'Veliko pomirenje' u američkoj rezidenciji

• Začetnik teme Začetnik teme MMMD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

MMMD

Zainteresovan član
Poruka
296
Ambasadorka SAD Meri Vorlik uspela je juče nešto što niko dugo nije - da na proslavi 4. jula u američkoj rezidenciji „pomiri" lidere DS-a, SPS-a i SNS-a.
Tadić i Dačić juče su prvi put razgovarali u javnosti otkako su se socijalisti okrenuli naprednjacima, na prijemu u nemačkoj rezidenciji upadljivo su se izbegavali prošle nedelje. Ali pažnju okupljenih najviše je privukao srdačan razgovor šefa DS-a s liderom naprednjaka Aleksandrom Vučićem.

Njih dvojica su, naime, sve vreme razgovarali dok je Meri Vorlik držala govor, a o čemu pričaju pokušala je da sazna Slavica Đukić Dejanović. Tadić se u toku razgovora povremeno osmehivao, dok je Vučić sve vreme bio ozbiljan.........

http://www.***************/politika/-veliko-pomirenje-u-americkoj-rezidenciji-6

20294604454ff5b7ea65373805296977.JPG

- Baby posle te vodim na ice
- Vazi, kasnije cemo kod mene da slusamo ploce

Pssst!
Prica se "po beogradskoj carsiji" o nekim novim "prebezima u sns" ...
Samo - PSSST !!!

I ja sam nesto "slicno" cula da se prica, pssssssssssssst...

Jos sam cula da ovo sto se prica (psssssssssssssst) o "velikom pomirenju" je ustvari samo kurtoazno ponasanje ljudi koji se sticajem okolnosti nadju na jednom mestu u isto vreme, pa hteli-ne hteli, ne mogu da se izbegnu:lol:

Psssssssssssss, neka uzivaju, ne kvari im srecu kad je vec svaka druga tema -pokvarena, pssssssssssssst:)))

Kako se oni sprdaju sa nama :lol:

Klasična navlakuša ...., isto kad je Milošević 90-ih uvuko ceo narod da diluje devize kako bi preživeo ..., a onda reko narodu, šta se bunite, sve smo zajedno radili i odlučivali ....

Tako sad i ovi, manekenišu i ubrizgavaju u 5-satnoj dnevnoj dozi narodu lopovluk i kriminal, kao najpoželjnije zanimanje u Srbiji, uskoro nećemo smeti ništa da ih kritikujemo, ko prvi pisne u zatvor zbog poreskog duga ...

Back