Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa imas ludake koji su normalne
imas ludake koje nisu dno dna
kada kazem dno dna
to znaci da ,,ljudi poput dno dna dozvoljavaju sebi da idu od grada do grada od diskoteke do diskoteke i prikazuju se kao neke mecke bozane samo da bi zaradili koji dinar,,,,da ih vide ljudi jer su bili na televiziji
sve je to dozvoljeno i lepo
da ti ljudi znaju granice
..njih je to povelo,jer verovatno pre velikog brata nisu bili niko i nista i ponasali su se kao da su uhvatili boga za muda ,,to im se i osvetilo
zasto biraju ne stabilne ljude
neka biraju ludaje
ali individualce
jake individualce kojima nece biti jedini uspeh u zivotu to sto ce uci u kucu velikog brata
,,,miki je primer jedne osobe koji je savrsen za kucu
budala,mozda dvolican,iskren,ali zna ko je,i ima dostojanstvo ,,,koje mu ne dozvoljava da izigrava mecku bozanu posle izlaska iz kuce(bar ne primitivnu mecku bozanu da se pokazuje po kaficima
takav profil ljudi treba da je u kuci

,,,sada sledi poljuvanje mene ,od strane obozavaoca velikog brata
ps.ja isto nekad pogledam velikog brata...

aman zaman ljudi niko od navedenih licnosti nece uci u kucu VB da se kladimo. Ovo je cisto podgrevanje atmosfere da narod prica o VB i kao ulaze Dino Dvornik i Suzana Mancic...wtf...Dvornik i zena ce pre u CRO BB nego kod nas. Uci ce sigurno neko iz Emotion-a (Milan Kalinic naprimer) + gomila likova za koje ste nekad culi (tipa Meri Cakic). Zivi bili pa videli.

znas zasto mislim da je ovo samo "patka".."Blic" (odakle potice ova informacija) je medijski sponzor VB...i njima odgovara da malo podgrevaju situaciju...uostalom zamisli reakciju nacije da Dvornik peva "Nista kontra Splita"...ma daj..zapalili bi navijaci i Dvornika, i Emotion, i kucu..

Toliko je vole da su spremni da ubiju za njene sise silikonske. Mozak ti je mali ko makovo zrno.

Jel si sigurna da je njegov ili od tih tvojih pajtosa sto je slusaju i seku vene na nju, a pricaju kako mrze sve sto ima veze sa Srbijom (po meni licemerno)?! :shock:
Realno se narodjnaci ekstremno slusaju kod vas, slusaju se i vase pesme kod nas, ali to je mizerno u odnosu na vas...
Ako hoces nekoga da prozivas dosla si na pogresno mesto ili mjesto ako ne razumes, ovde je tema vb a ne tvoj mentalitet koji ne moze da prihvati cinjenice...
Sve sto imas posalji nekome u pp... Do tada p0z te Ceca sa p(J)esmom Dokaz :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back