Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto je kraljica?I meni je bila simpa...nekih 5 sekundi,kad sam videla koliko kokoske ogovaraju,a ona nista...Medjutim, i ona bi,samo da ima s kim...Osim toga sto manje ogovara u odnosu na druge ja zaista ne vidim razlog da ona pobedi.
Ona nije ogovarala ljude ni sa elmirom ni sa zekom ni sa tanjom sa kojima je bila u najboljim odnosima, dok je natasa izogovarala sve ljude i svakog po milion puta.
Suza i Natasa su jedine osobe koje od pocetka serijala borave u kuci i nusu videle ni trachak spoljnjeg sveta i zato po meni one su najvise uchinile za nagradu, ali posto je Natasa nevidjena kokoshka a Suza najjacha likusha, iskreno bih bila srecna kada bi ona pobedila. Ali... kazem... kod nas to ne ide tako lako... narod favorizuje budale.

p.s. ona nije qrvetina, radi da bi izdrzala sebe sto znaci da nije sponzorusa, nije neobrazovana fufica jer zavrsava fakultet i zaradju toliko kolike pare vi nikada necete videti u celini!

mozda je vulagarna ali i to zato sto je opustena i nije iskompleksirana za razliku od nekih...

Suzo ne daj se kraljice!

Suza je degenerik jedan.Kad god je vidim i cujem podseti me na 90-e. Recnik joj je mizerija,ponasanje na zurkama takodje.Mada njena pobeda ne bi bila iznenadjenje posto ona prilicno dobro oslikava ovu usranu zemlju.Pravi je ptrimer klinkama da krenu njenim stopama..golo dupe i pravac neki splav na k_aranje sa nekim krimosem ili matorim lopovom.

ja mislim da je ovaj potez sa medenim mesecom jako glup,nezanimljiv i suvisan!sta je nama interesantno sto su dijana i djordje u crnoj gori,pogotovu zato sto ce da ih vrate u kucu!!!

Suza je degenerik jedan.Kad god je vidim i cujem podseti me na 90-e. Recnik joj je mizerija,ponasanje na zurkama takodje.Mada njena pobeda ne bi bila iznenadjenje posto ona prilicno dobro oslikava ovu usranu zemlju.Pravi je ptrimer klinkama da krenu njenim stopama..golo dupe i pravac neki splav na k_aranje sa nekim krimosem ili matorim lopovom.

Hm..Mikijeva recenica.

Ma Vesna zakonA moze i Djole

Poredis neuporedivo.Jednu iole normalnu,pristojnu i iskrenu devojku ,sa takticarem,igracem i potpuno nezanimljivim likom,koji jedino sto zna da radi je da gleda u kamere.I,to mu dobro ide,priznajem.Jednako dobro kao i izazivanje sazaljenja svih onih labilnih ljudi koji zive u Srbiji.A,njih,nazalost,nije malo.

burek i djordje su toliko glupi da ne znam koji je gluplji!i ne znam koji gore glumi,losije laze ili gluplje folira!jedina razlika je to sto je burek mnogo iskvareniji i zlobniji.

burek jeste debil i to opasan debil, a za djordja nisam sigurna...mislim samo da je nesiguran u sebe i tako to. ali, burek...matori mirko mu nije ravan po bezobrazluku. zamisli kakav će taj da bude kad omatori.

Ona nije ogovarala ljude ni sa elmirom ni sa zekom ni sa tanjom sa kojima je bila u najboljim odnosima, dok je natasa izogovarala sve ljude i svakog po milion puta.
Suza i Natasa su jedine osobe koje od pocetka serijala borave u kuci i nusu videle ni trachak spoljnjeg sveta i zato po meni one su najvise uchinile za nagradu, ali posto je Natasa nevidjena kokoshka a Suza najjacha likusha, iskreno bih bila srecna kada bi ona pobedila. Ali... kazem... kod nas to ne ide tako lako... narod favorizuje budale.

p.s. ona nije qrvetina, radi da bi izdrzala sebe sto znaci da nije sponzorusa, nije neobrazovana fufica jer zavrsava fakultet i zaradju toliko kolike pare vi nikada necete videti u celini!

mozda je vulagarna ali i to zato sto je opustena i nije iskompleksirana za razliku od nekih...

Suzo ne daj se kraljice!

Opusti se...Nisi u pravu al me brutalno mrzi da kucam...

Meni se cini da je veca mizerija od eventualne Suzanine pobede ta sto je ovaj narod vratio jednog Zivana(znam da ga zovu Burek,al' to zvuci suvise lepo) u kucu.Ako sve ovo nije "prljava igra" emotiona(a ja se iskreno nadam da jeste,jer ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da neko glasa za takvog coveka).Stojim iza toga da svako ima pravo na svoj izbor(yu,demokratijo),i da svako ceni razlicite vrednosti,ali se postavlja pitanje-ko i zasto moze da ceni Zivana?
Zivan Janicijevic,iliti sinonim za prostakluk,bezobrazluk,glupost,laznu skromnost,foliranje,vulgarnost.
Hm..Ima li ovaj covek bar jednu vrlinu,pitam se...
I onda cujem pricu gosn. Stamenkovica,koji veoma recito(ahhh) objasnjava kako su upravo Zivan i Zorica najbolje sto imamo sa Kosova..I,onda se zaista zapitam sta nije u redu sa njima ,nama i zemljom u kojoj zivimo?
I,nije sto je Burek,nego sto je prazan..Ovo je,zapravo,sustina svega.
I,samo nam fali da upravo on uzme te PROKLETE pare o kojima se toliko polemise.Ili Suzana.Isti su rang.I,kad svemu tome dodamo Natasu,Djordja i ostatak,shvatam da je ovo najbolje sto je Srbija,Bosna ili CG mogla da nam ponudi.E,Boze...

Kako ljudi ovde pogresno gledaju na VB.
U principu da nisu izbaceni Burek,Danilo,Tanja,Miki VB bi mozda i bio zanimljiv.
Onda bi imali duele Tanja-Burek,Miki-Tanja,Danilo-Burek,Burek-ostatak devojaka......
To su ljudi koji treba da su do kraja u kuci a ne i da pobede.Ova Suzana je recimo bar meni totalno nezanimljiva osoba.Uglavnom lezi negde ili napolju pusi ,tu i tamo promumla nesto i kad je zurka onda se degenerise jedino sto fali neko kao onaj iz VIP VB sto je izvadio majmuna pa da ga Suzi poduva . A ove degenerike koji su malo pricljiviji i skloniji kavgi tipa Tanja,Burek,Danilo.....treba drzati do samoga kraja ali naravno da ne dobiju nagradu.To je veca kazna nego sto su ih kao izbacili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back