ledi
Ističe se
- Poruka
- 2.975
Traje, i sve je manje naznaka da će se ikada završiti...Valjda će tako biti sve dok ih ne ubede da je to njihova realnost...Kao The Truman Show

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ja se radujem...uffff kako samo dobro skačeš
Pa,ova ekipa bi bila zanimljjivija od sadašnjih dok ne padne prvi sex i dok ne počne histerija da nas hvata - što znači 3-4 dana trajanja
Ne zaslužuje niko od sadašnjih pare da uzme...bolje sve u humanitarne svrhe da daju a tata Mirku 10 litara pelinkovca da se umrljeka ko eskim u sauni

Zenska ekipa je suvise seljacka otpocetka da bi pao seks pred kamerama.
Za koju žensku ekipu,ovu našu ili sa TV-a?

ulecem naglavacke....
nazalost, moram priznati da sam ovu sezonu gledao VB....cak ponekad i ono kad spavaju
elem....
posto citam razne komentare i ovde i one SMS, zivo me zanima ko to i zasto smatra Mikija za inteligentno stvorenje?
ulecem naglavacke....
nazalost, moram priznati da sam ovu sezonu gledao VB....cak ponekad i ono kad spavaju
elem....
posto citam razne komentare i ovde i one SMS, zivo me zanima ko to i zasto smatra Mikija za inteligentno stvorenje?
Da li je moguca da gledate tako morbidnu emisiju?!?!?!?!:shock:ne znam ko je bolesniji,da li oni sto odluce da sebe lise 3 meseca zivota,ili oni koje zabavlja taj experiment ...kao pacovi cije reakcije ispitujes...
Izvinite sto to kazem,ali ja nista gore na TV-u nisam videla,a znate gde zivimo...![]()
Лик има мозга, брз је и оригиналан у идејама, и ту се прво види колико је интелигентан.
Друго, умеће са људима, да то тако назовем, и како их чита.
Интересантно ми је што је један од оних људи који су у стању да људима говоре лоше, а да им ови не узму за зло.
Треће, с обзиром да има само основну школу и да је од јединих послова обављао оне физичке, изненађен сам његовим познавањем музике, филма и уопште нивоом опште културе.
а опет треба да гуглујем Џима Џармуша да сконтам да је једино што сам одгледао а да има везе са њим "Ноћ на Земљи", док овај тамо прича како му је то омиљени редитељ.
Он је један неискоришћени капацитет због сопственог лошег карактера, али се не може рећи да није интелигентан.
vrlo moguce, slazem se sa onim "los karakter"....ali sa inteligencijom ne....
u stvari, da i ja ne baljezgam, ne znam, jako bih voleo da ga upoznam uzivo, pa da ga pitam ovo, da ga pitam ono , da mu ispricam vic i da vidim sta voli sta ne voli i cemu se smeje.....
ulecem naglavacke....
elem....
Pa pazi covek ima osnovnu ali u odnosu na vecinu ukucana (koji su inace svi vise skolovani od Mikija) je daleko da kazem pametniji.Recimo imas onu Natasu devojka je valjda pravni fax zavrsila.Pa ona ne zna o nicemu da prica osim o tom faxu.Koja god druga tema da bude ona cuti i blage veze nema.Sad to sto je ona nabubala glupi pravni fax daleko je od toga da je to cini inteligentnom.Miki ima inteligenciju ali obrazovanje ne a to su dve razlicite stvari.Natasa recimo ima obrazovanje ali je glupa kao ****.
ulecem naglavacke....
elem....
Nataša je apsolvent ..... nije još završila fax. Mada, žali bože i kad ga završi ... da je moj advokat onako histeričan odmah bih ga otpustila.
Zenska ekipa je suvise seljacka otpocetka da bi pao seks pred kamerama.

Ma devojka je glupa kao noc.