38imak
Poznat
- Poruka
- 9.518
Ne, ja sam za to da svako bude odgovoran za svoju decu, a ne da drzava otima trecim licima da bi davala nekome da radja decu.Ти си за то да Срби изумру?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ja sam za to da svako bude odgovoran za svoju decu, a ne da drzava otima trecim licima da bi davala nekome da radja decu.Ти си за то да Срби изумру?
Treća lica će dfa uživaju u životiu bez brige o deci.. a deca prvih lica će da za 20 godina BRANE i treća lica u slučaju rata???Ne, ja sam za to da svako bude odgovoran za svoju decu, a ne da drzava otima trecim licima da bi davala nekome da radja decu.
"Трећа лица" живе у илузији да ће после смрти сву своју имовину преписати самом себи као Пантелија Топаловић и да ће све остати исто и за 100 година.Међутим, нико им није рекао да је такав тестамент ништав, и да је крајњи наследник сваког човека држава.Treća lica će dfa uživaju u životiu bez brige o deci.. a deca prvih lica će da za 20 godina BRANE i treća lica u slučaju rata???
To moze da donese bilo koja drzavna vlast.Дакле, за 10 -так година, нова шеријатска власт у УК/ЕУ може прописати да имовину могу само наследити муслимани, и то они који су били муслимани до тачно одређеног датума.Такође могу прописати да само муслимани могу имати својину над било којом имовином, а да остали могу имати само право привременог коришћења имовине и плаћати накнаду за то коришћење.
Да. Он је капиталиста, њега вера и нација не занимају, само паре. Ужас..Ти си за то да Срби изумру?
Sad ti i deca smetajuKroz istoriju znamo da je napadno insistiranje na povećanju nataliteta često značilo da vođa države planira ratove u budućnosti pa će mu trebati topovskog mesa.
Za Orbanove ideje o Velikoj Mađarskoj koja bi zauzimala i deo Srbije znamo odavno.
https://forum.krstarica.com/threads...l-na-kojem-je-vojvodina-deo-madjarske.962294/
Čašu je u glavama mladih Mađara i Mađarica očigledno prelilo i očigledno očijukanje sa krvavim iskompleksiranim kepecom koje ne može da sluti na dobro.
Niko neće da pravi sinove za ratove.
Više je to sada želja da se ima domaće radne snage pa da se ne moraju uvoziti migranti ali izgleda će to biti neizbežno pošto ti programi ne pale.Kroz istoriju znamo da je napadno insistiranje na povećanju nataliteta često značilo da vođa države planira ratove u budućnosti pa će mu trebati topovskog mesa.
Za Orbanove ideje o Velikoj Mađarskoj koja bi zauzimala i deo Srbije znamo odavno.
https://forum.krstarica.com/threads...l-na-kojem-je-vojvodina-deo-madjarske.962294/
Čašu je u glavama mladih Mađara i Mađarica očigledno prelilo i očigledno očijukanje sa krvavim iskompleksiranim kepecom koje ne može da sluti na dobro.
Niko neće da pravi sinove za ratove.
Orban pokusava da vodi rat i ekspanziju preko kreveta. Manje pucanja a vise ......Više je to sada želja da se ima domaće radne snage pa da se ne moraju uvoziti migranti ali izgleda će to biti neizbežno pošto ti programi ne pale.