Dina81
Domaćin
- Poruka
- 3.587
Da li moze ko da mi protumaci to sto mi je venera u kvadratu sa marsom, znam da je kvadrat neharmonican aspekt ali me zanima nesto vise!? Venera mi je na 28`vage u 11kuci, mars na 5`lava u 9 kuci. Hvala!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
venera u kvadratu sa marsom oznacava disharmoniju izmedju muskog i zenskog principa u tebi, nije puno dobar znak za sex...nesto te sprecava da uzivas u sexu potpuno, ili ces naletati na muske partnere koji ne mogu da te zadovolje na sexualnom planu...a venera u 11. je izgubljena, jer je to kuca prijatelja, a ona voli da je sama, brkanje ljubavi i prijajateljstva, mada je venera u vagi super, ona je vladalac vage, ona je u tom znaku najfinija, najumetnickija, najgracioznija...trebalo bi da se super slazes sa vagama kao prijateljima...a mars u 5. u lavu, znaci da sexu prilazis kao jedan lav, koliko volis predigru, volis i sam sex, ne mozes da razdvojis ljubav od sexa, to uvek ide zajedno u paketu, volis male pokloncice, volis igru zavodjenja, ulazes puno energije u veze, dobar polozaj za sport i bavljenje sportom...e, sad vazno je i sve ostalo da bi potvrdilo ovo sto sam ti napisala, ne moze samo iz polozaja ove dve planete...Dina81:Da li moze ko da mi protumaci to sto mi je venera u kvadratu sa marsom, znam da je kvadrat neharmonican aspekt ali me zanima nesto vise!? Venera mi je na 28`vage u 11kuci, mars na 5`lava u 9 kuci. Hvala!!!
Znam da nije dovoljno samo to ali me je interesaovao sam aspekt. U pravu si za sve sto si rekla, nazalost(mislim na prvi deo odgovora)svetlanke:venera u kvadratu sa marsom oznacava disharmoniju izmedju muskog i zenskog principa u tebi, nije puno dobar znak za sex...nesto te sprecava da uzivas u sexu potpuno, ili ces naletati na muske partnere koji ne mogu da te zadovolje na sexualnom planu...a venera u 11. je izgubljena, jer je to kuca prijatelja, a ona voli da je sama, brkanje ljubavi i prijajateljstva, mada je venera u vagi super, ona je vladalac vage, ona je u tom znaku najfinija, najumetnickija, najgracioznija...trebalo bi da se super slazes sa vagama kao prijateljima...a mars u 5. u lavu, znaci da sexu prilazis kao jedan lav, koliko volis predigru, volis i sam sex, ne mozes da razdvojis ljubav od sexa, to uvek ide zajedno u paketu, volis male pokloncice, volis igru zavodjenja, ulazes puno energije u veze, dobar polozaj za sport i bavljenje sportom...e, sad vazno je i sve ostalo da bi potvrdilo ovo sto sam ti napisala, ne moze samo iz polozaja ove dve planete...
Pa ovako : Ve u konjukciji sa Plutonom, pluton u vagi u 11ksvetlanke:a koje jos aspekte pravi ta tvoja venera? daj i aspekte marsa i meseca...
samo mi objasni sta je ovo sto sam ti obelezila crvenom? sta ti je to jos u 11 kuci u vagi osim venere i plutona? nisam bas shvatila... :-?Dina81:Pa ovako : Ve u konjukciji sa Plutonom, pluton u vagi u 11k
Mesec u 3k u vodiliji, u opoziciji sa marsom , u trigonu sa merkurom, jupiterom , saturnom i plutonom i u kvadratu sa neptunom , neptun u strelcu u 1k
Mars u sekstilu sa saturnom i trigonu sa uranom, sa u vagi u 11k, uran u skorpiji u 1k
Mislim da je to to, nadam se da ti nije konfuzno!!! Hvala
Pa ne znam koji je to program, ja mislim da sam radila na astro.com a i karte koje sam dobila kod astrologa se malo razlikuju tj. u jednoj imam u drugoj nemam taj kvadrat :shock: Kad stignes ti mi pogledaj i javi !!! Hvalasvetlanke:aha, da, evo nasla sam tvoje podatke koje si ostavila silku, pa sam ih ukucala, sad mi je jasno...ajd pogledacu malo kasnije, sad moram da palim, pa kad se vratim...i by the way, po ovom mom programu nemas kvadrat marsa i meseca![]()
svetlanke:aha, da, evo nasla sam tvoje podatke koje si ostavila silku, pa sam ih ukucala, sad mi je jasno...ajd pogledacu malo kasnije, sad moram da palim, pa kad se vratim...i by the way, po ovom mom programu nemas kvadrat marsa i meseca![]()
Pa da nisam dobro ni procitala a radi se o kvadratu venere i marsa! Na njega sam mislila u prethodnom postubeba_toronto:pa nema, ima opoziciju, tako je napisala....)
dina, nacekala si se, jbg, ali evo meneDina81:Ok. Strpljivo te cekam![]()