- Poruka
- 119.552
Zasto je Bog dozvolio da dodje do toga?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skoro svi sveci su velikomuceniciDo čega? Da se neko namuči naveliko?
Posle su i jeretike isto tako mucili a nisu dobili nikakve zasluge zbog toga.skoro svi sveci su velikomucenici
muceni, paljeni, svasta su im radili.
Nije ih spasao muka, jer su oni na taj način sebe spasili muka. A pomogliskoro svi sveci su velikomucenici
zasto ih Bog nije spasao muka?
A koga su spasli jeretici obzirom da su bili protiv etabliranog rezimskog hriscanstva?Nije ih spasao muka, jer su oni na taj način sebe spasili muka. A pomogli
su i drugima.
Gde sam rekla da su jeretici nekoga spasili?A koga su spasli jeretici obzirom da su bili protiv etabliranog rezimskog hriscanstva.
Mucili su se isto kao i sveci u doba paganstva ali ih niko ni danas ne ceni zbog toga.Gde sam rekla da su jeretici nekoga spasili?
a mučim se i ja pa nikoga nije briga..Mucili su se isto kao i sveci u doba paganstva ali ih niko ni danas ne ceni zbog toga.
Pa i jereticki mucenici su bili beskopromisni na strani svoje vere i istine, ista prica...Ko su bili hrišćanski velemučenici i zbog čega su muke pretrpeli?
Oni su bili beskompromisni u svojoj veri, na strani istine.
E pa hajde pricaj,ovo sto si rekla je samo neka dopuna uvodnog teksta.Bog to dozvoljava zato što sve dozvoljava. To mu je opis radnog mesta.
A zašto su u nekom istorijskom periodu bili potrebni velikomučenici,
ko su oni i kakav je njihov značaj za hrišćanstvo, o tome možemo
da pričamo..
Ti ljudi su sa radošću umirali verujući da će otići u Carstvo nebesko.Zasto je Bog dozvolio da dodje do toga?
Da znamo šta je SVET unapred, da ne čekamo prinčeve i princeze, lepotu i savršenstva jer to lupom ne može da se nađe... I kad ima, niko ne vidi.Zasto je Bog dozvolio da dodje do toga?
Ne treba zaboraviti da je papa u srednjem veku tvrdio sto su vece vase muke na zemlji veca ce biti nagrada na nebu. Dakle odnosi se na sve...Ti ljudi su sa radošću umirali verujući da će otići u Carstvo nebesko.
Bog ne spasava (u ovozemaljskom životu). Bog nije dobra vila ili Džin iz lampe.skoro svi sveci su velikomucenici
Овакве теме би требало да Јасна отвара.Zasto je Bog dozvolio da dodje do toga?
Pa on je to i napravio.Zasto je Bog dozvolio da dodje do toga?
da.. pa?Pa i jereticki mucenici su bili beskopromisni na strani svoje vere i istine, ista prica...
A pričaj ti. Ti si hrišćanin.E pa hajde pricaj,ovo sto si rekla je samo neka dopuna uvodnog teksta.
Što ja?Овакве теме би требало да Јасна отвара.
Ма само отвараш теме духовне природе...заређала си задњи период.Što ja?
Oni su zrtvovali svoje fizicko telo da bi zadobili vecni zivot i da bi nama ostavili primer da naucimo da trpimo a ne da samo kukamo za svaku sitnicu i glupost.skoro svi sveci su velikomucenici