Veliko/malo srce

Pre neko veče sa imala romantični napad:rumenko:...izvinjavam se svima kojima do nije prijalo a li hebi ga desi se:lol:....i napisala sam sledeće:

To jeste istina i ja se toga ne odričem....ali bih vas sad pitala, koliko ste spremni da svoje srce poklonite nekome msm dajete li ga na dlanu ili ipak postoji neka rezerva?

Sta znaci to: dati srce na dlanu?
Opisno je seksi, ali kako bi to.. prakticno objasnila?

Kontam da su takvi preopsirni izrazi postali.. vremesni..

Pre neko veče sa imala romantični napad:rumenko:...izvinjavam se svima kojima do nije prijalo a li hebi ga desi se:lol:....i napisala sam sledeće:

Iza ove čelične fasade, stoji srce toliko veliko, da može da smesti celo nebo i da još ostane mesta

To jeste istina i ja se toga ne odričem....ali bih vas sad pitala, koliko ste spremni da svoje srce poklonite nekome msm dajete li ga na dlanu ili ipak postoji neka rezerva?

dajem sve sto mi ne treba, srce nije na spisku tih stvari
mozda zvuci romanticno pisati kako se bezrezervno dajemo i poklanjamo i svesrdno bacamo na pod da nas gaze a mi se kao feniksi dizemo i opet dajemo... tu ide ona, po mom misljenju veoma pogresna izjava, sto nas ne ubije, ojaca nas... pa ojacani srljamo do novog poraza, i tako dok ne postanemo konan...
realnost je drugacija
onaj ko se daje drugima bez razmisljanja, nije romantican, niti poseban... samo je nepromisljen, mozda malo emotivno glup
to su ljudi koji konstantno misle kako su drugi rodjeni da bi njih kinjili, a oni... duse emotivne, srca velikog kao rusija
medjutim, kada bi pitao tog agresora na njihova srdasca, stosta bi cuo...

svi mi za sebe mislimo da nam je srce kao rusija... tako da tvoja izjava nije nista cudno
samo sto je neko svjestan toga da te niko nece cuvati ako se sam ne cuvas, a neko to jos nije naucio
steta sto se vremenom ljude pune strahovima, pa i kada kazes da si obazriv, oni to shvate kao da zelis da ih preteknes i zaebes prvi...

Spremna ili ne, samo am jednom osetila zelju da nekom dam svoje srce. Ljubav na prvi pogled, srednja skola, on nesto najfenomenalnije u celom planetarnom sistemu, sve drugarice su mi rekle: "Nemoj", ali nisam mogla da odolim. Bilo me je ama bas savrseno briga u sta srljam, drugi su me mesecima muvali pre nego sto bismo bili u vezi a on, on me je poljubio istog dana. Da je bilo ko drugi bio na njegovom mestu, cak i da mi se svidjao, dobio bi samar.

Niko me nije video srecniju otkad sam sa njim, promenila sam se sasvim. Ranije sam bila nedodirljiva, bivseg sam sutnula u medjunozje kad se usudio da pozeli sa mnom nesto vise. Kada bi mi govorili da me vole, slegala sam ramenima. Njemu to govorim od prvog dana. Znam da je ludo, ali ja se tako jos uvek osecam par godina nakon toga.

Rekla sam da cu samo jednom dati sve. Ne kajem se, sta god da sa nama bude.

Back