Veliko pojačanje za Vučića: Radoslav Milojčić Kena

Pumpaj Dinstanović

Zaslužan član
Poruka
103.538
Republička izborna komisija proglasila je listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", a nju predvode Miloš Vučević i Ana Brnabić. Među prvih pet su još istoričar Dejan Ristić, Marija Zdravković i Vladimir Orlić.

Među 10 na listi su i operska pevačica Ljubica Vraneš, violinista Jovan Kolundžija, poslanica Marina Raguš, profesor Stojan Radenović, a na 10. mestu je Dejan Tomašević, koji je po zanimanju, kako se navodi, ekonomista.

Na listi je i Nikola Selaković, ministar u tehničkom mandatu, kao 11. na listi, a dva mesta niže je Arno Gujon. U vrhu, kao 14. na listi je Nevena Đurić, zatim slede Milenko Jovanov i general u penziji Predrag Bandić, a 17. na listi je Sanja Džajić.

U igri za poslanički mandat je i Zlatibor Lončar, kao 19, dok je mesto niže košarkaš Željko Rebrača. Advokat Vladimir Đukanović je 21. na listi, dok je Tatjana Macura, nekadašnja funkcionerka Dosta je bilo i članica udruženja „Mame su zakon“ 22.

Na listi su i Petar Petković (23.), zatim bivši predsednik Srpske liste Goran Rakić (27.), Nebojša Bakarec (34.) i Milan Krkobabić (35.).

Tu je i Miloljub Albijanić, nekadašnji član Predsedništva G17 plus, koji je 40. na listi, tu je i bivši član SSP Dejan Bulatović (41.), kao i Radoslav Milojičić Kena koji je na 46. mestu

Na listi je i Nada Macura (68.), Stefan Krkobabić (70.), ali i Ivana Stamatović (68.)

https://nova.rs/vesti/politika/ko-j...braca-bivsi-opozicionari-albijanic-bulatovic/

Rasdoslav-Miloji%C4%8Di%C4%87-Kena.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koliko će glasova Vučiću doneti pojačanje u vidu ove moralne gromade? 🤔

Tvrdiš da niko ko ovce piše na forumu nema pristup internetu?
nisi bas precizan, ali da

ako si mislio da sam mislio sto sam napisao dobro si ti to

pristup internetu nisam pominjao, ali da. 90% naroda u srbiji nema potrebu da visi na netu iz anti AV razloga, ali oni koji gu vise zloupotrebljavaju ponavljajuci stotinama, hiljadama i vise puta iste lazi, i one koje su davno izlapele

nismo isti, mada jesmo, ali neki misle da tzv anonimnost nicka osobadja od scijalne odgovornosti, + sire sopstvene komplekse i neobrazovanost. i stalno su u sukobu niskog inteziteta, sa okolinom, sa poslovnom okolinom, sa vlascu, niko ih ne benda, niko da ih pogleda, da se sazali na te male, jadne vuvuzela i pistaljka opozicionare. ne trebaju nikome, i to boli. zato vriste po netu, od bola duse, jesu srbi, ali srbija ih ne voli na mazohisticki nacin koji bi oni voleli

nisi bas precizan, ali da

ako si mislio da sam mislio sto sam napisao dobro si ti to

pristup internetu nisam pominjao, ali da. 90% naroda u srbiji nema potrebu da visi na netu iz anti AV razloga, ali oni koji gu vise zloupotrebljavaju ponavljajuci stotinama, hiljadama i vise puta iste lazi, i one koje su davno izlapele

nismo isti, mada jesmo, ali neki misle da tzv anonimnost nicka osobadja od scijalne odgovornosti, + sire sopstvene komplekse i neobrazovanost. i stalno su u sukobu niskog inteziteta, sa okolinom, sa poslovnom okolinom, sa vlascu, niko ih ne benda, niko da ih pogleda, da se sazali na te male, jadne vuvuzela i pistaljka opozicionare. ne trebaju nikome, i to boli. zato vriste po netu, od bola duse, jesu srbi, ali srbija ih ne voli na mazohisticki nacin koji bi oni voleli
E moj @Q. in perpetuum hibernum znaš li ti da je forumska sramota kad nisi marincu 27E na ignor listi? :rotf:

E moj @Q. in perpetuum hibernum znaš li ti da je forumska sramota kad nisi marincu 27E na ignor listi? :rotf:

Da, vrlo dobro znam koliko je ovde omražen i da ga velika većina foruma ignoriše.

Ali ja nekako nemam običaj da stavljam ljude na ignor. Ne samo što to smatram, onako, nepristojnim. A i ne vidim potrebu za tako nečim; ako ima neki smarač, može samo da mu se ništa ne odgovori ako nešto replicira. To stavljanje na ignor skoro je više neka vrsta sprečavanja samog sebe da repliciraš, a ne sankcija nekom drugom.

Da, vrlo dobro znam koliko je ovde omražen i da ga velika većina foruma ignoriše.

Ali ja nekako nemam običaj da stavljam ljude na ignor. Ne samo što to smatram, onako, nepristojnim. A i ne vidim potrebu za tako nečim; ako ima neki smarač, može samo da mu se ništa ne odgovori ako nešto replicira. To stavljanje na ignor skoro je više neka vrsta sprečavanja samog sebe da repliciraš, a ne sankcija nekom drugom.
Tvdra je botovska kora hleba.

Bio sam precizan. Saznati ko je u odlazećem sazivu poslanik SNS, izuzetno je lako. Dovoljno je otići na veb stranicu Narodne skupštine Republike Srbije.

http://www.parlament.gov.rs/народна-скупштина/састав/посланичке-групе-/посланичке-групе-.131.273.html

Tvoja konstatacija da neko ima pristup internetu i u isto vreme može da pristupi Forumu Krstarice, a ne i ovome, potpuno je apsurdna.
Biće kao u oazi demokratije Severnoj Koreji moći ćeš da posećuješ sajtove samo one koje odbri naprednjačka komisija za ideološku i moralnu podobnost .

Nisi razumeo, ni ja nemam nikoga na ignoru. Kolega 27e ima nekih 90% forumaša na ignoru. Uglavnom svi forumaši osim simpatizera SNS i SPS. :mrgreen:

Back