Veliki miting SNS-a uzdrmao Vladu, Cvetkovic ponudio ostavku

pa zasto su onda jos na vlasti i mirno cekaju izbore?

naravno zbog razjedinjenosti opozicije.

ko kaze da mirno cekaju izbore? eno imas vest o raspadu vlade i panici koja ih je zahvatila. cak je i slinavi cvetkovic uvideo da mu se priblizio kraj pa je ponudio ostavku da spase zivu glavu.
prolece stize, lepo vreme za izlazak na ulice, pa ako nastave da zatezu onda na ulizi moze da se ostane i preko noci, a ako bas zahladni narod ce morati da se smesti u drzavne institucije poput skupstine, RTS-a... milom ili silom.
 
Naslov teme i ponudjeni tekst nemaju veze. Cvetkovic se zali na nesaradnju vladajucih stranaka.

mozda si jos krmeljav pa nisi dobro procitao evo ja cu ti pomoci, ovo je ponudjeni tekst:

Miting opozicije predvođene naprednjacima koji je pokazao veliko nezadovoljstvo građana, ali i jačinu SNS, delovao je kao hladan tuš na lidere vladajućih stranaka i doveo do toga da se sad svi slažu da je neophodna rekonstrukcija Vlade
 
Цветковић није нудио оставку

Кабинет премијера Мирка Цветковића демантује писања неких београдских медија да је премијер понудио оставку председнику Тадићу. У кабинету истичу да су таква писања "потпуне измишљотине".

У кабинету председника Владе Србије демантовали су писања неких београдских медија да је премијер Мирко Цветковић нудио оставку председнику Србије Борису Тадићу.

"Наводи да је премијер Цветковић нудио оставку потпуно су измишљени", саопштио је кабинет премијера.

Позивајући се на кругове, наводно, блиске врху Демократске странке, београдске штампа је данас објавила да је премијер Цветковић нудио оставку председнику Србије Тадићу, због "лоше координације у Влади која је последица тога да свака странка води своју, а не државну политику у ресорима које контролише".

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Србија/840484/Цветковић+није+нудио+оставку.html
 
dakle kao sto vidimo uprkos neumornom prdezu rezimlija na stranicama ovog foruma, realnost je drasticno drugacija.
spektakularni skup je dao jasan nagovestaj buduceg razvoja stvari i pravca u kome ce se Srbija kretati

.hebi ga onda je ova vlada u daleko vecim govnima nego shto sam mislio ,mada gledam sad bi im extra potez bio da sad raspishu izbore i predju u opoziciju u ovom trenutku ,takva je situacija u firmi zvanoj Srbija da ni mandrak ne bi popravio stanje .......................znachi ako su pametni a ne verujem vruc krompir prabace ovima a posle par godina pricha "........upropastishe sve ovi posle nas ,vratite 4 jahacha apokalipse ponovo da jashu ....".............:(:(
 

Back
Top