Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da se vodi rasprava, ko je gori - Natasha ili Maja?
Moram da se ubacim. Maja je ushla u kutju kao tezhak
psihijatrijski sluchaj, dok je Natasha prsla tek po ulasku
Zorice..
Nije mi se dopadala ni Maja, niti mi je Natasha bila
favorit, ali eto.. ne volim nijednu, a Maju malo vishe. :?

Pa pazi to sto je _0pu§TεNº_ napisao i nije daleko od istine samo sto naravno niko od ukucana to ne bi uradio posto bi se onda javnost kao obrusila na tog.
U principu niko ko je u kuci nije umro/poginuo e da se to desilo onda bi to bio ok potez.
Ukucanin koji je ispao iz kuce u principu vise sa tom kucom nema nikakve veze a to sto je on i dalje vezan ugovorom sa emotion-om to one koji su i dalje bili u kuci ne treba da zanima ni dotice posto su i ukucani iz prvog VB i dalje pod ugovorom sa emotionom tako da ako bi tako gledali da su recimo zaginuli Maja i Sava to znaci da bi emotion isto tako mogao da prekine VB.

......to ja svo vreme pokusavam reci i objasniti ovim,,ovde ljudima,,
ali ne vredi
zapeli zao im je pa zao im je
..niko da razmisli malo o stvarnim razlozima zasto je prekinut v.b....

sarabubasara, kako to mislish ''sumnjam da ce se emitovati.''?
Emotion ima sa b92 ugovor za josh jednu sezonu, shto znachi da b92 mora da emituje tu, makar bila poslednja, a netje biti, po svemu sudetji, premda je Emotion otkupio prava za produkciju na 6 sezona, ako se ne varam.

Peaceful je u pravu.
Veliki Brat ne treba vise da se emituje ako pitate mene.I sumnjam da ce se emitovati.
Natasa je meni prvo bila simpa a posle...zgranula sam se.

Upravo su otkupljena prava na jos 3 sezone (znaci 4,5,6) (VB + VB VIP u paketu) a u planu je i neka Jadranska Liga :lol: planira se medjudrzavni VB (Srbija, Hrvatska, Makedonija... svi u istoj kuci)

Samo im fali jos onaj Nikola da peva Cetnicke pesme :lol:

Mislim taj VB je zesca glupost.
Sledeca sezona je na prolece 2009 (VIP krece krajem februara) a sada u septembru ce jos veca smaracina. Operacija Trijumf.

......to ja svo vreme pokusavam reci i objasniti ovim,,ovde ljudima,,
ali ne vredi
zapeli zao im je pa zao im je
..niko da razmisli malo o stvarnim razlozima zasto je prekinut v.b....

ne,stvarno niko nije razmisljao o tome,bravo za vas!vecina je samo malo dublje razmisljala od toga,ali eto nismo svi isti...

Necu nishta da kazem... Prvo Toshe, sad i ovo...- tako mladi ljudi... Rest in peace... I nadam se da se VB vishe nikada nece emitovati u Srbiji!!! Ne zbog ovoga shto se desilo- nema VB nikakve veze sa tim, nego shto je VB neshto najgore shto sam ikada gledala!!! Smuchili su mi se ovi poslednji ukucani!!!

weliki brat ponowo...pa dobro,mozda se protiwim...li nije moj problem...
ljudi tje sami uwideti kakwa tje im postati emisija kada ponowo pochne da se emituje...kladim se da tje ljudi(neki)biti uzasnuti...e i ja sam 1 od njih...bez uwrede,samo sam rekla swoje mishljenje...pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back