je postala zelatinasta i zuckasta...da li je to od lekova ili sta? da li mogu da se izvucem i sta da radim...

Napisali ste mnogo oprecnih stvari a niste dali osnovne i neophodne podatke. Svakako se javite psihijatru, sta god da Vam je bilo ako ste imali mali 'nervni slomic' ne uzimajte lekove na svoju ruku; a kao ste vec bili kod psihijatra i prepisani su Vam lekovi - onda ih uzimajte kao sto su VAm prepisani i idite na redovne kontrole.
Pozdrav

Back