Веља Илић: ШВЕРЦОВАО САМ ПАРЕ ЗА ЛИДЕРЕ ДОС!

Naravno da je jadničak, uvek je to i bio, čobanin.

Па што ти ниси ишао по Полове паре , или неко други с бубрезима, него сте слали чобанина, јадничка...:lol:

Шверц комерц политика, добро смо ми још и живи поред таквих криминалаца и проданих душа.Ни да се договорите око плена не умете.

Па што ти ниси ишао по Полове паре , или неко други с бубрезима, него сте слали чобанина, јадничка...:lol:

Шверц комерц политика, добро смо ми још и живи поред таквих криминалаца и проданих душа.Ни да се договорите око плена не умете.

Nisam išao jer sam pametniji od njega,čekao sam na ""rodić" pumpi:mrgreen:

o čemu ti pričaš? o izbornim porazima koje ti i slični doživljavate u poslednjih 10 godina:lol: Eeeeeejj deset godina:lol:
parlamentarni, predsenički jedni, predsednički drugi, parlamentarni, lokalni.....
narod najbolje zna:super:

Nisam išao jer sam pametniji od njega,čekao sam na ""rodić" pumpi:mrgreen:

o čemu ti pričaš? o izbornim porazima koje ti i slični doživljavate u poslednjih 10 godina:lol: Eeeeeejj deset godina:lol:
parlamentarni, predsenički jedni, predsednički drugi, parlamentarni, lokalni.....
narod najbolje zna:super:

Благо теби кад си срећан и задовољан што је Србија понижена, смањена , опљачкана и у дубокој, дубокој беди.:(

А и ја претерујем, каква држава, шта нас брига, важно да БоТа побеђује и пуни џепове својој секти.:neutral:

Благо теби кад си срећан и задовољан што је Србија понижена, смањена , опљачкана и у дубокој, дубокој беди.:(

А и ја претерујем, каква држава, шта нас брига, важно да БоТа побеђује и пуни џепове својој секти.:neutral:

za ovo u prvoj rečenicu dugujemo zahvalnost slobodanu i dvojici vojislava. neizmernu
a to kome tadić puni džepove ili ne.... neka presudi narod na izborima, rekoh ti,narod najboje zna, bolje od tebe i mene:D

Ja stojim da su strane sluzbe tad a i sad za izbore finansirale DS .Svojim ocima sam video da daju pare glasacu koji inace ne glasa, da bi izasao i zaokruzio njihove i to 20 evra za glas .

Може и за мање,
за кокошку рецимо ...

:hahaha::hahaha::hahaha:

- Sad si ti postao poznata ličnost.

- Da.

- I svi su zbog tebe čuli za Dobro Polje.

- Pa, da.

- Jesi li uzeo novu ličnu kartu?

- Pa, da.

- Šta imaš od stoke?

- Imam ovce.

- Koliko ovaca imaš?

- Imam dve ovce.

- A kravu, kozu, kokoške da li imaš?

- Nemam. Rekli su da daju kokošku i pevca ako budem glasao.

- Hoćeš li ponovo da glasaš?

- Da. Glasaću za demokrate.

http://www.naslovi.net/2008-02-10/kurir/kokoska-za-glas/568993

za ovo u prvoj rečenicu dugujemo zahvalnost slobodanu i dvojici vojislava. neizmernu
a to kome tadić puni džepove ili ne.... neka presudi narod na izborima, rekoh ti,narod najboje zna, bolje od tebe i mene:D

Тај Слободан покојни одавно, Воја војвода у затвору одавно, а трећи увек делио власт са дс.

Тако да си побркао лончиће.

Рекоше нам 2000. да на граници чекају камиони пуни лове, наши западни пријатељи ће за нас све урадити, ас оно мјкму западни нам узеше државу, поставише квислинге који нас пљачкају, и покуповаше будзашто националну привреду и природне ресурсе.

Бота обећа 200 000 радних места, улазак у ЕУ још 2005. обећа и Косово и ЕУ, Динкић 1000 евра за акције, рекоше како је економска криза развојна шанса за Србију:roll: (од тога већу глупост нисам чула) итд....итда.... а овде скоро 1,5 милиона незапослених, држава се смањила ....
па кога ти човече правиш лудим??!

Тај Слободан покојни одавно, Воја војвода у затвору одавно, а трећи увек делио власт са дс.

Рекоше нам 2000. да на граници чекају камиони пуни лове, наши западни пријатељи ће за нас све урадити, ас оно мјкму западни нам узеше државу, поставише квислинге који нас пљачкају, и покуповаше будзашто националну привреду и природне ресурсе.

Бота обећа 200 000 радних места, улазак у ЕУ још 2005. обећа и Косово и ЕУ, Динкић 1000 евра за акције, рекоше како је економска криза развојна шанса за Србију:roll: (од тога већу глупост нисам чула) итд....итда.... а овде скоро 1,5 милиона незапослених, држава се смањила ....

Самог себе ....

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

Pa jeste sloba pokojni, ali malo, malo pa ga otkopavate ovde.
Ražalovani vojvoda jeste u ćorki, što mu ne umanjuje zasluge za ratnohuškačku politiku i šatro davanje ostavke i šatro razlaz sa miloševićem, nakon bombardovanja.
Vojislav dr Koštunica... šta reći, najbolje da ga zaboravimo.

Što se tiče ovog ostalog.... šta te briga šta su obećali jer nisu obećali tebi niti si im zbog obećanja dao-la svoj glas.
Teško vas je promeniti, to je najveći problem:D

Nema vecih bolida od onih na sav glas pljuju po 5.oktobru i DOS-u , al su im zato Kostunica i Velja dovni i krasni , jer oni naravno nemaju veze sa gorepomenutim gnusnim ljudima i dogadjajima .

To su oni isti koji danas govore: "ja sam 5. oktobra bio protiv miloševića"....... a danas žele da se vrate u to vreme, kukaju za takvom politikom.
A još kad uspe jedan selja čobanin da ih podloži sa svojim šara lažama.... da im na značaju da pomisle da su u pravu:lol:

Ražalovani vojvoda jeste u ćorki, što mu ne umanjuje zasluge za ratnohuškačku politiku i šatro davanje ostavke i šatro razlaz sa miloševićem, nakon bombardovanja.

Što se tiče ovog ostalog.... šta te briga šta su obećali jer nisu obećali tebi niti si im zbog obećanja dao-la svoj glas.

А теби је значи обећао ...

Боже, колико плавуша на овом форуму .....

:roll::roll::roll:

šta te briga šta su obećali kako sta te/nas briga? Pa pomocu tih obecanja su prevarili narod i gomilu stokojekakvih debilnih likova od kojih mnogi lelemudaju i ovde na Krsti pa glasali za njih.
A u stvarnosti se sve dogadja upravo obratno od onoga sto su obecavali.

šta te briga šta su obećali kako sta te/nas briga? Pa pomocu tih obecanja su prevarili narod i gomilu stokojekakvih debilnih likova od kojih mnogi lelemudaju i ovde na Krsti pa glasali za njih.
A u stvarnosti se sve dogadja upravo obratno od onoga sto su obecavali.
Pa menjajte ih, imate veliki izbor.
Samo nemoj opet da vas prevare:lol:

Back