Venera i Mars

• Začetnik teme Začetnik teme sara1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako je sedma kuca kuca bracnih i dr partnerstava vrh (pocetak) iste bi trebalo pre da oznacava muza(tip) , tebi je to ili u skorpiji ili u strelcu? Pa bi samim tim to i bio tip skorpije ili strelca ...gleda se i mars ( koji je takodje u strelcu iako je na stepenu raka to ga samo malo nijansira a ne i odredjuje..)
Nadam se da ce ti jos neko malo pojasniti jer sam ja laik i manje vise nagadjam...sorry!

Dina81:
Kako je sedma kuca kuca bracnih i dr partnerstava vrh (pocetak) iste bi trebalo pre da oznacava muza(tip) , tebi je to ili u skorpiji ili u strelcu? Pa bi samim tim to i bio tip skorpije ili strelca ...gleda se i mars ( koji je takodje u strelcu iako je na stepenu raka to ga samo malo nijansira a ne i odredjuje..)
Nadam se da ce ti jos neko malo pojasniti jer sam ja laik i manje vise nagadjam...sorry!

zar to znaci da ako mi je mars u 7oj kuci u lavu, da ce mi i muz biti rodjen u znaku lava? :shock:

Sorry,još sam početnica... :-?
Mars sekstil Saturn 1*49
Mars konjukcija Neptun 3*15
Mars sekstil Pluton 1*04
Sunce sekstil Mars 7*36
Mjesec square Mars 0*50
Venera opozicija Ascendant 4*45,Sunce konjukcija Venera 1*23
Venera u 6. kući u Škorpionu 4*31
Mars u 8. kući u Strijelcu 28*17
7 .kuća velikim dijelom u Škorpionu 9*16-descendant,a manjim u Strijelcu
Jupiter u 7. kući 17*35
Uran u 7. kući 3*09
Vladar 7. kuće Pluton odlazi u Vagu u 6. kuću 27*13- (negdje sam čitala da to znači da će bračni partner u trenutku upoznavanja biti oženjen?Istina?)
Jupiter je neaspektiran,a što se tiče Urana,Mjesec je u trigonu s Uranom 4*02
Merkur konjukcija Pluton 4*25
Saturn konjukcija Pluton 0*45

Ako netko ima vremena i volje da mi ovo rastumači,bila bih mu zahvalna.. :D

Back