Veliki protest za odbranu slobode medija!

lav8

Poznat
Poruka
8.137
Više desetina hiljada ljudi okupilo se u subotu u centru Rima na protestu za odbranu slobode medija, posle tužbi koje je premijer Silvio Berluskoni podneo protiv dva levo orijentisana nedeljnika zbog njihovog izveštavanja o seks skandalu koji je potresao Italiju u maju, a čiji je on glavni akter.

Prema rečima organizatora, 300.000 ljudi okupilo se na centralnom rimskom trgu Pjaca del popolo, od kojih su neki nosili majice sa natpisom "Sada možeš i mene da tužiš", dok je grupa muzičara svirala sa povezima preko usta.

"To je najveći skup ikada organizovan za slobodu medija" u Italiji, rekao je predsednik italijanske Federacije novinara Fulvio Famoni.

http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=148660

...................................

Ovo se zove gradjanska hrabrost i solidarnost!!!

Više desetina hiljada ljudi okupilo se u subotu u centru Rima na protestu za odbranu slobode medija, posle tužbi koje je premijer Silvio Berluskoni podneo protiv dva levo orijentisana nedeljnika zbog njihovog izveštavanja o seks skandalu koji je potresao Italiju u maju, a čiji je on glavni akter.

Prema rečima organizatora, 300.000 ljudi okupilo se na centralnom rimskom trgu Pjaca del popolo, od kojih su neki nosili majice sa natpisom "Sada možeš i mene da tužiš", dok je grupa muzičara svirala sa povezima preko usta.

"To je najveći skup ikada organizovan za slobodu medija" u Italiji, rekao je predsednik italijanske Federacije novinara Fulvio Famoni.

pa ja cekam da Raka Rodic i opozicija na celu sa *******im i grobarom oragnizuju protest i eto me..kako ce se zvati "Pravda za Kurir" ili nesto slicno...:mrgreen:

Yebi ga, oni prave bolja auta...pizze...

Ma to je moja mala digresija.

Berluskoni pravi od Italije svoje igralište. Čitava evropska levica (ne partije naravno, već intelektualci i umetnici) već duže vreme ima Berluskonija na piku. S razlogom. Iako priznajem da je najveći pajac u Evropi i da me propisno zasmejava ipak jedva čekam da vidim njegovu face-lift njušku u penziji.

To je prava stvar!

Protiv onog diktatora i nemoraliste Berluskonija i treba strajkovati!

dok je grupa muzičara svirala sa povezima preko usta.

ako nisu svirali usnu harmoniku, ne vidim poentu poveza

A kako da sviraju usnu harmoniku sa povezom na ustima ? Taj povez je bio samo simboličnog karaktera. A ako ni ovo nisi razumeo, pitaj nekog Šiptara da ti objasni.

Kada poredim Srbe i Italijane, nikako ne mogu da povežem kako su oni uspeli, a mi još nismo. Kao kap vode smo u ogledalu. Korupcija, lenjost, kreteni političari, ma sve sve. Izgleda da su katolici ipak u pravu :lol:

Nisi baš u pravu. Srbi su po mnogim osobinama slični Italijanima, pogotovo po lošim.

i ja ne vidim poentu tvojeg bistvovanja na ovom forumu jer je 99% tvojih postova jeftino podyebavanje ili trolovanje

a ti mislis da ja forum shvatam kao nesto "ozbiljno"... mesto gde se resavaju zivotna pitanja... ispravljanje krive drine... cisto zezanje breee... cak i kad je ozbiljna tema, primarni cilj je lepo provedeno vreme

A kako da sviraju usnu harmoniku sa povezom na ustima ? Taj povez je bio samo simboličnog karaktera. A ako ni ovo nisi razumeo, pitaj nekog Šiptara da ti objasni.

Nisi baš u pravu. Srbi su po mnogim osobinama slični Italijanima, pogotovo po lošim.

Kolega dragi, možda me nisi shvatio. Poenta mog posta i jeste bila da ukažem na naše sličnosti. Čak sam te loše i nabrojao. :D

a ti mislis da ja forum shvatam kao nesto "ozbiljno"... mesto gde se resavaju zivotna pitanja... ispravljanje krive drine... cisto zezanje breee... cak i kad je ozbiljna tema, primarni cilj je lepo provedeno vreme

Jedina svrha tvog trolovanja ovog foruma je da nam pokažeš kako umeš da radiš na računaru i da surfuješ po internetu. Čak si i proces kloniranja naučio i to je za svaku pohvalu. To dokazuje da nisu baš svi Šiptari i Albanci izašli iz pećine i pali z brda. :mrgreen:

Amera.....:rtfm:.Oni su njihov mozak:mrgreen:!
@ tema
Ja se ponadao da je ovde protest!:(:(

I ja.

Ma to je moja mala digresija.

Berluskoni pravi od Italije svoje igralište. Čitava evropska levica (ne partije naravno, već intelektualci i umetnici) već duže vreme ima Berluskonija na piku. S razlogom. Iako priznajem da je najveći pajac u Evropi i da me propisno zasmejava ipak jedva čekam da vidim njegovu face-lift njušku u penziji.

Boga mi imam osecaj da Silvio drzi sve pod svojom kontrolom i da ce jos da vlada ...

Back