veliki telefonski racun

marija22

Početnik
Poruka
41
Ovog meseca stigao mi je ogroman racun za fiksni telefon,10500 dinara.Naravno,znam da nisam napravila toliki racun,te izvadih listing.Medjutim na listingu se nasla gomila poziva na 0900 brojeve.Naravno,sada je moja rec protiv reci radnika poste.Ja kazem da nisam zvala,a oni da na listigu stoje ti brojevi.Ima li neko neki savet ili se mozda nekome nesto slicno desilo?
Nisam znala gde da postavim temu,pa je postavih ovde.

Ako ti je dial up konekcija eto odgovora.
Navukli te prevaranti :)
Meni se to jednom desilo, stigao racun 300 e, u kuci haos, vriska i galama, sestra i ja imale neke parice i platile pola racuna.
ADSL je zakon :worth: :worth:
A ako nije ni to onda ne znam sta ti je ciniti, mi smo morali platiti :sad2:

Наравоученије 2 - одјавити фиксни телефон :besan2:

Пошта, Телеком или како већ, још увек монополиста у фиксној телефонији, па им се може како хоће. Но, ипак наставак у народу познат...не може докле хоће :rtfm: Једва чекам да се појави још један оператер, па да видим, хоће ли се и даље појављивати енормни телефонски рачуни, 0900 позиви, итд... :evil: Знају они врло често да се "закаче" на неке бројеве па да причају до миле воље, посебно код оних корисника који имају константно високе рачуне, па се то и не одрази на крајњу цифру. Колико је фиксни телефон поскупео, више се и не исплати користити га. Да ми не треба за АДСЛ, одавно би летео кроз прозор. :bye:

Нажалост, све мора да се плати, па не треба узалуд кидати живце... :gace:

Meni se to jednom desilo, stigao racun 300 e, u kuci haos, vriska i galama, sestra i ja imale neke parice i platile pola racuna.

A mozda je i fasovala viruscic pa je isti ukljucuje na net preko 0900 ......naravno to u slucaju da na net ide preko dial-up-a

Uh! Kako moze sam racun da se napravi kad je dial up?
Mislis da upadne virus u comp, pa sam da zove? (jednom sam imala virus zbog koga je modem stalno pokusavao da nazove inostranstvo :) ). Ako nije to, prosvetlite me ljudi, da izbegnem situaciju :).

Прфе десетак година мом деди стиго рачун страота а они ни претплату ваљда не потроше
кад смо извукли листинг све сексифон ,питамо се ко је мого кад каже баба брат од стрица мало мало па назове и држи слушалицу и само слуша ,углавно увек буде да је неко звао мада ако имаш даљинац може неко и на њега да се накачи али то је све јако ешко доказиво

i meni se to jednom desilo stigo malo veci racun
i gledam sve neki 0900 brojevi reko lele sta je ovo
kad sam zvao vruce linije nisam valjda bio toliko pijan
jer ne zovem tamo nikad casna pionirska rec
i sekiram se sta ce kaze zena ima me kara
i skupim hrabrost resim da joj kazem pa ako pukne bruka nek pukne
pricam snjom o tome i ona mi kaze jao zvala sam oni kvizovi

jao mene su owako odrali bila sam skoro 5-6 meseci na dail up i tako kad te uhwate uwek ti weliki racun.i kad sam dobila adsl opet isto sad je mozda malo manje.a 0900 to su kvizovi,cula sam da su mnogima stizali veliki racuni.vidi na racunu pise koliko je za mesni saobracaj,koliko sa medjumesni,mobilni,i waljda ima nesto sa dodatnom cenom pa widi gde ima najwise poziwa i gde je naskuplje.

Uh! Kako moze sam racun da se napravi kad je dial up?
Mislis da upadne virus u comp, pa sam da zove? (jednom sam imala virus zbog koga je modem stalno pokusavao da nazove inostranstvo :) ). Ako nije to, prosvetlite me ljudi, da izbegnem situaciju :).

To je virus, zove se dialer.
Ja sam bila na moru kada se to desilo a sestra mi je rekla da je racunar pocinjo sam da se konektuje na net i kada se ona diskonektuje, pa je na svu srecu izvukla kabal iz telefonske uticnice ali i pored toga stigao je racun 300 e. i sve su bili pozivi prema inostranstvu.
To se nama desilo davno sada na svu srecu imamo ADSL.
I ako ti je za utjehu to se desava samo glupim ljudima koji i pored hiljadu upozorenja nece da instaliraju anti virus(ovdje mislim na sebe) :dash::dash::dash:
Ali sta ces kad je dial up bio takooooo spor pa me mrzilo da cekam da odradi update.
Evo ovdje imas malo vise o tome
http://bs.wikipedia.org/wiki/Dialer

Нама је пре неколико година у школи стигао астрономски рачун за телефон.
Из зборнице не можемо да зовемо међуградске нити мобилне телефоне... Директор тражио листинг и испоставило се да су из његове канцеларије звати ти неки секси бројеви....и то ноћу..:confused:....а кључ има само он....:roll:
Јадан човек, могу мислити како му је било...:zcepanje:

Не знам како се све то завршило и да ли се установило шта је стварно истина....:confused:

Из зборнице не можемо да зовемо међуградске нити мобилне телефоне... Директор тражио листинг и испоставило се да су из његове канцеларије звати ти неки секси бројеви....и то ноћу..:confused:....а кључ има само он....:roll:

Не знам како се све то завршило и да ли се установило шта је стварно истина....:confused:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Zar je toliki idiot da traži listing ako je sam zvao. Možda su mu pomoćni radnici uzeli bežični kad su čistili, pa zvali noću ispred škole da bi mu napakovali?

A što se tiče ovih igara na sreću, plaćate i kad je zauzeto, lepo vam kažu cena poziva je... Znam jer se to desilo mom kolegi, i komšinici, i kumovima moje sestre, zvala deca Velikog brata dok su roditelji na poslu. Najgore je prošla komšinica s kvizom na Palmi plus. Daju ti laki rebus a ti nikako da dobiješ vezu. Dobila ona tako jednom nagradu 4000 hiljade pa se napalila, a onda joj stigla naredna dva računa ukupno 23000 hiljade.
To je shvatila tek idućeg meseca kad je videla listing, a do tada prošlo i pola tekućeg meseca. Zato sam ja lepo u pošti blokirala sve što počinje s 0 sem međugradske. Sada plaćam oko 2000 hiljade sa sve ADSL-om.

Back