Veliko pojačanje za Vučića: Radoslav Milojčić Kena

Da li ona ima ono što imaju Diksi, Nena, Staša, Draginja i Sandra?

Deluje mnogo mekano. :d

@DJ 5ak

Pa sad ono sto ima Diksi nema sigurno, nijedna nema ono sto Diksi imade. 🥰
Sad da li ima ono sto imaju Nena, Stasa, Draginja, Sandra i ta ekipa iz skupstine iskreno ne znam, iskreno ja se nje uopste ni ne secam njenog lika ili nekog njenog javnog nastupa ili necega, jedino ovako imena se secam kao kroz maglu, tako da stvarno nemam predstavu, da i meni deluje nekako previse pitomo i meko u odnosu na njih ali ko zna, eto mozda obecava nesto to prezime Macura, mozda nakon Nade Macure se pojavi nova gospodja Macura kao recimo sto se nakon originalnog Ronalda pojavio Kristiano Ronaldo ili nakon sto se Dela Karija pojavio Stef Kari ili nakon Tima Hardaveja Tim Hardavej Dzunior (samo sto njih 2 koliko znam nisu ni u nikakvom srodstvu). 😉

Изгледа да и СНС све мање ради за СНС. Побеже Зорана и друштво из ћошка, Небојша из Београда бол болује ником не казује, па је игледа све опет пало на сироте "жуте" да спашавају шта се спасти може. Да није несебичне помоћи "левице" и "деснице" било би "пуче лопта, растури се друштво".

Небојша из Београда бол болује ником не казује,
Ено га Небојша из Београда обилази одборе по Србији, укључио се у кампању твог Вољеног.

све опет пало на сироте "жуте" да спашавају шта се спасти може.
Па наравно јер немате кадрове.

Зато Кена јесте велико појачање за вас. Као што је то својевремено када вам је пришао био и Жути Весић.

Poslednja izmena:

Back