sympatico:
Evo me...Morala sam prestati sa skolom...Nema ko da mi cuva dete...Muz mi je otisao kod bivse zene i sada je tamo sa njom i sa sinom...ZNate sta...Mozda mi je bilo tesko ali sada mi je jos teze....Nisam jela nista 5 dana isto toliko nisam ni spavala...JEdva prezivljavam svaki novi dan...Ne znam sta me vise boli, dali to sto je otisao kod nje ili to sto ga dijete doziva po cijeli dan i place jer vidi da aga nema....Sad mi je jos teze....Mozda sam trebala ostaviti stvari malo da slegnu...Ne znam sta da kazem...Totalno sam utucena...Najgore mi je sto nemam nikoga ovde...Imam dijete ali je ona malecka...Ona trazi nesto drugo...Ja sam tek sada u losoj situaciji....Eto kolko da se javim da znate sta se dogadja ...Hvala svima do neba na podrsci...
OVO SU NJENE RECI!!!To je odgovor za sve vas koji sada mene kritikujete!!!ONA JE SVE REKLA.A sta nam nije rekla,to je pitanje!!!Ja samo kazem da NE TREBA GENERALIZOVATI STVARI I DAVATI ISTE ODGOVORE SVIMA!!!Svaki je slucaj poseban!!TREBA VAGATI,VAGATI,VAGATI!!!Neko je jak i sve moze da izdrzi,drugi nije,pa recept onog prvog za njega znaci propast!!!