Quantcast

Velja Ilić će proglasiti Đelića za izdajnika

Poruka
1.057
Извини, али ово је ипак болесно што пишеш. Просто не могу да верујем да је једна комунисткиња са Дедиња која је постала изненада бизМисменка и демократа у стању да пише овакве ствари.

Пре свега У ВЛАДИ СРБИЈЕ ПРЕМИЈЕР НИЈЕ ДИКТАТОР НЕГО РАДИ ПРЕМА ОДРЕДБАМА УСТАВА. У тој Влади ПОСТОЈЕ МИНИСТРИ КОЈИ СУ У ВЕЋИНИ И СВИ СУ ЧЛАНОВИ ДС-а, дакле све што је у вези са финансијама и економским проблемима, привредом и пољопривредом ОБРАТИ СЕ СВОМ МАНЕКЕНУ а не Коштуници. Не могу да верујем да оптужујеш Коштуницу за оно што раде или не раде министри који су чланови ДС-а или Г17* - ликови који замишљају да могу да сазову Владу БЕЗ ПРЕМИЈЕРА - *ебо из Јосип Броз.

Ти (и не само ти) мрзиш Коштуницу ЈЕР НИЈЕ ИЗ ВАШЕ СТАМБОЛИЋЕВСКЕ КОМУЊАРСКЕ ПРИЧЕ... са њим не можете да се играте и да шибицарите и зато га толико патолошки мрзите и отворили сте поводом избора 50 тема о њему а он никакве везе са тим нема.

И немој као атеиста стално помињати Бога ("не помињи име Божије узалуд!").

Зашто НЕМА ЕКОНОМСКОГ РАЗВОЈА земље - А СВЕ СУ МИНИСТРИ ИЗ ДС-а? То је питање за тебе и остале агит-проповце КОЈИ СУ СРАМОТА ЗА СВАКУ ДЕМОКРАТИЈУ па и за ову нашу.
апстолутно сам сигуран да је одговор који ћеш добити, не могуће је закрпити толико рупа од претходне власти....Да ми је знати што се само хвале својом неспособношћу и причају о кризама и сл. а на власти су:confused:
 

Top