zensko
Zainteresovan član
- Poruka
- 149
Trebalo je da im ubace javne nominacije pre svadbe pa da vidimo veselje!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xaxa,jeste li gledali onaj striptiz?![]()
Xaxa,jeste li gledali onaj striptiz?![]()
Natasa Natasa nije valjda da gledas to?
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
To je meni ostalo od striptiza upečatljivo .... Ona grešna ''striptizeta'', sem što je imala jebozovan donji veš, ponašala se kao neka motka na modnoj revijii - znači jedva otplesa ono što su joj zadali .... Ne leži joj ni malo taj posao - bila mi je onako jadna i kao da je jedva čekala da se završi.
A Đole mi bio smešan ... Aleksandar takodje ... primili se ko mladi majmuni ..... He he he zato crnogorac ne okalja svoj obraz IČ![]()
Jos na TV-u.Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem
Ja ne verujem![]()
Onaj Djole je tezak degenerik
To je preuzeo od Dijane,znaci iritantniji je od Elmira i "kontas"!!!
Zatvaraj te temu...
uzas...
veliki brat=veliko s....e!!!
svaka cast onome ko gubi svoje vreme gledajuci to...
Ne solim ja pamet nikome, ovo je slobodna zemlja i mozes da gledas i slusas sta hoces...Šta si ti došao/la da posoliš nekom pamet ....

To sto su se oni prijavili to je njihov problem...
Ali ne moras i ti da se navuces na te reality stvari...
Toliko ih ima da sad kad gledas tv samo njih vidis...
Ne moras da gledas ni one scenarizovane emisije nego gledaj filmove,serije ili discovery ;-)
Bilo u novinama pre nedelju dana da su se neki lik ubio u reality show-u...To bas i nije za tv...zar ne..pozz
(mislim,nije smesno , al me brutalno zanima)Da, stvarno?Vidish da se super zabavljamo..![]()
![]()
Ne solim ja pamet nikome, ovo je slobodna zemlja i mozes da gledas i slusas sta hoces...
ali iskreno mi reci sta ti je tu zanimljivo?
Sto gledas tudje zivote?
Sto manipulisu ljudima unutra kao da su igracke?