- Poruka
- 4.490
Ajde nemoj da ste na kraj srca-svaki kit je ok-ali problem je ako ne moze da ustane,tj ako je zapao u vecni san
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lično ne volim nikakve ekstreme. Neki prosjek...uz malo umješnosti i eto rešeeeenjaaa!!!!
Ebga, istina boli...
(E, ovo je dvosmisleno)
Meni nije jasno zasto je muskarcima bitno da imaju veliku kitu?
Pa zar to ne bi trebalo biti bitno zenama? Muskarac isto uziva i onaj sa malim i onaj sa velikim, jedino mozda ako se ne racuna da onaj sa vecim duze gura unutra (duze traje ulaz) pa mu je zato veci uzitak.
Ajde nemoj da ste na kraj srca-svaki kit je ok-ali problem je ako ne moze da ustane,tj ako je zapao u vecni san
Meni nije jasno zasto je muskarcima bitno da imaju veliku kitu?
Pa zar to ne bi trebalo biti bitno zenama? Muskarac isto uziva i onaj sa malim i onaj sa velikim, jedino mozda ako se ne racuna da onaj sa vecim duze gura unutra (duze traje ulaz) pa mu je zato veci uzitak.
Cuo sam da je od velicine (a misli se na duzinu) bitnija sirina.....
Velicina jeste bitna...![]()
A sto to tebe zanima?
Upravo o tome se i radi...nikad nije bilo potrebe da me pitaju....na ovaj ili onaj nachin,uvek dam do znanja da mi je naravno bilo lepo.![]()
@BW
Usko...????
Jel to iz Rjechnika izvadjeno?
Ti sve znash..ko veliki.
![]()
![]()
![]()
Pa i to shto kazhesh...nama koje ga nemamo svaki je velik....
Svaka ti je ka' Njegosheva.... samo,izostavio si obim i tehniku,ali.... progledacu ti kroz prste.![]()