- Poruka
- 2.477
Ebala vas ona strokava qrvetina Suza u dupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona nije ogovarala ljude ni sa elmirom ni sa zekom ni sa tanjom sa kojima je bila u najboljim odnosima, dok je natasa izogovarala sve ljude i svakog po milion puta.Zasto je kraljica?I meni je bila simpa...nekih 5 sekundi,kad sam videla koliko kokoske ogovaraju,a ona nista...Medjutim, i ona bi,samo da ima s kim...Osim toga sto manje ogovara u odnosu na druge ja zaista ne vidim razlog da ona pobedi.
Ebala vas ona strokava qrvetina Suza u dupe
Suza je najjaci lik u kuci, kraljica bez kompromisa!!!

Suza je degenerik jedan.Kad god je vidim i cujem podseti me na 90-e. Recnik joj je mizerija,ponasanje na zurkama takodje.Mada njena pobeda ne bi bila iznenadjenje posto ona prilicno dobro oslikava ovu usranu zemlju.Pravi je ptrimer klinkama da krenu njenim stopama..golo dupe i pravac neki splav na k_aranje sa nekim krimosem ili matorim lopovom.
Ma Vesna zakonA moze i Djole
Suza je najjaca...![]()

Fizicki?Hm...Morale bi da se pobiju,kako bi taj "argument" dokazala.![]()

Nisam mislila fizicki,al nema veze...Hm..Mikijeva recenica.
. E a jos kad krene da prica i guta pola slova .Katastrofa.Ona nije ogovarala ljude ni sa elmirom ni sa zekom ni sa tanjom sa kojima je bila u najboljim odnosima, dok je natasa izogovarala sve ljude i svakog po milion puta.
Suza i Natasa su jedine osobe koje od pocetka serijala borave u kuci i nusu videle ni trachak spoljnjeg sveta i zato po meni one su najvise uchinile za nagradu, ali posto je Natasa nevidjena kokoshka a Suza najjacha likusha, iskreno bih bila srecna kada bi ona pobedila. Ali... kazem... kod nas to ne ide tako lako... narod favorizuje budale.
p.s. ona nije qrvetina, radi da bi izdrzala sebe sto znaci da nije sponzorusa, nije neobrazovana fufica jer zavrsava fakultet i zaradju toliko kolike pare vi nikada necete videti u celini!
mozda je vulagarna ali i to zato sto je opustena i nije iskompleksirana za razliku od nekih...
Suzo ne daj se kraljice!
Suza je degenerik jedan.Kad god je vidim i cujem podseti me na 90-e. Recnik joj je mizerija,ponasanje na zurkama takodje.Mada njena pobeda ne bi bila iznenadjenje posto ona prilicno dobro oslikava ovu usranu zemlju.Pravi je ptrimer klinkama da krenu njenim stopama..golo dupe i pravac neki splav na k_aranje sa nekim krimosem ili matorim lopovom.